-
Jsem rád že tvůj život je plnej assasinu, cod a tekkena. Pochybuji že ti pomůžou titulky v češtině, píšeš jak maďar a myslím že máš problém porozumět psanému textu... ach jo, ty dnešní deti...
-
Proč? Je snad moje věc, kterou krabičku chci svýma prachama podporovat a opět, vývojáři svoje zasloužený prachy dostanou.
Předpokládám, že někdo opět použije tu blbost, že hra mě stojí dva litry. Ne, nestojí, vždycky čekám na zlevnění. -
Já bych ocenil aby si komentoval jen hry který jsi hrál v Češtině pěkně titulky......a tohle vždycky budou psát mladý smradi co o hraní vědi prd her svět to zna teprv OD PS3 CoD to začalo hrát od 4 jako všechny hry co mají víc jak 2 díly.....Bioshock 1 a 2 to nikdy nehrálo a pak si to dovoluje hodnotit 3 (Infinity která je dělaná na tyhle hráče :-D Hraj Zaklínače,Assasina,CoD.......a hlavně TEKKENA....skákej,švihej mečem mačkej všochno at máš comba...ještě že ten Joystick ná tolik čudlíku.....:-D
-
Noooo....toho musím využít.....Dnes sem dohrál GTA V na PC.....Ano,teprve teď...jelikož v PC byli nějaký problémy....musel sem GTA na 50% vymazat, jelikož problémi se dostali i do hry....tak to hraju na po 2. mezi tím pauzička abych s toho příběhu zapomněl co nejvíce...........
Tak Pozor du to zkusit........Snad se chytřejší než Opice.......Minule sem tu opět nasral Konzolistu tím že sem napsal:
Uff ještě že sem si ty Fallout 4 nekoupil.....RPG a bez Češtiny nejde to můžete vědět z té Polské trapárny Zaklinače který se celkem rychle stal hrou na Konzole a ještě navíc RPG :-D :-D
Takže video z Youtube vypraví o tom jak se zachová člověk který vyleze po 44 letech ven z vězení...jaký je jeho myšlení jeho plány....poznávat nové věci,tvary...co se změnilío atd....stačí ta představa co před 44 lety bylo 1.na trhu :-)...........No prostě neuvěřitelný Bubák ve videu má co poznávat......Ještě sem moch napsat třeba že seděl 44 let za to že tři vojáky těžce zranil,dva zhmoždil a jedno zesměšnil.....a taky že taky nic neudělal a že když šel do vězení tak byl ještě bílej.....Zajímavé Michel Jackson chytil toho bacili opačně :-D :-D Pointu víme keci navíc to dělejí duležitější :-D -
My Life After 44 Years In Prison
https://www.youtube.com/watch?v=OrH6UMYAVsk -
Guts se dostal z lodi!
Osm zmrvených let.
https://www.youtube.com/watch?v=4VnLY_iQxGU -
:-D A v hlavě to taky kdovíjak v pořádku není.
-
Osobně pirátím a hraju hry na PC, ale kupuji pouze konzolové verze těchto her (nechci, aby moje prachy byly řazený do kolonky "prachy z PC"). V případě, že konzolová verze neexistuje, vedu si seznam takovýchto her a v případě vydání konzolovky kupuji okamžitě (posledně třeba Wasteland 2). Z právního hlediska to samozřejmě kdovíjak legální není, ale z morálního je (vývojáři prachy dostanou).
-
Tak já ještě něco přihodím, něco si stáhnu jen ze zvědavosti a pak nakonec to ani nehraju, ani nenaiinstaluji... Prostě, nevím protože se mi chtělo *7*
-
Ani nevím, proč mi to přijde tak vtipný, ale tak uvidíme se v pekle *1*
-
Když už jsme zase u těch... echm pirátů...
Venku, je beztak hnusně navíc už je i noc, tak mně napadlo se zeptat kolik lidí co sem chodí, a je pravda že asi víceméně to bude i hodně anonymů.
Pirátí hry? ale tak že si skoro žádnou nekoupí aby jsme porovnali to co (už je mimochodem známé) že piráti na podobných webech jsou beztak menšina.
Nebýt ucha, tak by (jste ani nevěděli že do ní spadám)
Tak co je to jednoduché taková jakoby anketa, Klik lidí zde čistě pirátí a i když má peníze dá je za něco pro ně hodnotnějšího... Co tím sleduji? nic jen mně to zajímá. Týká se to jen her, prostě kdo pirátí hry.
Já si tipnu víc jak 20% populace tohohle webu to asi nebude... tak co škoda že se nedá hlasovat to by bylo ještě lepší možná...
Psal jsem podle mého největšího svědomí a vědomí, nebo jsem se aspon snažil.
Tedy je to čistě jen otázka pro herní piráty! -
*3* Nejlepší komenty jsou takové ve kterých si tazatel na otázku odpoví sám.
-
Já bych třeba ocenil, aby jsi komentoval jen hry co jsi si koupil. Zase ale chápu že by jsi tu pak nic nepsal.
-
Výmluvy... *6*
-
Nepřeháním nicméně, přemýšlení k hraní takovéhle hry nebude taky moc valné...
I když tady je pravda bych mohl trochu přestřelit, trochu se i obávám že tu jízdu nějak zkazí... (at bugy nebo respawnem nekonečným už mrtvých nepřátel... snad se pletu). -
Co se naucit psat aby sme to mohli cist?
-
zas bych to s tím vypínáním mozku nepřeháněl ;)
-
Jo jasně koupil *1*
Na konzoli co ani nemám dobrej vtip ale to je třeba naučit se i číst ne. Třeba pak to nějak pochopíte.. že zkusím neznamená že jsem to hrál. Proto píšu o pc verzi. *7* -
A koupil sis to aspoň, ty zloději? nebo si to zase tardičně ukradnul? Co?
-
Love za to nedavas, muze ti to byt u otvurku.