-
moc nechapu naky permanenti mazani, by bohate stacilo ukryti nebo presun do naky podkategorie
-
Valve přidalo na STEAM možnost permamentního smazání hry z vaší knihovny.
Luxus, hned jsem promazal cca 170 herniho odpadu co jsem nikdy nespustil *1* Ani jsem netusil kolik shitu mam v knihovne :D
Jen skoda, ze to nejde nekomu darovat, mezi tema co mazu jsou i dost zname indie kousky :D -
Steam
Nyni umoznuje trvale odebrani her z game library. Ve steam klientovi se na to jde pres kolonku 'Support' u kazde hry. Je to bez dalsiho overovani a okamzite. -
Je to na Nexusu v kategorii visual.
Ted ma jeste vyjit Turbo Lightning Mod ten taky netrpelive ocekavam.
Max: Bez k lekari, hra je po aplikaci prave tohodle modu ostra jako britva, rozdil je fakt zasadni. -
No ja se radci divam na Slovacko:Teplice.
-
vypada to nejak vyblite
-
Já na to koukal jen kvůli Cudimu a byl jsem spokojen.
-
A že by jsi tu hodil link ? *1*
Já se teda na nějaké SweetFX mody atd. nakonec vykašlal. Někdy je ta saturace dost velká, ale podobně už na tom byla i dvojka. Zvykl jsem si a často se jen tak kochám. -
ale spíš mě dostalo že jsem zrovna do koukal Retrogames play
-
Jediný důvod proč na to koukat je Aaron Paul a to teda rozhodně ne z dabingem.
-
Na Nově zrovna dávaj NFS s dabingem
-
No s modem je ta zmena fakt velka a jde to okem okamzite poznat. Ja mam stahnutej Hunter Config a mam to tam ruzne polazeny, v podstate je to vsechno na high az na viditelnost listovy.
Dopad na FPS je hlavne ve mestech, ale neni to nic hroznyho, v prirode je dopad rekl bych nulove. -
Vypadá to pěkně, jen by to chtělo taky screen bez toho modu aby byla vidět ta změna. Jinak na jaký nastavení to hraješ a jak mod ovlivnil fps?
-
Zaklinac 3
Rozehral sem znova Zaklinace a nasel na Nexusu zajimace mod zlepsujici shadery, musim rict ze stoji za vyzkouseni. Prikladam screen z moji hry:
http://imgur.com/GD4lddh -
No teď čtu akorát sci-fi a dočítán Nadaci a chystám se dočíst sérii o Horovi z W40k. Z fantasy teď jsem moc nečetl, to se přiznám. Poslední byly Legendy Alfů.
-
jdu pryč, když tak nech vzkaz, Bloodborne má fantastický story, opravdu má, stačí proniknout.
-
O to míň ti strhnou při platbě.
-
Tak záleží, co přesně čteš, pokud čteš nějaký Archiv, tak je to fajn, ale pořád je to je jen dospělejší YA, musíš výš.
-
Ty si jako myslíš, že zvládám v angličtině číst ještě rychleji než v češtině? A ano, současné fantasy znám. A pořád se tam jedná o úkol/záchranu atd.
-
Většina současné literární fantasy se snaží jít proti příběhům ala Witcher 3, možna bys mohl nakouknout do fantasy literatury, čeká tě přejemné překvapení, tyhle šablony Bioware přežívají jen ve hrách, zrovna Witcher 3 se slušným universem měl možnost se vymanit, bohužel nestalo se. Rád bych, aby jsi zareagoval na ten článek na Kotaku...