-
Ta fyzika není vyloženě špatná, ale od hry, která má v názvu slovo simulator bych čekal něco víc. Vůbec jsem neměl pocit, že řídím velký náklaďák. Podle mě náklaďáky v Mafii 2 mají mnohem lepší fyziku, o zvucích ani nemluvě. I OMSI je v tomhle aspektu lepší a ten pocit z řízení autobusu je tam neskutečný.
Doufám, že v American Truck Simulator to zlepší, i když moc nadějí nemám. -
Z toho, čo sa dá vygoogliť je možností viac:
- niekde tvrdia, že sú to kanály 3 alebo 4
- alebo to hladať na frekvenciách UHF a kanál 36 (C36)
- alebo frekvencia 594 MHz (v inom threade tvrdia zase 591.25Mhz)
V kažom prípade odporúčam zohnať si ten scart kábel. Údajne sa dá použiť aj kábel z N64 alebo Gamecube, ale to neviem na 100%
Veľa šťastia. -
Ty vážně nejsi normální, člověče. Ty musíš být fakt pablb. Se nedivím, že moc nechceš tyhle hry hrát s tímhle nepochopitelným přístupem. Mám pochybnosti, zda hrám jako takovým vůbec ještě rozumíš. Kozy tu dá odkaz na zajímavě vyhlížející mp hru a ty v tom vidíš hned tohle. Ale víš co, vysvětlovat nic nemusíš, věřím, že si vymyslíš něco o fanouškovství a příletu marťánků a tyhle tvoje pindy už dávno opět klasikou známe.
-
Tedy opět klasika kde se budou hledat cheaty a bugy aby si někdo zlepšil postavení v online hře.
-
mám jenom analogový kabel, ten jejich. Scart nemám, a zkoušel jsem to na takovou tu malou televizy (něco jako tohle https://www.alza.cz/hyundai-pdp-933-sudvbt-d246974.htm?catid=18851361 )
-
Husty! Fakt husty!
-
nechces si to radsej prepojit cez scart? Lepsi obraz aj zvuk a nemusis to ladit, ale musis prepnut na prislusny zdroj.
-
nebo, ze nakupy her na pc neprovadeji v tolika pripadech rodice (u tech je celkem jisty, ze virtualnimu obchodovani holduji min jak jejich nevyvedene ratolesti)
-
Pointa je v tom že PC je lépe vzděláno o virtuálním nakupování
-
evidentne musite, nadpis ktory komentujes to jasnou recou hovori *7*
-
Fyzické kopie si hry Star Wars Battlefront si (procentuálně) jednotlivé platformy rozdělily následovně: 59% PS4, 39% Xbox One, 2% PC.
To nemusime ani my. Takze tva pointa je ? *3* -
tak nejak, k cemu ti je placka, kdyz rok 2000 je davno za nami a hra je vicemene ciste online mp?
-
To víš, na PC nepotřebujeme nějaké bezvýnamné kolečko strkat do mechaniky, to už je pár let minulost :)
-
Přimlouvám se za Destiny, ta hra má něco do sebe. Ale musíš vzít verzi s The Taken King, ten Destiny hodně pozvednul.
-
Fyzické kopie si hry Star Wars Battlefront si (procentuálně) jednotlivé platformy rozdělily následovně: 59% PS4, 39% Xbox One, 2% PC.
Vydelecna Masterrace ... *1* -
Tak to vypadá neskutečně dobře! Jak vybouchl ten granát v té chodbě, tak jsem si řekl: To chci *1* . Ozvučení perfektní, spousty vylepšení na zbraně.... Musel se přihlásit do uzavřeného betatestu. Jak už říkal VaZqeZ_EU, tak takhle by měl vypadat nový S.T.A.L.K.E.R, akorát troch více morbidnější a radioaktivnější ;).
-
díky za doplnění
-
hardcore narrative MMO mix of FPS/TPS and RPG genres
Takže asi nic pro takovýho užvaněnýho asociálka jako ty... -
V jeho případě už po slově "koupit"
-
Maxi tak jestli chceš tak za každých 10 hodin hramí můžeš poslat peníze na Games.cz