-
Máš pravdu, měli to poznamenat. Globální herní google-žebříček ani neexistuje, pro drtivou většinu zemí to nevedou, ani třeba pro Spojený království, takže není jak ho sestavit.
Ale jestli to někoho zajímá, tak třeba Německo je dost velkej rozdíl:
1. Fallout 4, 2. FIFA 16, 3. The Witcher 3, 4. SW: Battlefront, 5. Dying Light, 6. Project Cars, 7. Cities Skylines, 8. Black Ops 3, 9. H1Z1, 10. Battlefield Hardline.
Francie je americkýmu vkusu o něco blíž:
1. FIFA 16, 2. Fallout 4, 3. Witcher 3, 4. Black Ops 3, 5. SW: Battlefront, 6. Dragon Ball Xenoverse, 7. Mortal Kombat X, 8. Until Dawn, 9. Dying Light, 10. BF Hardline. -
A opravdu jsi čekal něco jiného?
-
Seznam nejvyhledávanějších her roku 2015 ve vyhledávači Google.
... mozna bych dodal, ze "v Americe". podivejte se na nastaveni ;). -
No uvidíme. Vezmi si jedničku, taky musíš vyvraždit půlku bordelu, policejní kolektiv střední velikosti a nášupem celej kostel. Proti tomu tahle akce v hipízáckým doupěti ještě byla (na počet mrtvol) docela slabota. *1* To jenom máme dneska grafiku realističtější, násilí lze zobrazit ještě explicitněji a tudíž výsledek vypadá brutálněji než jednička. Pořád je dost možný, že vybrali takovou část hry, aby se to hlavně líbilo za louží a třeba to ve výsledku zas taková tupost nebude. Ale ty exploze by Michael Bay mě taky iritujou. *10*
-
Video: 12 minut gameplay záběrů z Mafia 3. komentáře
Americké pojetí české hry *13* -
Tomu se říká klišé , páč nebude to tím , že se chová jako vzorový filmový černoch ? (Nýmand co si hraje na bose , je ukecanej a stále by někoho držel za ruku ?) *7*
-
Finn ze Star Wars mi připomíná tu postavu z Mafie 3, ale ne jen tím že je černej, ale i tím obličejem všeobecně
-
Video: 12 minut gameplay záběrů z Mafia 3.
Je mi z toho nevolno...už vím, že si tohle stoprocentně nezahraju. Nebudu si kazit vzpomínky z dětství na skvělou jedničku. -
Video: 12 minut gameplay záběrů z Mafia 3.
Co je to za tupý konzolový simulátor zabíjení ? *7* -
Je mi líto, ale nemohl jsem si pomoc
Ark survival evolved dodáváme pouze v plynném skupenství. -
Ark survival evolved
Dobry den, mate hru na PC Ark survival evolved v krabicove forme ? -
Lichtschwert macht frei.
-
Například u nedávno vydané SOMY.
-
SW
https://lightsaber.withgoogle.com/ -
Z toho co jsem četl, jsem pochopil, že sony tu hru nebude platit, ale pouze distribuovat, popřípadě pomáhat s vývojem, ale finance pujdou z kapsy studia.
-
Paneboze tohle przni jmeno nasi legendarni hry. Tohle bude jeste vetsi odpad nez sem cekal.
-
Tak očividně ani "master race" není pro Sony konkurence, jinak by to na PC nenechali. Ono kdoví jaké si Sony ohledně PC verze vyjednala podmínky (třeba budu mít určitý podíl z každé prodané kopie na PC?).
-
pokud se tím zaplatí náklady na konverzi, tak proč ne. je to zároveň reklama dané značky. a dost hráčů si časem pořizuje i konzoli.
-
S jídlem roste chuť a vzhledem k prodejům MGS V to je asi logický krok.