Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to sis koupil nebo co?
  • F4

Fallout 4 forum se plni reporty bugu a Bethesda dela mrtveho brouka, uz se zakladaji i temata "Hello Bethesda, anybody home?" a nic, ani neodpovi, nesmazou to *1* ten preorder asi nebyl nej napad. Tak nic no, snad to za mesic opravi nejake mody. *7* *15*
  • Jack1947
    Já jsem blbec jedu na TN už od nepaměti, když mi seženeš podobnou alternativu (neseženeš) tak možná to i uznám.
  • Predátor má ale tentokrát pravdu. Utratit 10 tyček za TN panel je nesmysl
  • čeština !!!
  • ano, to se nevylučuje, problém je že je to nuda, narušuje to hratelnost a je tam nulová znovu-hratelnost. Jak by bylo příjemné mít promakaný level-desing menších map bez zbytečných otazníku a repetativní hratelností. Uvítal bych třeba dvakrát větší mapu než má Witcher 2, ale desingově promakanou. Ono třeba prozkoumávat Velen je opravdu nuda, jelikož to vypadá všude dost podobně.

Zajimavé, že her jako je Witcher 1 tu moc není, divím se, že šli do tohoto nefunkčního konceptu.
  • Myšlenka je mít příběhovou hru s freeromingem co je na tom proboha nepochopitelného nebo protichůdného? *7*

Víš vůbec o tom, že původní Baldurs Gate má úplně stejnej koncept? A je to jedno z nejslavnějších RPGček historie.
  • já se nebavím o nějakém ztvárnění světa, to už jsme mohli vidět v jedničce, já se bavím o ucelené myšlence hry, která tam prostě chybí. Obrovská mapa, ale prázdná a mrtvá. Obrovská mapa a linearně řešené questy. Celé je to protichůdné. Jako by nevěděla, co dělá levá a pravá ruka. Na tu hru by stačily lokace ala poslední Dragon Age.
  • Veskoslav
    Zpracování světa Zaklínače?:) On totiž sám Sapkowski nebyl doteď schopný udělat aspoň nějakou pořádnou mapu svého světa, protože jak on sám říkal, když zrovna není nasosaný, on to nepotřebuje a nechápe, proč to po něm někteří chtějí. Navíc jsou plně uvolněné nástroje pro tvorbu, takže ti tam mohou vznikat úkoly. A díky rozlehlé mapě a zákoutím, co nabízí, tak si myslím, že otevřený svět je na to ideální. Už první díl měl takový polootevřený svět a nebylo to na škodu.
  • Jack1947
    Jak to myslíš? *7*
  • já to zcela chápu, bohužel Witcher 3 má větší mapu než Skyrim a přitom je to příběhovka, takže je to celé kontraproduktivní k hratelnosti. Já trochu nechápu myšlenku té hry.
  • Veskoslav
    Chlape. Toto je RPG s otevřeným světem. Skyrim je sandbox s otevřeným světem. Mimochodem akce v Zaklínači mají dopad na okolí. U Skyrimu? Zmasakroval jsem Císařské a nic. Jel jsem podruhé, zmasakroval Bouřné hávy a taky nic. Tolik k tomu, jak je svět živý a reaguje na tvé činy. Dokud nepochopíš, že i když má Skyrim a Z3 otevřený svět, ale každá má trochu jiný princip (příběhové rpg vs sandbox), tak nemá cenu to rozebírat:)

Naposledy jsem Skyrim hrál prakticky bez jakékoliv příběhové linky a snažil jsem se z toho udělat jenom pastvu pro oči. Takže Steam mi sice přičetl dalším 50 hodin, ale většina padla na pokus omyl, aby vše fungovalo tak, jak má:) To je kouzlo Skyrimu:) Moderská obec a sandbox. Hrát Skyrim kvůli příběhu je docela nesmysl. Raději nahrát příběhové módy od moderů a pak se může člověk začít bavit.
  • Vsak je celkem jedno, ze to nativne umi 4k. Zalezi jen na ppi pro to dane rozliseni.
  • tak v tom případě je ta obrovská mapa k ničemu. Sám jsem hru dohrál a chtěl jsem tam něco dělat, jenže nebylo co. Menší mapa a možnosti nějakého nového prostředí dle, jak byla druhá kapitola ve dvojce by bylo pro hru lepší. Nemám chuť to hrát ani znova. Poprvé u této série.
  • Tak asi jediny co je z toho clanku jasne je, ze "media" napisou a zverejni kazdou chujovinu co najdou aniz by se kdokoli snazil neco overit. Kdyby se nekdo na ten obrazek aspon trochu podival, tak by mu muselo byt jasne, ze je to PS. Misto toho to "zmatlo media a zmarnilo cas police", proste komedie.
  • Veskoslav
    Za to nemódovaný Skyrim je plný života. Můžete si s flashem podat ruce a jít navštívit ten bohatý svět. Nevím, jak ostatní, ale já jsem Zaklínače 3 dohrál a tím to pro mě zhaslo do vydání další expanze, kdy se k němu vrátím. Ke Skyrimu se vracím jenom tehdy, když vyjdou nějaké zajímavé módy na vyzkoušení. Kdyby Skyrim neměl moderskou obec velikosti Měsíce, tak po něm ani pes neštěkne;) To je výhoda sandboxu zvaného Skyrim. A to Zaklínač nikdy nebyl a nebude.
  • Skyrím má mnohem více questů, můžeš tam mít barák a jsou tam náhodné situace, asi proto to drží lidi i po létech.Já jsem Witchera od začátku června nezapl...
  • Johnny

AMD Catalyst

FYI Vyšly ovladače zlepšující optimalizaci Fallout 4 pro AMD karty a za sebe mužu říct že dobrý! ;)
  • owny
    Rozdíl je, že Skyrim má editor a je celkově víc upravitelný. Jinak jsou ty hry v originálním stavu podobně prázdné.
  • W3 vs Skyrim

Docela zajímá statistika ze Steamu. Skyrim hraje teď 27 tisíc hráčů, Witchera 3 teď 6 tisíc Myslím, že to potvrzuje moje slova, že W3 je prázdná hra s velkou mapou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit