Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    náhodou překlady ve filmu byly dobrý
  • Jack1947
    Dohráno dávno, a fakt díky nechci stačí mi ty hokus/pokusy s AC: Syndicate hru kterou každý pochopí ( promlat se až na konec hry, potažmo využíj nějaejch fičur aby to nebyla jen nuda). snad každý a kdo ne tak smůla. *3*
  • Jack1947
    Jestli to mělo být vtipné tak nebylo... ale na druhou stranu lepší než urážení.
  • to ps+ se fakt vyplati, hlavne na ps4 *1*
  • Draken69CZ
    kumpán kbelík *15*
  • To bych tam ani nedaval, cetl jsem ze tam budou prelozeny i ty jmena jako Chumbucket... v cestine beztak vymysleli nejake priserne patvary :D
  • A kam ten Lotus přibili? Hřebíkama na zeď?
  • No tys to nekupoval u nikoho, stejne jako Jack a podobní.
  • jo jo, je tam, díky za info!
  • Lukyz
    Mít něco jako multi boot - při spuštění PC vybrat OS Win / XO / PS4 je pěkná myšlenka, sice strašně naivní, ale pěkná *4*
  • Lukyz
    Bioware body, to musel vymyslet fakt jen nějakej kre*** *16*
  • EA Origin nabízí až 75% slevu na vybrané hry.

Hmmm, ale ty nejdůležitější věci (DLC pro ME a DA2, respektive Bioware points) jako obvykle zase ne....
  • ucho
    no na prosinec jsem čekal trochu větší nášup, ale třeba dají něco zajímavého do akce tento pátek v rámci black friday.
  • Draken69CZ
    No to byl děs, patch před DLC to asi už nevylepšoval.
  • Draken69CZ
    To aby si měl komplet se taky prodraží.
  • To samozřejmě můžeš, Jacku. Sice to asi málokoho bude zajímat, ale technicky ti nikdo nebrání vystupovat tu pod jménem a příjmením. *4*
  • Draken69CZ
    Silně pochybuji že s tím redakce něco zmůže když tenhle systém je napříč tiscali a docela bych se i vsadil že jediný podweb kde to nefunguje je games.
  • možna by to chtelo zkusit se občas chovat normalne, nenaklikavat a možna občas i ty dostaneš nejake to plusko. docela smutne že kvuli par uplakankum redakce vubec zkouši menit system
  • Mad Max čeština z Xzone

Právě vyšla, 5mb instalačka, nemá to někdo ? Nekupoval jsem to u nich a celkem bych ji tam i šupnul už :)
  • Lukass

Project Cars

Do Project Cars dneska vyslo zajimavy DLC, jedna se o vozy Classic Lotus:
    1965 Lotus Type 40 Ford
    1963 Lotus Type 25 Climax (F1)
    1966 Lotus Type 38 Ford (Indy)
    1967 Lotus Type 51 (FF)
    A tri klasicky historicky trate:
    Rouen les Essarts
    Hockenheim Classic
    Silverstone Classic
    Musim rict ze me tohl DLC dost zaujalo, ma ale vyssi cenu, 7.50 evropskech. Ted sem to zapl a zdarma pribil Lotus 49 C. Vzdyyky kdyz vyjde nejaky DLC tak daji jedno auto z toho DLC zdarma.http://imgur.com/S8hU7AQ Tady Lotus na trati Silverstone Classic *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit