-
to zas vypadá na skvělou optimalizaci, na XO to běží v 16FPS, tady máme pětiminutové loadingy...
-
Just Cause 3 PS4 Gameplay (Long Load Time)
Hlavně že když PS4 vyšla všichni měli plnou pusu GDDR5
https://www.youtube.com/watch?v=EL7Ei8pdrR8 -
Maj Level, sice říkali že to games neovlivní, ale jak vidíš ...
-
místo video recenzí je gamesplay
-
Bude zde na Games ještě někdy psát "stará garda", nebo už na tenhle web definitivně prdí? Informace a recenze většinou o nějakých kickstarterech a indie blbostech, o víkendu mrtvo, video recenze 0.. atd.
-
telesace *15* ještě větší dežo než jsme si mysleli. Kolik her z poslední doby na PC, využívá telesaci?
-
*1* S tesalaci se to ma tak ze se nepouziva skoro nikde protoze realne neprinasi skoro nic kdyz je clovek dobry grafik udelat to tak ze to bez tesalace vypada uplne stejne jak s ni tesalace ma smysl akorat na vodu a na teren kdyz se nahodou nekde obevy tak je to jen jako reklamni trik aby se prodavali drazsi grafarny
-
Mehcwarrior
Tohle znate? narazil jsme na to nahodou na youtube :D
https://www.youtube.com/watch?v=-l5dDcyX8fE -
píše fanda Original SIn, se divím, že se ti nevypálily oči *15* *15* *15*
-
pro milovniky fialovy jasna koupe, nic jinyho vyjimecnyho tam nevidim *1*
-
https://www.youtube.com/watch?v=tKQuNa8pcfI
jasně, strašnéj podprůměr. Bože ty jsi řádný kastrát... -
Botanicula.
-
jaká PC hra vypadá lépe, že bych si zahrál. Zkus poslední dva roky, mám doma slušné PC, tak poraď...
-
inFamous
Koupil jsem na Black Friday za 4 kila poslední inFamous a musím říct klobouk dolů před grafikou, slýchal jsem tu často, že je to nádherná hra a ona opravdu je, musím říct, že je trochu škoda, že ostatní konzolovky proti tomu vypadají dost bídně, i když oni proti tomu vypadají dost bídně PC tituly, hlavně mě překvapily textury, s němi mají konzole docela problém a tady vypadají naprosto parádně, to jsou snad 4K textury nebo co. Fakt super. Zrona jsem viděl na netu PS4 verzi Just Cuase 3 a to je humus a proti tomuhle jak hra z generace zpět. -
tak ty si asi teplouš když sis všiml nějakých bublin
-
aspon ta prdelka je vo vysokom rozliseni, nie ako tie rozmazane rite v F4 :)
-
Video: Povedené animace Lary Croft ve hře Rise of the Tomb Raider.
To jsou spíš Assmazing animations :) -
Video: Povedené animace Lary Croft ve hře Rise of the Tomb Raider.
cca 10 sec kdo se díval na bublinky tak je teplouš *3* -
moc nerozumim tomu, k cemu ti je aa u takhle kresleny grafiky...
-
kompatibilita je zajímavé téma. A dle mého není na místě obě konzole soudit podle toho, jakou generaci zrovna umí naemulovat. Z mého pohledu nelze říct, že generace předchozí (PS3, X360) má lepší hry, než generace před ní (PS2, původní Xbox). Z technologického pohledu máš ale pravdu – Microsoft je napřed (přijde mi ale trochu pokrytecké, že se stejnou logikou nedíváš i na reálný výkon obou konzolí na úrovní současné generace her – přičemž je každému jasné, že tady PS4 vítězí).
Na druhou stranu jsem neslyšel o tom, že bych si na XO mohl spustit i hry na původní Xbox. Nemluvě o tom, že Microsoft – aspoň co já vím – nejede politiku plošné emulace, jak to mělo třeba PS3 (ať už mluvíme o softwarové emulaci PS1 her, potažmo hardwarové emulaci PS2 her u první generace), tedy na XO si nezahraješ všechny X360 tituly, ale jen vybrané, není-liž pravda? Vyveďte mě z omylu (dění kolem XO příliš nesleduju), ovšem pokud mám pravdu, tak celá tato záležitost jen podtrhuje „záplatovou politiku“ Microsoftu, kterou se řídí veškeré „upgrady“ či „updaty“ její poslední konzole (začalo to tím, že si firma nedokázala stát za svým s povinností Kinectu).
Exkluzivity a ovladač je čistě subjektivní záležitost. A já absolutně s tvým pohledem nesouhlasím. Přičemž k debatě ohledně ovladače musím napsat, že několik let jsem právě na Xboxovém ovladači hrál a tak jej můžu s čistým svědomím odsoudit. Není špatný, ale mně víc sedí ovladač od Sony.