Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dokonce tam jde vybrat i obličej Gutse jednoho sem si udělal *1*
  • Tohle je problem jen na vyssich obtiznostech, zezacatku se hodne umira, ale pozdejc to je easy peasy, s nizsi (normalni) obtiznosti nebude problem
    To pobrezi je dementni hlavne kvuli clenitosti, cestovani tam je uplna traga a ja z toho kvetl
    A fakt dulezity prvek je kecani a to nejenom s companiony, ale i s temi "poradci", prave tyhle ukoly kolem nich me bavily asi nejvic
  • Vogon
    No doufám v to, a taky doufám že tam přidají ty zbroje z Berserka, bo jsem miloval hrát si na Gutse(Nikdo není větší borec než Guts).
  • Vogon
    Dík. Z těch pouští jsem viděl tak pět sekund a už teď se na ně těším, málokterá hra má poušť. Co jsem slyšel, tak na hinterlands je špatné to že tam je strašně moc věcí, takže začínající hráč neví kam dřív skočit a navíc jich je prý hodně jich je pro vysoké levely. Prostě dali end game obsah na začátek.
  • Vojta_Ilavsky

Mod: Vyjměte z fyzického enginu hry Bioshock omezení na 30 FPS - nastavitelné hodnoty jsou 60, 120 a 144 FPS. (+ video)

Není to trolling, ale nikdy jsem si toho ani nevšimnul, že by to běželo 30..
  • Joshua

Life is Strange - Episode 1

*12* *12* *12* *12* P3RXK-5I56G-TRHGA *12* *12* *12* *12*
  • braveman
    Poupraveno *3*
    Snažil jsem se z Googlu vytřískat i záznamy pro ČR, ale marně..
  • Pethulla
    Děkuji.
    Začíná to vypadat, že přebírám Drakenovu roli: chlape seber se!
  • zkus doriana a vivien, tihle dva se dost stekaj a obcas to zni fakt vtipne, varrick glosuje kazdeho, s tim se nespletes
    hraj za rogunu, me osobne bavila roguna na blizko s tim, ze kdyz jsem citil potrebu zmeny, tak sem jednoduse nahodil luk, trochu predelal build a hned to bylo o nicem jinym, assassin specializace pak pozdeji dava neskutecny pecky
    mne osobne hinterlands nijak extra nevadily, vyrazne hur na tom je treba to pobrezi (stormy coast? nemuzu si vzpomenout) docela me bavily i ty poustni oblasti
  • Soilwork
    dík kartičky se hoděj
  • Joshua

Shadows on the Vatican Act I: Greed

*12* *12* *12* *12* HFQM9-7GLXZ-009EA *12* *12* *12* *12*
  • Joshua

Grim Legends: Song of the Dark Swan

*12* *12* *12* *12* AZPN3-RM4IR-MWBPY *12* *12* *12* *12*
  • Chim
    2/10
  • snorgrind
    ja bych to jako problem nevidel, na pc se vsechno da "opravit", stejne jako kdyz vratily hlas do pisnicky v intru u tales of zestiria *1*
  • kennyB
    Skvělá hra, jen ten zvuk při chůzi je podivný...
  • Draken69CZ

Recenze!

Recenzuje se tu kde jaká ... ale to lepší tady furt není tak se ptám kdy bude recenze na Barbie and Her Sisters Puppy Rescue?!?
  • Vogon
    Jo, japonský není tak špatný jako anglický. A miluji to boží přehrávání od toho hlubokého mužského hlasu pawna.
  • jakubc
    No problém vidím v tom dabingu teda... :-( Já ty japonský hlásky rád.
  • Vojta_Ilavsky
    Hrál už někdo Jack the Ripper DLC? Jaké jsou vaše dojmy? Jakékoliv kvalitní zpodobnění Jacka v popkultuře mě nesmírně těší, proto se ptám, je to téměř must-buy.
  • Vogon

Dragon's Dogma PC port detaily

Hra bohužel nebude obsahovat písničku Into Free ani brnění z Berserka, kvůli licenčním problémům. Také bude odstraněn japonský dabing. Maximální fps bude 150. Hra nebude obsahovat žádné modovací nástroje kvůli enginu MT Framework, ale Capcom nebude hráčům v modování bránit. Do hry bude přidán nekonečný ferrystone(teleportace). V PC verzi budete moci vypnout hlasy pawnů. Hra bude obsahovat steam hrací karty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit