-
Připravovaný bundle konzole PlayStation 4 nabídne 1TB disk včetně her The Last of Us, God of War 3 a Uncharted: The Nathan Drake Collection. V tuto chvíli není známo, zda se dostane i do Evropy.
Skvela zprava pro nekoho, kdo planuje koupi PS4, ale chci ji v bilem provedeni, tak snad bude k dispozici. *13* -
Devíti minutový gameplay Bloodborne: The Old Hunters
https://www.youtube.com/watch?v=ls-f-CD3SOs
Zapněte si titulky.
Edit: Ve videu není nic z DLC, jenom jedno npc, spíše se tam mluví o změnách v updatu. -
a jeje banda zlodeju a kriplu Lukas, LV a Jack se sešla. Pokud vim porušuje to pravdila diskuze
-
Me to nestoji ani za stazeni, je to herni odpad stejne jako COD. Moc nechapu proc to vubec stahujete, ale vase vec.
-
ptredátore ty tahaáš jen z veřejnehc? tak to se fakt nedivím lol.
Mám pozvánku na můj tracker, pozval bych tě ale je v tom háček musel bys hezky vyrovnávat ratio jsem tam už hodně let a i já jsem tak tak. Kdybych někoho pozval a ten by byl jen leecher tak by mně asi dali warn a mohli vykopnout. Opravdu nechci aby se tak stalo mám ještě jeden v záloze ale ten není nic moc. -
Jo 3 dny, protože to spoustu času jelo jen 100kbps, bylo to hrozně zasekany ty torrenty. Jestli máš x disků o celkové kapacitě 1tb, tak to omg vyhoď. Kup si 256 ssd na systém + aktuálně hranou hru a k tomu 1 nebo 2 tb disk.
-
Připravovaný bundle konzole PlayStation 4 nabídne 1TB disk včetně her The Last of Us, God of War 3 a Uncharted: The Nathan Drake Collection. V tuto chvíli není známo, zda se dostane i do Evropy.
Od 1. 12. na Alze.
https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-1tb-3-hry-god-of-war-3-remaster-the-last-of-us-cz-uncharted-collection-d3860495.htm?catid=18856943 -
Neuvěřitelné jak stále dělají to samé. Tedy nic anebo na to kašlou a prochází to u hráčů i u recenzentů.
-
To ani ne, grafika je pro mě důležitá, ale jsou případy právě jako AC kde je sranda pozorovat Ubicrap co vyvádí s optimalizací, uvidíme, třeba to překvapí, ikdyž asi ne, když na zoli to v mrzkém rozlišení padá na 20 a to osekali viditelnost, počet postav na polovinu a kdoví co ještě oproti Unity.
-
Jn na Xboxu to mělo pěknou grafiku *3*
-
Tak si příště nasaď brýle, protože AC je totální průměr
-
"Zvláštní je, že mě víc zajímá jak to pojede a jak to vypadá, než samotná hra,"
Tak to máš přece u každé hry... -
3dny jo? mně tak budou snad zrychlovat ( jestli tam teda nemám nic v cestě což nemám) ale nicméně Ac to samé zajimá mně jak to pojede no.
V době tera disků to snad si nepamatuješ že já dohromady tera mám ale tera disk ne, nicméně na vánoce to bude chtít asi vezmu ty 2gb i když nevím proč nemít3 tb za cenu dvou... je top heozné zachvíly budeme říkat
Mám jen 4tb a ty hry mi zaberou půlku místa škoda že nevyšli SSD disky, holt se nepovedly nejsou stavěné na vysoký objem dat... ani neseženeš větší jak 750gb a jsoiu drahé. Prý se chystá nová technologie která bude přeskakovat tu nynější jako by mezi jedničkami a nulami...
Co jsem neveděl že SSD disky si ubírají životnost jen přepsáním/smazáním a i pouhou defragmentací... což je celkem síla zlatej s pohyblivejma částma disk. Jinak jsou na systém dobré ale to je tak asi všechno no. -
tak ji maj taky poradne zoomnout, tenhle nechutnej sexismus, kdy muzskej zadek je zvetsenej namax a zenskej v dalce jak rozinka me urazi
-
jak nemám volné místo? :D V době terových disků... já to začal sosat teprv ráno, letí to mega/s, takže možná večer, pokud nespadne rychlost. Zvláštní je, že mě víc zajímá jak to pojede a jak to vypadá, než samotná hra, ale třeba překvapí, hoeší než ta megasračka Cod která mi zbytečně hltila linku 3 dny to snad nebude.
-
Je sice pekne, ze nieco co nie je realne tipujes ale proste je to mimo reality. Na GOG ma zaklinaca daleko viac ludi ako na steame, takze realne cislo v porovnani so Skyrimom je tak 20 tis. sucasne hrajucich.
-
To by ale vypadalo pěkně hnusně... *11*
-
Mně zbývá 17minut (sosal jsem v tu dobu) áá nemá to 40gb ale jen 33,5gb jenže niicméně nemám volné místo a taky na to až tak moc nespěchám.
-
Teprv sosám, má to 40gb.
-
AC Syndikát
Tak co jak to jede... ? třeba predátore? *7*