Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rozhovor s carymaryfuckem :D

http://www.lidovky.cz/stvoril-retrokruty-z-kolotoce-i-vestkyni-jolandu-do-eza-jsem-nevolal-rika-majitel-kanelu-gvo-/lide.aspx?c=A151221_145509_lide_ogo
    *15*
  • Zoo Tycoon?
  • frag.ment

DriveClub

Prosím o radu. Včera jsem si koupil DriveClub na PS Store (s využitím 14 day free pro PS+). Je to super, ale pro začátek jsem si dal singl a trať Scotland "the Kyle", kde se jezdí s mini Cooperem.. Dneska po asi 5ti hodinách ježdění pořád na stejné trati jsem furt na posledním místě (asistent brzdění na off a už bych to projel i poslepu, jednou jsem dojel teda devátej). Ze začátku měla AI časy kolem 3:10 min, já mám teď s tou plečkou 2:44 min a stejně je mi to prd platny, první má vždy min. 6 sekund náskok. Když už jich pár předjedu, tak mě AI zezadu strčí do skály nebo zábradlí a můžu dát tak max opět restart. Je to mojí neschopností, nebo je ve hře něco špatně?
  • Některý věci mi zkrátka vaděj i ve hrách. Jestli tobě ne, tak mně se z toho žíly nezkrátěj a tobě už vůbec. *4*
  • Sparda
    A keď si platíš PS+ tak internet si platiť nepotrebuješ? alebo ako tomu mám chápať? *4*
  • Mart9
    Dík, žes mi to vyfouknul *5*
  • Díky za Lumino City :)
  • Hledám

Hledám hru, hraná byla na Win98, takže už staršího data. Indície: Byla to ZOO, která se nestavěla, česká hra od českýho vydavatelství a byly tam vždycky úkoly se zvířatama. Zvířata byly (možná) nemocný a úkolem bylo je léčit, po splnění úkolu sem dostal lék pro to zvíře. Jednoduchá animované 2D grafika z boku.

Nevěděl by někdo ?
  • Humble Bundle zbytky 2

Colin McRae Rally - MZMCM-6NG6X-5D43Y
    Hospital Tycoon - 8X2WH-D2879-32BI8
    Lumino City - P53K5-6FGHT-2ILTT
  • Humble Bundle zbytky

PLUG & PLAY - 7FG46-7R8VX-L9CR6
    Overlord™ - 38R99-CNLLA-CZBF0
    Operation Flashpoint: Red River - 78T2G-TATR0-52WKJ
    Operation Flashpoint: Dragon Rising - NMYZF-D4GZZ-V44N4
  • homeles8
    Však to je jako na PC, taky si musíš měsíčně platit připojení k internetu, abys moh hrát online.
  • Až na to, že on nic neplatí, ale někdo (rodiče) mu to koupil na Vánoce.
  • tohle a goat simulator jsou presne jackovo krevni skupina, to se pak nestiti ani platit *1*
  • Hraješ za zločince. Problém tam nevidím. Udělali to dobře. Takto se někteří zločinci chovají.

A jde to přeskočit. Na PC rozhodně.... Jestli je někdo extra citlivej na vymyšlené věci ve hře která ukazuje realitu zločince, tak si to prostě přeskočí a je to vyřešeno. NP

Naopak + za to, že to tam dali a nebylo to tak uhlazené a genericky korektní jako skoro všude.
  • Je spousta serveru, kde jsou aktivni moderatori a cheatery bys tam hledal marne. A ten multiplayer je stale zadara.
  • Kámo trochu moc to žereš. :D
  • Postavička sice hezká, ale jen ať to zůstane ve 2D. Většina plošinovek převedením do 3D velmi trpí.
  • V celé hře není žádná informace o tom, že by se ten právník dopustil něčeho špatnýho. Niko o něm nevěděl vůbec nic, dokud mu ho neoznačil Francis a neřekl mu, že právník na něj něco ví, a proto je potřeba ho zabít. A Niko to prostě udělal. Je to in-character, patrně, ale osobně to považuju za humus.
  • Byl to právník, takže kdo ví, co měl všechno za lubem. O milost bude prosit skoro každý a napovídá všechno možné. Niko věděl, co dělá.
  • Sparda
    To by som rád vedel čo si pod pojmom funkčný MP predstavuješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit