-
Aneb jak překroutit něčí větu. Naráželo se na lidi z Evropy, kteří toto podporují... -
Tak nerozumí všemu a tady se zamotal do her. Je to vtipné ale to je tak vše. Oproti některým šílencům co to myslí vážně, by určitě debatoval a nechal se třeba poučit apod. Jinde se s tím derou do politiky a hlásají to jako fakt a tak to je a hotovo. Po hře zmagoříš jako po tvrdém fetu.
Stane se. Ale je řekl to vtipně. Zejména to "zabíječské" :) To je skvělá název.
No nic, jdu si zahrát SOF 2. Kdyby byl dnes ráno v Praze atentát, tak jsem zmagořil :) -
nabozenstvi mela v historii svuj vyznam, nebal bych se monoteisticka nabozenstvi vzniknuvsi cca pred 2000 lety oznacit za cisi dobrej napad jak lidem vstipit zakladni normy chovani, bez nichz se lidi akorat mnozili a zrali (zabijeli a jinak prznili), naprostou chybou ovsem bylo pak jejich dogmaticke vykladani, krestanstvi se z toho nakonec vyhrabalo, akorat islam je na tom leckde jak pred 2000 lety, kdy jako ten treti vzadu musel bojovat o sve misto na slunci
-
Když to tak vezmu, tak bezpečně nejvíc lidí jsem zabil v OpenTTD. To si jenom nedáš pozor, rozjedeš dva vláčky plný lidí proti sobě... za jak dlouho uděláš 600 mrtvol v GTAčku? *1*
-
Jasně, já proti Halíkovi taky nic nemám - většinou. Semtam se stane, že by měl vážit slova o hodně pečlivěji. Je to těžký, když jseš v přímým přenosu. Když máš čas, tak je určitě sepíšeš líp. Na druhou stranu on už je za dlouhý roky veřejně činný osoby trénovanej, s médii komunikuje často, prostě zas takovej fail do jednoduchosti bych od něj nečekal. :-D
-
GTA, Hitman, nebo The Sims?
-
Nejvíce Zabíječská hra *15*
-
Mě hlavně dostává jak někdo řeší "víru". Ta není. Prostě na to není důkaz. Tedy přesněji na posmrtný život a boha. Tedy to, proč většina lidí věří. Něco dělá ve víře, že něco poté bude. Tak to mají i věřící teroristé. On se zabije ve víře.....
Pak teolog řeší pouze náznaky anebo co kdo kde myslel a jak to myslel a to je celé. Nikdy nevyřeší to hlavní a to, zda to je pravda anebo není. To musí být hrozná práce. Makat na něčem co není ale pouze v to věřím a nevím zda to tak je. Mohu si to myslet ale nevím to. Má to stejnou hodnotu jako myslet si, že existuje planeta plná chytrých a velkých židlí. Stejné. Důkazy 0 a zbytečně to zasahuje do života a dělá to problémy v řadě věcí.
No, jinak souhlas. Je to chytrý pán a zde se jaksi zamotal. Tedy udělám si zde srandu a hotovo :) Nechci dělat, že to je cvok. To rozhodně není i když teologie je nesmysl, tak to co dělá, dělá opravdu podrobně a na plno. Četl jsem některé knihy a jsou minimálně skvěle citovány a vidíš, že si to nevymyslel během jednoho dne na wc. -
Zabíječská hra by mohla bejt nová kategorie v hlasování hry roku.
-
*15* Co tam asi tak hrají? To by mě celkem zajímalo. Prostě borec si zapaří nějakou tu zabíječskou hru a pak jde pod vlivem bojovat anebo páchat nešvary....
-
Dík za upozornění.
To že je označován za filozofa je mi jedno, hlavně je to teolog a jeden z nehznámějších představitelů církve u nás. A jako kdokoliv z církve nemá rád, když se o církvi vykládaj hereze, nesmysly a účelově překroucený polopravdy, říká se B bez A. Takže by se měl hodně chytit za frňák, protože dělá to samý, když mluví o hrách. A to i v případě, kdy ty hry zmínil jen okrajově. -
V Sýrii se musí pařit jako o život.
-
10/10. Jinak to prostě nejde *15*
-
Podle samotného filosofa Halíka, mají "zabíječské" hry podíl na teroristických útocích
"...Lidi kteří vyrostli zejména na počítačových zabíječských hrách, tak jsou u nás také bohatě rozšířené a užívané a tito lidé si to chtěli někde vyzkoušet..."
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/215411000371118/
čas 21:20
*15* Ale říká to samotný filosof tak, to musí být pravda a nelze to nijak zpochybnit..
Snad to nikdo nesmaže, je to k tématu her. -
Jestli si nejsi jistý, co vlastně posloucháš, jak se to jmenuje a nevzpomeneš si na to, to se na to radši vykašli.
-
Koukám ty budeš opravdu takovej sběrač. Hry co nehraje a hudbu v množství co nedává smysl. To je tak na léčení...
-
Za tohle fakt díky, umírám smíchy *1* *1* *1*
-
Bose companion 2.1 a k iPadu či iPhonu mám BOSE SoundLink Mini.
-
https://youtu.be/kuDL0WkmaRA?t=14s
-
a na čem to posloucháš?