Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Říkám furt, že 3/4 problémů by vyřešila always-online ochrana, kterou má například Diablo 3. Ne jenom ochranu, která lze emulovat, ale pěkně tam narvat i bestiář apod. Promiňte, že jsem sobec, ale já mám internet v naprostém pořádku a Diablo 3, jsem dokonce hrál na chalupě přes tethering z mobilu a šlapalo to bez nějakých problémů. A když by mi internet vypadnul? Furt tu máme jiné aktivity, než jen hry :)
  • jakubc
    Tak pro Fallout 4 už vznikla spousta zajímavých módů. přinejmenším ten první doporučuju, ani si kvůli němu nemusíte instalovat Mod Manager, stačí překopírovat soubory a do .ini napsat jedno slovo. :-)

http://mujsoubor.cz/magazin/nejlepsi-mody-pro-fallout-4-1
  • Jack1947
    Jsem pro *4* , většinou jsou to jen arogancí zaslepení blbci co tu češtinu dělají(čest vyjímkám samozřejmně), pak tam nasekají chyby, no aa ostatně na hru jako je Mad max čeština? trochu až moc zbytečnej neluxus. *7*
  • Na druhou stranu, když tě to nebude bavit, ušetříš peníze. Já koupil GOTY a stejně jsem to vzdal v půlce hry.
  • Ten si ukradl hru a za další 2 měsíce ukradl češtinu.
  • Tohle bezcharakterní h@vada typu LV nepochopí.
  • Vsecky 4 pribehove DLC, ktere jsou dost dobre + Gun Runner's Arsenal (zbrane, mody na zbrane) a Courier's Stash (zase zbrane, hadry a nejake drobnosti na doplneni HP atd.). Alespon tak to mam ja v knihovne na Steamu
  • Tak se to dělá, gratulace. Osobně se nebudu divit tomu, když se na ty vocasy, co neuměj anglicky, neuměj zakoupit hru na xzone či 2 měsíce počkat na uvolnění anebo neuměj přispět, ostatní překladatelé zvysoka vyse*ou.

Já osobně už plánuju, že pokud ještě vůbec, tak budu překládat pouze přímo pro vývojáře, kde bude překlad součástí hry a nebudu jej tedy dávat normálně ke stažení. Teoreticky (ano, nějakej šul*n to dá zas na warez) by tedy pak musel každý zájemce o češtinu zaplatit za hru.

Ale už se těším na dobu, kdy fanouškovský překlady ubydou a jak bude vtipný pozorovat to brečení, že chci přeložit tohle a tamto.
  • Mad Max čeština

Tak už to někdo hodil na web jako vždy, časová exkluzivita Xzone vydržela asi 2 dny, kdo si chce zahrát Maxe v CZ, víte kde hledat ...
  • Inquisitor
    Určitě vyplatí, protože ty datáče jsou hodně dobrý. Mrkni se na ně a uvidíš jestli ti za to stojí. Za mě určitě jo.
  • spíš mě zajímá jestli se to vyplatí když teď na steamu základní verze 2,5 a tahle "goty" stojí 6,8
  • Inquisitor
    Jestli se to bude dělat tak dlouho jako Skywind, tak se asi nedočkáme :)
  • tak to bude pěkně prázdný a fádní :(
  • wow :)
    len ci to dokoncia
  • Morraw
    Za tu cenu bych čekal asi něco lepšího. Přííš čistá práce. Třeba taková figurka Jacoba u Big Ben edice je prvotřídní.
  • Ultimate Edition obsahuje všechny datadisky které docela rozšiřují příběh, prostě je to GOTY edice pod jiným názvem ;)
  • Lukyz

Fallout The Story

Parta nadšenců se snaží převést první Fallout do F:NV.
    *4*
  • Jack1947
    Není to to že to obsahuje všechny DLC?
  • Jak velký rozdíl je mezi Fallout: New Vegas Ultimate Edition a klasickou verzí Falloutu: New Vegas?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit