Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    No jestli mu jde nějakým způsobem o odlehčení svědomí, tak je tohle stále lepší, než to prostě stáhnout. Aspoň nekrmí kreditem uploadery :))
  • GOG.com s tím začal, ale jsou tam jen samý obskurnosti...

taky by to měl nabízet ČSFD (článek starej dva roky, nezkoušel jsem: http://www.webzoom.cz/csfd-cz-bude-nabizet-digitalni-distribuci-filmu/)

jinak jsme ale sto let za opicema, viz tenhle článek (taky starej, ale tohle se asi nezměnilo... zatím: http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ceska-ekonomika/filmy-si-online-jen-tak-nekoupite-priznava-distributor/r~i:article:696219/)
  • Veskoslav
    Sice mi to nedá. Ale na co? U nás je stahování legální (sdílení je trestné), tak proč zbytečně platit za něco, co člověk může stáhnout a v takové kvalitě, co nenabídne většině online obchodů. Nemluvně o tom, že tam jsou odstraněný většinou otravné reklamy a nejlépe protipirátské spoty. To je jeden z důvodů, proč jsem přestal kupovat filmy. Ale aby mě trestali tím, že na mnou zakoupené DVD umísťují reklamu proti pirátství....
  • Overwatch
    Technicky vzato u nás Netflix není "legální", když služby pro ČR zatím neposkytuje, ne? :))

Jinak já kupuju/půjčuju filmy přes Google Play a/nebo iTunes...
  • no tak na americkym amazonu mi to hlasi ze to nemuzu kupovat z Cesky rep. a na uk amazonu neco podobnyho...
  • Ronox
    Amazon, Netflix taky nabízí nákup novějších filmů mimo sub, nebo iTunes. iTunes mají výhodu, že už to šlape dobře pro český region a poslední dobou už obsahují cz titulky/dabing.
  • ok, dik za tip :-)
  • to neni polemika, to je realita, pro vlastni potrebu to neni nelegalni *1*

to si predplacime vsichni, kdyz kupujem flashky, hddisky, dvd atd.
  • rekl jsem ze nechci warez ani krabicovku (do polemiky jestli je stahovani legalni nebo ne, se nechci pouštet).
  • oktavius66
    Doporučuji přečíst: http://sigiho.blog.zive.cz/2012/08/kupuji-film-poprve-v-zivote-a-asi-naposled/
    Většina lidí souhlasí, takže bych to moc nezkoušel. Takže zbývají 2 možnosti: Buď si film koupit ve fyzické podobě (krabicovku), nebo sáhnout po warez verzi, který splňuje "digitální podobu". Nebude plnit místo na poličce a kdykoliv si je stačí nahrát na Fleshku a spustit v TV, či dokonce spustit přímo v PC. Navíc stahovatelnost filmů je u nás naprosto legální, jen nesmíš šířit dál.
  • Z tech gameworku jediny efekt co jede tak nejak normalne je hbao+, vsechno ostatni jede naprosto otresne a to i na nvidia kartach. Ano uznavam, ze je to zrejme neschopnosti/neochotou vydavatelu ty ficury nejak implementovat. Coz ale neni zadna vymluva pro nvidii, ktera pak pro sebe i ty tituly dela reklamu. Proste kdyz vidim gamework titul hned vim, ze od toho muzu ocekavat spatnou optimalizaci.

Navic vetsina tech efektu je postavena na naprosto silenych levelech tesselace, ktere zvlada snad jen maxwell a vsechny starsi generace s tim maj obrovske problemy. Pritom, pokud jde zmensit uroven tesselace, tak vetsinou je ten rozdil minimalni.

Jinak 50 fps na gtx 980 je docela slabota protoze je to high end karta. Zvlast kdyz si uvedomis, ze sli je celkem obskurni zalezitost a povetsinou kdyz je treba, tak nefunguje.
  • filmy

Znáte nějaký web kde bych mohl legálne koupit filmy v digitalni podobe?
  • Erien
    Bože ty seš takovej blb, až to bolí.
  • Začalo to u Metro Redux a skončilo to Machinarií. Dohromady 6 her za 17 euro. Jsem slaboch....
  • Kozy
    Nevim jak to je u xboxu, ale když chci něco na americkym ps storu, tak si koupim předplacený karty karty na amazonu.
  • Taky zalezi co hrajes. V nejake narocnejsi mp fps, mmo nebo multithread aplikaci by ten rozdil byl uplne jiny. *3*
  • pouze teoretická, když vezmu rozdíl v ceně, vzal bych radši výš taktovaný i3, protože viditělně GTX960 nijak neomezuje. Vytíženost CPU ve hrách klesla z cca 80% na 30-40% ale to je tak jedinej efekt.
  • Veskoslav
    Hlavní nevýhoda? Pouze dvoujádro.
  • Taky bych se přimluvil za Dragonfall, rozhodně je to ve všech ohledech lepší díl než Returns a za tu cenu je to určitě skvělá volba. Na druhou stranu hrát po něm Returns bude jednoduše horší zážitek, takže pokud chceš naskočit do celé série, tak je lepší začít s Returns a postupně sledovat, jak se ta hra vyvíjí na vyšší level, pokud chceš zvolit jeden díl, do kterého se pustit, tak Dragonfall. A co se týče ukládání, tenhle problém byl jenom zpočátku u Returns, v některém z updatů už je to opravené, takže v jakémkoliv díle už teď jde ukládat kdekoliv mimo boj *3*
  • Trocha Games HW

Kdyby někdo řešil co za CPU k 960GTX tak si plně vystačí s i3. Udělal jsem si menší "upgrade" z i3-3320 na i5-3330s a nárust v hrách (Dirt Rally, Project Cars, Alien Invasion) je celých 1-3fps. Na stejné frekvenci by to asi vypadalo jinak (tady je to 3,3GHz na 2,7GHz). Kdyby někdo chtěl to i3, tak je k mání :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit