Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi tak, proc bys do x64 pc pridaval kartu s x64 pc. To nedava smysl.
    1. bud pripojit konzoli k monitoru a je to.
    2. vetsi smysl by davalo kdyby MS uvolnil OS z xboxu, beztak je to derivat windowsu.
    Jenze tahle generace konzoli vznikla prave proto, aby prodali draze levny x64 lowend hw za co nejvyssi cenu.
  • Chim
    proč kupovat konsoli (v jakékoliv podobě) když mám pc?
  • Jako ze das pocitac do pocitace aby jsi mohl hrat na pocitaci zatimco hrajes na pocitaci?
  • Draken69CZ

Malá úvaha: Konzole jako přídavná karta do PC

Proč MS, SONY, NINTENDO nedělá svoje konzole i jako přídavné karty do PC? PCI-E je rychlá sběrnice, přídavné napájení jako u GK, přijatelná cena, nemožnost použít jiný než originální ovladač a nevidím tam jedinou věc kde by zákazník nebo oni měli někde tratit.

/asi jsem měl doplnit pokud už chcete reagovat zkuste se nad tím aspoň na zlomek sekundy zamyslet, jinak to neřešte a pokračujte dík ;)

//pro ty pomalejší, nechte si to projít hlavou přes noc, dík
  • přitom bych tak chtěl DiRT RALLY :(
  • Vogon

Bloodborne: The Old Hunters

Gehrman je ještě větší pervert než jsem si myslel. Některé hlášky šílenců fakt nemají chybu. A opětovný respekt Fromsoftu, protože v trailerech neukázali vůbec nic z DLC.
  • LV462
    Nové AMD Crimson ovladače přidávají 5-10% výkonu.
    http://wccftech.com/amd-radeon-software-performance-analysis-is-this-the-crimson-tide/3/
  • Mimo tenhle projekt je ve vývoji hra ze stejného universa Russia 2028, což by měl být single-player à la Stalker.
  • Veskoslav

Win a Limited Edition Fallout Vault Dweller Merchandise Box

http://www.polygon.com/2015/11/24/9792048/fallout-4-giveaway
  • Draken69CZ
    Souhlasím
  • Skoro to samý co bylo minule jenom místo Gridů 1 je Autospot
  • Veskoslav
    Jo. Toho jsem si ani nevšiml...No nic, pojedeme na klasice :), :-O, :-D, ;) :-(
  • Draken69CZ
    Divný jinde na tiscali to funguje, asi už jim s tím klikačem tady došla trpělivost a killnuli to jen na games.

Horší zpráva je že nefungují smajlíci :(
  • Chim
    Tak doufám. že to takhle rozbité zůstane už na furt.
  • solomon.short
    tak kdyz mu skript otevrel 50 novych tabu, koho by to nenastvalo :)

klid, delam si srandu, ale neslo odolat *1*
  • Veskoslav
    Zrovna tohle jsem jenom bral jako upozornění pro ostatní/redakci, že se jim něco rozbilo:) Nechtěl jsem nějak řešit nefunkční systém +-:)
  • Na humblebundle.com je teď pěknej Codemasters bundle :)
  • Ronox
    Kašli už na to :) Tohle už vypadá, že máš OCD, co se týká místního systému hodnocení. Žbrblej o tom, o čem se točí místní web a neřeš kraviny.
  • a ja uz myslel, ze to budu muset najak resit a ona to nova ficurka *5*
  • Veskoslav
    To je nějaká nová ochrana, že když chci kliknout na mínus, tak místo toho se mi otevře nové okno? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit