Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emm

Jaký expert? Si to po sobě přečti. Roky se tu ploužíš a trousíš jen neskutečný midnfucky plný gramatických chyb a neslučitelnosti s logikou.
  • Staci si nekupovat kraviny
  • Vogon
    Teď kdo je největší pitomec, ten na té fotce, ti co ji upravili nebo novináři, co tomu očividnému fotošopu uvěřili? Sázím na novináře.
  • Jack1947
    Jn, lidi už pomalu si začinají zvykat že možnost volby je něco co snad nikdy už nebudou mít...
  • Jack1947
    Proto jsem záměrně psal... že vypouštím predátora. Solidní IPS za takovou cenu v takové úhlopříčce neseženeš no.
  • No jako nevypadá to špatně, jen mě štve, že ti takhle natvrdo změní v podstatě vizuál hry, kterou jsi si koupil, aniž by se tě ptali.
  • Jack1947
    Dělat si legraci nebo vtipy z lidského utrpení... je slabé *7*
  • Kozy
    http://www.vice.com/en_uk/read/gamergate-members-are-responsible-for-the-terrorist-photograph-of-journalist-veerender-jubbal-503

Sice je to pitomec ale tohle už je trochu moc *1*
  • 10 tisíc za odpad jménem TN je slušná cena? Obyčejný šunt, jen to má vyšší rozlišení, nic víc. A že to má dobrou odezvu? To je jediná dobrá vlastnost TN panelů, které už správně neměly 10 let existovat. Na druhou stranu solidní IPS monitory mají třeba 5 nebo 10ms a nepoznáš to. Důležitější jsou Hertze. 60 nebo 144 to už sakra poznáš, narozdíl od několika ms.
  • 1) 100 rohlíku za korunu, na mražáku jak najdeme *11* *11* *11*
    2) Oktávka - hnusnější auto není, ale je český a předražený, co víc si přát?
    3) Pivo v plastu - to ani nebudu komentovat.
  • na zaklade kulturnich zvyklosti byly snahy uvadet zebricek stahnuti, ale prej vydavatele zatlacili na to, ze to uz radsi nic nez tohle *5*
  • Jack1947
    Další expert... *7* rodíte se jak na běžícím páse.
  • Britský žebříček prodejnosti 46. týdne roku 2015: 1. Fallout 4, 2. Call of Duty: Black Ops III, 3. FIFA 16.

to je fakt super, ze jsem tak pravidelne informovani o tom co si lidi kupuji v anglii, ale co takhle davat cesky zebricek prodejnosti?
  • Az budes ten monitor umet aspon zapojit, tak se vyjadruj.
  • Zajimava hra. Dik za tip
  • Jack1947
    Tobě asi nic?
  • Clovek co ma prachy na stroj co zvladne 4k si nebude kazit hrani sledovanim blivajzu na TN. Pripad uzavren.
  • Osviceny
    Hezký a co si tím chtěl vlastně říct ?
  • Běž si raději zahrát Driveclub, to je král arkád, nejlepší arkáda od dob NFS Porshe...
  • Jack1947

4K ( protože Level o takových věci nepíše, nejedná se o reklamu jen krátké zamyšleníí)

V poslední SCORE byla recenze na 4k TN LCD panel s led podsvícením za slušnou cenu (9,900k) Predátora Aani neřeším pro něj je každé tn jen humus za pár šupů pro ty co se v tom nevyznaj *7*

Nicméně já spíš nechápu jak si na tom může člvěk zahrát přeci jenom 3800x2560 nebo jak to je nerozběhá moc lidí a ve FHD zase, se tam bude hrát asi nic moc.
    Je jedno jak moc lákavě to zní třeba 1m/s a pro nereproduktáře i 2x repráky což bych tedy u monitoru nechtěl. 28´ úhlopříčka je zase větší jak můj. ( kapánek). Je to slovo celkem do pranice protože kolik lidí zde opravdu stroj na 4k má a kolik má zkušeností... a to myslím opravdu skutečněné nějaké opměřování něčeho co nemám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit