Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ok, 5800, me nenapadlo, ze ten clovek mluvi o celej tisic niz *5*
  • jakubc
    Řekněme, že teď stojí levné R9 380 kolem 5 300 Kč, sleva 30 dolarů je cca 720 Kč, k tomu DPH a jsme na 870 Kč, to znamená, že pokud by měla cena adekvátně k tomu klesnout i u nás, tak klesne o cca 900 Kč, tudíž pod 4 500 Kč by se měla dostat.

Pokud ti PC v zátěži pojede každý den 8 hodin denně, tak rozdíl bude za rok cca 200 kWh, tedy kolem 1 000 Kč, takže se ti to při intenzivním použití opravdu může vrátit už za rok. Otázka je, jestli je takové použití vůbec možné (pochybuju i o polovině), poté pak zůstává ještě otázka výkonu, který má prostě R9 380 o něco vyšší.

Edit: Samozřejmě to platí pouze, pokud ceny takto klesnou. To je ale jiná otázka. :-)
  • Lukass
    Ten kluk ma v hlave zmatek, nejdriv nacionalista, ted je slunickar, co bude priste? At si tam zustane o takovy tady nestojime! Ty jeho zumpu ani cist nebudu, blbecek.
  • Veskoslav
    Ne nenašel. Podívej se znova na náš rozhovor. Já jsem nenašel pod 5500 4 GB verzi a měl jsem hledat 2 GB...
  • To těžko.
  • vrobel by si mel nafackovat, v evrope je 15-20 milionu imigrantu, kteri jsou na papire vyhosteni, ale zustavaj a potulujou se evropou a on sem taha dalsi netahla, misto aby se staral treba o cikany, kterym ta integrace taky nejde pod nos
  • 960 4g jsem tuhle nasel veskoslavovi za 4800
  • Co je to víc než 5? A kde vidíš 380 za 4500? To jsou jen spekulace. A upřímně, kdyby 380 stála 4500 (jakože nebude) a 960 rovných 5, vezmu si 960. A nejen proto, že to pětikilo není rozdíl (který se navíc vrátí za 2 roky na elektřině).
  • jakubc
    No pokud si někdo radši koupí 960ku za víc než 5 000 než R9 380 pod 4 500 (obojí 2GB verze), tak je asi něco hodně špatně...
  • Veskoslav
    Jacku, ty taky drž hubu...Jsi stejný hovád jako autor vlákna. Ani jeden nevlastníte hru. Xzone to dělá proto, aby zvýšila prodeje u své prodejny, ne pro nějaký dobrý pocit. A evidentně to ani jeden z Vás nechápe, což mě ani nepřekvapuje. Ty by jsi měl lozit kanálama, ne se k tomu vyjadřovat.
  • Johnny
    Ono jde o to že kolečko v obchodě ti maminka koupí, ale číslo své kreditky ti nedá...
  • ringmancz

Steam Sale

tak co, kolik jste už utratili? dost na to, aby si Gabe mohl koupit další Porsche?

http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-25-gabe-newell-invests-bizarre-new-cooking-startup-stealth-half-life-article
  • Tady je vidět, jak špatně celou situaci chápeš a jen hloupě trolíš, protože nVidia nemusí právěže vůbec nic, ta se prodává skvěle i za vyšší ceny. A evidentně nechápeš proč, takže je bezpředmětné se s tebou na toto téma bavit.
  • Zloději nicků, AMD chce asi zbankrotovat dřív, než ji k tomu dotlačí konkurence, už tak na těch kartách mají míň a ještě snížit? Tohle je bohužel špatná zpráva a ukazuje to jen na jediné. Navíc tohle jsou US ceny, u nás se to nemusí ani hnout, to je jedna věc a druhá věc je, že většina lidí si stejně rádo připlatí za nV. Tohle uškodi opět jen a pouze samotné AMD, protože budou mít ještě horší čísla. Možná už je jim to jedno a tuhle generaci chtějí naprosto odpískat a říkají si, že pár procent z něčeho je furt lepší ne nic z ničeho, ale je to smutný pohled. Je může zachránit od bankrotu už jen povedená příští generace, aby se zase pomalinku začali zvedat, pokud ovšem budou muset i příští rok být opět levnější, aby vůbec ukousli tu čtvrtinu trhu... tak potěš.
  • LV462
    AMD snižuje ceny grafik. http://wccftech.com/amd-r9-fury-x-nano-price-cuts/
    Tak jestli R9 380 4GB půjde o tu tisícovku dolů, tak Nvidia asi bude muset zareagovat, pač AMD už vyjde o dost výhodněji. Podobně Fury vs 980tka. Spolu s nárůsten výkonu v novýh ovladačích AMD podruhé příjemně překvapilo.
  • Mě tady jde o princip, ale souhlas, rozčiluju se nad totální zbytečností (nebylo to ani mířený přímo jen na tebe). Prostě mi vadí to, že překladatélé udělají a následně distribuují překlad za určitých podmínek (koupení od xzone, přispění, počkání 2 měsíce), které nejsou lidé, schopni respektovat a dodržet aniž by to někdo hodil dál na net.

Ale teď to už je jedno, ke stažení to je, takže se všichni bavte.
  • No hele já hraju Maxe dál v angličtině.. nechtělo se mi čekat, ale co je špatného na tom, že se čeština dostane mezi všechny lidi dřív? Stejně by se po 2 měsících nebo co uvolnila pro všechny, nějak nechápu, proč se rozčiluješ? Xzone si udělá reklamu a hotovo, zas bych to tak nehrotil. Nebo to by jsi překládal jen za podmínek, že se to dostane k pár hráčům? Nemělo by tě naopak těšit, že si tu češtinu užije víc lidí ?
  • Score mění působnost :D

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jsme-v-pruseru-Souloz-Putin-zruda-cesta-do-prdele-Znamy-aktivista-pomocnik-uprchliku-se-projevil-410005

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit