-
ale jinak pisou slevy AZ 80% a pritom prumerna je tak 8% *6*
-
a ted i ps4, to je videt, kolik je realna cena, ale ja bych to nebral ani zadarmo *1*
-
na grafiky ne, ale pro zajimavost jsem mrk na alzu, a meli tam xbone + fifu za 8000 *5*
-
nemá peníze na kartě asi :D
-
Doporučte prosím někdo grafiku okolo 5000
-
Proč?
-
https://www.youtube.com/watch?v=JS-bZHjGT5E :)
-
Jacku, já se snad nechám zaměstnat v nějakým lékařským časopisu. Obrovsky mě totiž láká s tebou někdy udělat rozhovor. *4*
-
Já bych se toho Raymana a klidně i Oriho nebál. Sám jsem právě začínal ve školce na NESu na Super Mariovi. Tím, že se v těch hrách nemění rozložení nepřátel, tak se prostě bude učit ten vzorec, stejně jako já jsem se ho učil v Mariovi. Třeba Contra a Super Contra je taky boží. Nedávno jsem si to znovu dával na emulátoru a nechápal jsem, jak jsem to mohl jako špunt dohrát ráno, než mě šla máti hodit do školky. Teď jsem se u toho vztekal a chtěl rozmlátit ovladač *1*
-
chjo
Projeď si Steam tituly se značkou „Family Friendly“ Rayman jistě též zabaví, ale obtížnost by mohla překvapit. Vizuálně je zajímavá skákačka MAX, ale nehrál jsem. Botanicula od Amanity je taky příjemnej a nenáročnej kousek. Za éčko tam jsou Wormíci. Ducktalest najdeš ve slevě též. Splatters a podobný casualky taky jistě zabaví.Castle of illusion je sice 3D, ale nic náročného a s Mickey Mousem v hlavní roli. A tuším, že disneyvky celkově na steamu jsou k nalezení. Ty starší kousky, si pamatuji ještě já z mládí, ale děcko by zaujmout mohly i dnes. -
Něco, co znám nebo vyzkoušeno na pokusných králících v rodině:
Krtek a jeho veliké dobrodružství, Rayman M a Rayman 3: Hoodlum Havoc (není to tak těžké jako Origin/Legends), Spore, Botanicula, Hledá se Nemo, Jazz Jackrabbit, Harry Potter hry, Kung Fu Panda, The Neverhood. -
Tak to bych rozhodně netvrdil. Nový Raymen patří mezí nejtěžší hopsačky a rozhodně to není nějaká lehká hra, právě naopak.
-
1. Stahování dle legislativy Čr je u filmů a hudby zcela legální.
2. Kvalita filmů na netu ať už ve službě Google atd. je naprosto tragická. Sorry, že nechci nějaké HDTV rozlišení....A cena? Mnohdy stejná jako za BlueRay nebo DVD. Opět klasická debilita, kdy je digitální služba dražší než fyzická média.
3. Pirátství software a her u nás není legální. Můžeš si vytvořit kopii z originálu pro vlastní účely.
Takto ses akorát zařadil na úroveň Maxe, pokud nechápeš rozdíl. Mimoto polovina zemí Západní Evropy to má stejně. Stejně jako mají zločinecké organizace jako OSA. Zrovna minulý týden jsem ji platil výpalné z papírů do tiskárny a nové laserové tiskárny v celkové výši 980 Kč..... -
zamkni ho do skrine, pokud ješte neumí mluvit
-
já jsem si chtěl kdysi na Google Play koupit pár filmů, co bylo ve slevě (omylem), ale když jsem zjistil, jakou to má kvalitu, tak jsem se na to vykašlal
-
technicky úplně ne, ale už nejméně rok slibuje, že do roka to u nás rozjede :)
-
plácáš kraviny ;)
-
Je opravdu překvapivé, že když tu někdo zmíní, jak hry stahuje, je označen za ohavného piráta, zatímco nad stahováním filmů si tady každý pomlaskává.
-
Ale prdlajs... Děcka jsou na takovýhle věci celkem chápavý, horší by asi bylo nějaký komplexní rpg, kde musíš i přemýšlet, ale rayman je řekl bych v pohodě.
-
Však já taky, ale Orion neznám :)