-
Dřít na 3500??? To tam jezděj v Dieselech ? :D :D :D -
Reagoval jsem na:" kromě Dooma, výborného žánru rts a grand strategií obecně, Army a prvního Battlefieldu není na PC moc retrospektivně o nečem zajímavým básnit"
-
co řazení, ruční nebo manuální? zrovna v Řecku je to hodně znát, jsou tam i trasy do kopců, kde automatika netuší, jestli to dřít na 3500 otáček na nižší nebo 1500 na vyšší...
-
Emulátor a Mario Karts? Ale tam je taky nějaké násilí...
-
Ja sem jako malej hrál pokemon hry na gameboyi. Akorat sem to hrál stylem ze sem mluvil s každou postavou protože sem vubec nevěděl co ta hra po me chce. Ale stejne me to bavilo
-
Je ti ale jasné že nemůžeš ho od těch násilných her chránit donekonečna a je to myslím zbytečnost čím dříve se o tom dozví tím líp pak aspon nebude nosit věčně růžové brýle když svět je drsné místo a přežijí ti nejsilnější. *4*
-
Neodvijí se to od toho že třeba si byl v týmu s neschopnejma? Jsem rád že nemusím kompetitivní hry. I v tom COD:BO3 upustily od kompetitivnosti.
-
Ne, nespravedlnost.
-
Karma?
-
on někdo může mít silver 1? o tom ranku jsem slyšel jenom pověry že ty hráči netrefí ani na Long
-
Teď jsem se nasr*l.
Jedu CS:GO a jsem byl level konec silvra - ke goldu
Odehraju jeden kompeťák, kde jsem byl druhý nejlepší a dostanu downgrade silver 1
Co to k*rva je? -
Díky za tipy. Ono to právě není tak jednoduché. Například na Raymana podle mě ještě nemá, je to celkem složitá plošinovka. Hraje občas Raymana na tabletu, ale zatím dává jen ty jednodušší levely. Jak přituhne, nemá šanci (a zase nechci, aby u toho byl dlouho, takže se ty těžší pasáže zatím nenaučil). Tady je paradoxní to GTA5, kdy tam není moc co zkazit, když se třeba jedná o jízdu autem. Prostě auto reaguje, on se učí používat ovladač a prsty k ovládání a není tam nic, co by dramaticky něčemu bránilo, když jsem po ruce já. O střílení samozřejmě neví, takže GTA5 je pro něj zatím nezávadný simulátor ježdění autem, kde ví, že má dávat pozor a nebourat. Little Big Planet taky ještě bude muset tak rok počkat. Lego hry jsou dobrý nápad, ale přijde mi rozumnější nejdřív vidět ty filmy, což má počítám nejmíň do šesti let čas. Z toho odkazu mě tak nejvíc zaujaly Angry Birds a Trials Fusion.
Hvězdné války samozřejmě pro děti moc nejsou. Zatím se ho snažím ušetřit všeho, kde někdo umírá a kde se něco záměrně ničí (to vyřazuje celkem dost her). Nechápu moc to mazání mých komentů a banování na den. Asi když napíšu, že dítě nechám hrát GTA5, každý si hned představí, že to tam všechno masakruje (moc nechápu, jak si tohle někdo může myslet :) ) nebo že to není pravda a troluju, přitom GTA5 jde hrát i neškodně... Jinak jeho celkem oblíbená věc na tabletu je Temple Run 2, ale tam toho na hraní moc není. Zkouší teď i nějaké logické věci. -
Jistě, to je možné Disney je gigant takže to fakt nemusí znamenat že dělá jen dětské no...
-
Až na to, že Disney vlastní i Marvel například a na to, že tyto hvězdné války spolu se III. dílem mají nejvyšší možný věkový rating pro "nekrvavé" filmy, tady 13+ a to dětský film není (viz vraždění civilistů). Dávno neplatí Disney=děti. To už přerostlo samo sebe. Stejně tak Rogue One jako další SW film má mít tento rating. A Deadpool (Marvel (Disney) a Sony se domluvili na spolupraci, kdy je Spiderman například je půjčený do světa Marvelu atd) má nejvyšší možný věkový rating a stále za tím stojí částečně Disney.
-
Není Ori and the blind forest hc i pro dospělého?
-
já jsem jako malej hrál Dooma, Duke Nukem a Wolfa
teď vážně: LEGO hry jsou asi nejlepší nápad, a různý hopsačky: Duck Tales, Sonic, Rayman, Epic Mickey(?). jestli si troufá na složitější tak FEZ, Braid, Ori and the Blind Forest -
Offline, když jezdím sama proti počítači. Nastavení vozu mám většinou tak jak je, občas upravím tlumiče a převodovku, ale to nemůže udělat takový rozdíl asi.
-
Hráči vyjadřují svoji nespokojenost se zpětně kompatibilním Halo: Reach, kterému na Xbox One klesá počet snímků za vteřinu. (+ video)
Tak ať snížej rozlišení na 720p, když většinu her rozjede na 720p. *1* -
Vtipný :-)
Jinak místní HW koutek je jeden pomatenec a jeho alter ega. Ale každá ves má svého blázna.