-
Rayman není úplně jednoduchá skákačka pro děti. -
No po stránce náročnosti, tak nový Rayman Legends/Origin, pro děcka moc není.
-
Rayman, jeden z těch nových je myslím dokonce i pro dva hráče. Jinak pokud může být tower defense tak dopručuji Plants vs. Zombies. Pokud adventura tak Machinarium. Jinak Journey a Ico(To už asi pro ty trochu starší) by možná taky fungovala. Pokud by něco logického nevadilo tak World of Goo. Littlebigplanet je dobrá hopsačka. Jinak pokud už je to starší dítě, tak si s ním zahrej Brothers: Tale of Two sons. Jiank ještě je dobrá hra Vlak z roku 93.
-
Broforce :D
-
Hra pro děcka
Nějaká jednoduchá hopsačka/chodička něco jako LEGO hry nejlépe ve 2D, nějaký typ?
/doplním jen že předškolní věk
//Všem dík za rozumné rady -
Sakra tak to jsem si zvolil špatný nick *9*
-
Samozřejmě!
-
*15* takže ty máš med zdarma?
-
Neříkej, že ho ještě nemáš. Nevěřím, že někdo, kdo má ve jménu Draken, nemá přístupk ke kódům, co byly v Levelu...
-
Tak evidentně je poptávka i od těch co to hráli, tak proč jim nevyhovět.
-
safra. Byly* vysněné
-
Demon Souls, Dragon's Dogma, Metal Gear Solid IV, Journey - to byli moje vysněné remastery. Zatím teda jenom Journey, tu hru potřebuji, snad bude remaster i na PS5. DD se teda objeví na PC, o konzolích nepadlo ani slovo, Demon Souls už asi neklapne a Metal Gear taky ne. Osobně bych uvítal další remaster ICO a SotC. To bych koupil i po třetí a Okami bych taky podpořil.
-
Je pravda že čím více her tím líp, ale představa že jsem velký fanda a z PS3 okamžitě kupuji PS4 tak jsem docela naštvaný že vydávají to samé co jsem před pár lety hrál a nic nového kvůli čemu jsem si kupoval PS4. (modelová situace netýká se mě to)
-
Zamysli se, pro koho je ta hra dělaná? Ano, pro ty co to nehráli, takže ty jsi soudce, který říká, že to noví hráči hrát nechtějí, proto je remaster zbytečný? Zajímavé a odvážné tvrzení. Pokud se bavíš, o těch co to hráli, tak to je věc druhá, ale ti budou tvořit menší procento prodejů. Dle mého je naprosto logické vydávat remastery...
-
No nevím, to bys pak mohl říct i o GTA 5. Nebo o hrách, které vycházejí na obě platformy zároveň. Já myslím, že čím víc her dostupných na nejnovějším systému, tím lépe.
-
Tak je rozdíl jestli hra vyjde v roce 2013 nebo 2008. Ale nemyslím si, že by ta z roku 2013 měla dostat po 2 letech remaster.....
-
Tak to jde říct o každé hře minulé generace konzolí.
Já osobně bych chtěl Demon´s Souls který v době vydání nevypadal nic extra teď na PS4 by to byl skvost. -
Když překousneš že to bude pro mě tak sem *****
-
Overlord
Ahoj, přebývá mi tu Overlord na Steam. Má někdo zájem? -
Zlá? Ale kdepak:) Prostě toto není příklad hry, která potřebovala remaster. Nic víc.