-
Dočkale, stačilo, co jsi napsal dole. Myslím, že Ty jsi přesně jako ta filmová obec, co rozhoduje o Oscarech. A že je Zaklínač pohádka? No super, to je asi většina fantasy her, kde je záchrana světa atd. Nic nového pod sluncem. Prostě napiš, že Bloodborne měl vyhrát všechno od Indie hry až po hru roku (kde podle mě neměl vyhrát Zaklínač) a můžeme si ušetřit náš rozhovor. -
Zaklínač má poněkud směšný příběh. Rytiř Geralt potřetí zachraňuje a hledá, tenokrát hledá princeznu Ciri.
Bloodborne prolínání dvou příběhu, fantazie, víš co? Máš čas? Tak čti: http://www.kotaku.co.uk/2015/04/09/whats-really-going-on-in-bloodborne -
ceny filmovej akademie sa udeluju takmer 90 rokov... to vazne nejde porovnavat s priemyslom, ktory vznikol v podstate pred 15 rokmi...
-
Bloodborne mělo nominace: Hra roku, Vývojář roku, Zpracování, nejlepší RPG,
Zaklínač měl nominace: Hra roku, Vývojář roku, Příběh, Zpracování, Soundtrack, "Dabing" postavy, Nejlepší RPG.
A prosím Tě, Bloodborne měl vyhrát za zpracování toho nádherného prostředí, ale příběh? Jako všechny DS hry. I když vlastně Femto a jeho fantastický skrytý příběh DS série a Bloodborne, který si ze 70% člověk musí vymyslet a "domyslet". A to, že Bloodborne nějak moc nevyhrál, tak není vina těch cen, ale že se prostě pro něj nehlasovalo.
Edit: Člověk ani nestihne aktualizovat stránku a hned 11 hlasů proti?:) Co takhle napsat, co proti mě máš nebo názoru, co jsem napsal? Klikat přes IP changer umí i Jack;) -
Oscar? Prosím tě...Tam to dostane nejlépe ten, co natočí film o muslimské lesbičce, co se zamiluje do černé holky a spolu vychovávají čtyři děti a každé je jiné rasy....Když lidé jako DiCaprio doteď nemají Oscara za herecký výkon. A co že to loni vyhrálo Birdman? Fakt kvalitní snímek:) Nebo snímek Lincoln. Mizerný výkon hlavního herce přesto stačil na to, aby získal Oscara. Proč asi?;) Nebo Lupita Nyong'o. Průměrná herečka, co dostala Oscara prakticky za první snímek? Nenech se vysmát. Oscar je v poslední době multikulturní slátanina, kde herci pějou ódy na záchranu světa, různé charity a podobné srandy. To už s filmem prakticky nemá nic společného. Stačí si vzít nějaké to téma jako například 12 let v řetězech a jde se na to. V současné chvíli by to měl být nějaký film o chudáčkovi uprchlíkovi ze "Sýrie" a zlatá soška jistá.
Asi tě hodně seje, že to vyhrál Zaklínač 3, co? Raději se neptat, co to podle tebe mělo být. -
Mortal Kombat X Kombat pack 2
https://www.youtube.com/watch?v=dB6yrN7o1Xw -
Avengers je paralela pro CoD než pro Witchera
-
spíš to vypadá že to dotovalo Nintendo, když se kouknu na seznam vítězů
-
Sony exluzivity na MS dotované akci to mají obvykle hoooodně těžké.
-
Seznam vítězných titulů cen The Game Awards 2015. Hrou roku se stal Zaklínač 3.
WTF? Bloodborne nemá ani nominaci ve story? Jaj, směšné. Bloodborne má naprosto propracovaný story do posledního detailu, minimálně nominace je povinnost. -
to se nevylučuje s tím, že to i tak může být nejlepší hra roku
-
dovolená mu měla skončit v prosinci, což se asi taky už stalo... Takže už s velkou pravděpodobností nemá nic společného s Konami.
-
nebo Pí a jeho život, ten film mám pořád v hlavě, i když měl jen nominaci.
-
No to jsem neviděl, ale rozhodně to beru více vážně než herní ocenění, Oscara aspoň nevyhrávají Avengers, což je taková paralela pro Witchera... Třeba předloni a 12 let v řetězech je skvělá podívaná.
-
Kdo bere Oscary vážně? Vždyť minulý rok byla největší sračka,kterou dělali dvanáct let, boyhood(dělali na tom dvanáct let) nominována snad v každé kategorii, snad jen proto že na tom dělali dvanáct let.
-
On ale přece je zaměstnancem, jenom je na dovolené, to nám teda alespoň tvrdí konami.
-
tam je nějaká minimální cena pro investory. nemůžu ji najít, ale bude to dost, takže to navýší průměr
-
Pokud to přinese dalšího Raze, ať si klidně velrybaří. A ano, pořád ze mě mluví nadšení z tradičně geniálního pitch videa.
-
myslíš tu plnou verzi kde budou jen tri mise a na zbytek si budeme muset počkat?
-
to cumim, v prumeru maj od jednoho slibeno pres 1000 dolacu? to zacina bejt jak f2p, licej na velryby *5*