-
"Xbox One má určitě zajímavější exkluzivity než PS4"
Jedina zajimava exkluzivita je Forza jinak tam proste neni nic co by stalo za rec...
"Xbox One je oproti PS4 hodně dopředu"
http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
Ta zpetna kompatibilita je fajn pokud mel clovek X360 a ma to Kinect coz se muze hodit pokud mas deti.
Mimo to snad neni jedina vec ve ktery by byl Xbox lepsi... -
Ta zelená barva mě přesvědčila *1*
Ale vážně... tohle vypotit, to muselo dát asi hodně práce. -
Ryse není exkluzivita (TR jen časová), zapomněl jsi na ty nej hry jako Bloodborne, chystané GT a Uncharted 4, "Xbox One je oproti PS4 hodně dopředu" PS4 je výkonnější tak nevím, v čem je vepředu? Vzhled, výběr her a ovladač jsou hodně individuální záležitosti.
-
Můj názor
Vypsal jsem se u jednoho příspěvku, kde se dotyčný ptal, co má vybrat za konzoli. No po tom jsem si řekl, že bych mohl poradit. Docela mi to dalo práci napsat, takže to hodlám uveřejnit. Ono je nepříjemné, když svůj názor píšete jako odpověď na komentář, a mezitím ten komentář smažou a váš komentář jakožto odpověď na spam, bude označen též jako spam, takže ho nemůžete uveřejnit, což je dost nepříjemné... už se mi tohle podobného stalo vlastně několikrát.
Takže zde to naleznete: http://en.textsave.org/enOb
Ono je vždy lepší tyto diskuze o konzolích radši smazat než se na to dívat, neboť je to vždy nekonečný a dlouhý boj. Dnes jsem se k tomuto tématu vyjádřil, přestože se k tomuto většinou nevyjadřuji. Zkrátka nechci, aby můj komentář přišel nazmar. Takže tam máte odkaz. -
Tak já se právě o to taky nezajímám. Mě bavila většinu času jednička, ale dvojka pak byla to samé v bledě modrém a hódně rychle mě začala nudit. Proto jsem se ptal na změny ve trojce.
K té tvoji otázce: je jasné že když už je nějaká série úspěšná, tak změnu nechcou ani vydavatelé, ani fanoušci. ale dají se najít vyjímky. Ta nejznámější je asi série Divinity, kde první dva díly byly zvrchu viděné rubanice, 3.část pak third person rubanicí, následovala strategie a nakonec tahovka.
A pak moje oblíbené - Majesty (realtimovka, ve které ses staral o chod království, ale ne o hrdiny) následované úplně tupým druhým dílem, který už byl jenom obyčejná (blbá) RTS. -
Popravde nevim, o hru se moc nezajimam nechcu si pokazit zazitek a radost pri prvnim spusteni.
Urcite je dost vylepsena destrukce a wingsuit.
Divej hra vychazi po 5 letech od dvojky, ma hezci grafiku novy prostredi, neni to zdimacka penez jako braky Assasin a COD ktery vychazi co rok v otresne kvalite a lidi to kupujou jako ovce.
Navic me jmenuj nejakou serii ktera se dalsim dilem nejak vyrazne zmenila, zadna takova neexistuje.
Trefovat se kvuli malo zmenam do Just Cause me prijde nefer, na to tady mame odpady ktery zminuju. -
V jedničce se auta ovládaly příšerně, ve dvojce se auta ovládaly příšerně, tak nějaký posun ve trojce asi nejde očekávat. Jinak mi to příjde furt stejný - obsaď vilu, dobij město, obsaď základnu. Co má v tomhle díle být jiné než v předchozích dvou?
-
LV neumět anglicky nebo co?
-
první díl jsem dostal zadarmo ke grafice a byla to solidní parba protože jsem z ato nemusel platit ale penize bych za to nikdy nedal
-
Trochu mi to přišlo jako v Saint Row. Destrukce jsou v JC parádní.
-
LV426: letos? Když GTA V vyšlo už v 2013 :-P
-
No sice nevim jak poznas podle videa ovladani auta, ale budiz.
Treba ve dvojce hodne lidi nadavalo na ovladani aut ale me prislo v pohode, proste arkada, navic destrukce aut je lepsi jak v GTA. -
Co jsem koukal na pár gameplayů, tak se mi tam nelíbilo ovládání aut. Doufám, že vzdušný vozítka na tom budou trochu lépe.
-
Nn, o peníze mi nejde. Spíš ten myšlenkový pochod "za žádnou cenu nedopustím, aby moje peníze byly zařazený pod PC prodeje". :-D
-
no tak to u me spada do stejny kategorie blbinek jako just cause, a kdyz si chci zablbnout, tak volim radsi nepokrytou hricku jako hotline miami, sice to nevydrzi nadlouho, ale to je taky soucast planu *5*
-
malem se mi zastavlo srdce xD
-
to jsi vážně nepochopil, že si dělá srandu?
-
Uz se to blizi penezenka se trese Just Cause 3 je za dverma :-). Doufam v kvalitni optimalizaci, vic me nezajima a jasna koupe. Kdo to ma podobne. max a podobni ocasci at se ani nevyjadrujou.
-
Ne.
-
Nejses ty takova ta luza, co pak jeste ruzne po forech krici, jak jsou PC hraci spatni, ze si ty hry jen pirati a predklada ruzne statistiky z piratebay ?