Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    http://www.hrej.cz/novinky/2015/12/16/paypal-odhalil-datum-zimnich-slev-na-steamu-38197/
  • STeam slevy

Nevite kdy zacinaji vanocni steam slevy ?
  • To je poprvé, co o tom slyším, takže tipuji, že ne. Bože, to zas bude v diskuzích kvůli pitomýmu dabingu nablito.
  • Na steamu jsem se právě dozvěděl, že k Mafii III budou české titulky. Vědělo se to už dřiv?
  • Potěšily halapartny a píky.
    Pokud vím, dlouho s nimi ve WarHorse váhali a nedivím se tomu.
  • Pak, že nic nemají :D jak někteří říkali. Tohle vypadá suprově a snad i grafika se zlepšila.

A stále do bety nedají vše!
  • https://www.youtube.com/watch?v=U3PGTPmz0OQ
  • citace od fanouska z csfd: "Pro mě nezapomenutelná scéna jak se právě chystají unést princeznu: . . . . (Helma) Opatrně ty idiote! Řekl jsem před nos, ne do něj! - (šilhavej chlapík) Promiňte pane. Střílím, jak umím. - (Helma) Kdo ho udělal střelcem? - (další šilhavej chlapík) Já, pane. Je to můj bratranec. -(Helma) Kdo je to? - (Sandurz) To je Hovaado, pane. -(Helma) To jsem si všiml. Jak se jmenuje? - (Sandurz) To je jeho jméno. Hovaado. Major Hovaado. - (Helma) A jeho bratranec? - (Sandurz) Také Hovaado. Střelec 1.třídy Filip Hovaado. - (Helma) A kolik Hovádů máme v naší posádce? - (asi 20 dalších šilhavejch chlapíků) Zde! - (Helma) Věděl sem to! Takže jsem obklopenej samejma Hovádama. Pokračujte v palbě, hovada!"
  • pidlooky, timto se omlouvam vsem sikmookym *5*
  • plechovej jar jar, nebejt kotoru, tak oblibu sw nechapu dodnes prave kvuli temhle infantilnim postavickam, jako zakrsli medvidci s klacky a ostepy potupne premozivsi imperialni jednotky vcetne chodicich tanku... strasne dlouho jsem videl sw jako Spaceballs, kde taky nikdo z vojaku lorda velky helmy nebyl schopnej nic trefit a nakonec se zjisti, ze tam jsou vsichni snad naklonovany sikmooky hovada, doslova tam zazni
  • drasta
    A C-3PO byl co?
  • Vždyt všichni recenzenti si žijou jak prasata v žitě, to nevíš?
  • VaZqeZ_EU

Kingdom Come: Deliverance

Video Update #12
    https://www.youtube.com/watch?v=L4Eq2na6neI
  • Ty jsi ten blb co chtěl zmlátit Olejníka a pak vyměkl, že? Můžeš nám vysvětlit, proč by nás mělo zajímat co jsi hrál nebo nehrál?
  • frag.ment
    Drasťo, máš pravdu, ale dá se na to podívat i v dospělosti a i tak je to celkem dobré i když moc pohádkové. Rozhodně mi to přišlo v pohodě, na rozdíl od nových dílů, kde byl pořád nějaký hňup (Jar Jar a spol.). Na nový díl se těším, snad se to Abramsovi povedlo.
  • To bohužel nevím, jestli to jde i na 1.06. Však vyzkoušej a uvidíš.
  • Lukass
    Mam verzi 1.06 a nevidel sem jedine duvod proc stahovat 15GB (nebo kolik) patch co hru jeste vic rozbije. Pravda nesli me dokoncit 3 questy ale stim sem se smiril.
    Nevis jestli bude mod fungovat i na verzi 1.06.

Jinak lidi si hodne stezuji na vzhled ostrovu Skelige. Atmosfera hry je ale daleko lepsi. Pocitam ze barvy pujdou upravit v Hunter Configu.
  • Místama vypadá STLM2 vážně hezky. Lepší dohled, kontrastnější nebe, ale na stranu druhou velký DOF, přepálená zelená (hlavně stromy) a strašně vysoký jas. Některý stíny a detaily úplně vymizely.

BTW, neaktualizovat hru má jaký význam?
  • On je i divnej, ale to nesouvisí s MGS
  • Lukass
    Uz vysla poradna verze Super Turbo Lighting Modu, do Zaklinace 3 hra vypada neskutecne dobre.
    Odpoledne to zkusim, ale netusim jestli mod jede i na jine verzi ne 1.11. Protoze tu fakt nemam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit