Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto

mp3

tak trochu zbytečné, já to řeším Tidalem, hudbu mám ve Flacu a zabírá to pár mega *3*
  • Jednoznačně knedlíkama.
    Takže denně je do sebe musíš prát
    pokud chceš rychlost PC zachovat.
  • WhySoSad

Latency

Je možné aby se mi po výměně základní desky s lepší síťovkou razantně zlepšila latency, někdy i o 20ms. Je to vůbec možný, nebo je to spíš erupcemi na slunci nebo tím, že jsem měl na oběd knedlíky s uzeným ?
  • Draken69CZ
    njn já mám zas vnuknutí něco poslechnout a vzhledem ke špatné paměti mám pak problém to najít a kdybych to měl rozdělený tak bych asi nic nenašel, ten AIMP vypadá že to dává v poho, měl to i rychle načtený a je dost podobný Winamp což mi vyhovuje tak ho testnu.
  • Draken69CZ
    Že bych si převedl playlist na záložky do Chrome? *15* To bych si asi rychleji ten přehrávač naprogramoval.
  • ja jenom, ze ani 8000 nema cenu nacitat najednou, takze rozdelit si to treba podle nalady/stylu na mensi playlisty? *5*

ale ja jsem divnej, nemam rad kdyz to skace ze stylu do stylu...
  • Draken69CZ
    Jo ono to docela lítá a to jsem za poslední roky dost omezil rozšiřování sbírky.
  • WhySoSad
    Sweet mother of god
  • Draken69CZ
    Ten AIMP vypadá jako něco co hledám, dík.
  • Draken69CZ
    Snaží se, ale asi už zamrznul *15*

tak to nakonec zvládl, ale to vyhledávání v playlistu tam je teda marný.
  • Tilwaen
    To potřebuju domů, geniální *1*
  • Draken69CZ
    asi 35 000 něco kolem 300 giga, mám tam nastavený načítání tagů při vkládání mp3 do playlistu tak asi to blbne při tom počtu.

/tak oprava AIMP našel 41 000 *15*
  • a kolik tech mp3 mas? ja jich mam jen 8721 a nacte se to asi za 5 sekund
  • Pethulla
    Pokud to chceš čistě na hudbu tak foobar nebo AIMP.
  • WhySoSad
    Tak nějak jsem se poslední dobou naučil používat KM Player, ke sledování videa je pro mě bezkonkurenční a na hudbu pro mě dostačující...
  • Youtube :D
  • Draken69CZ

MP3

Nějaký šikovný program typu Winamp, ale něco stabilnějšího Winamp mi spadne když dám aby mi načetl všechny mp3 co mám na disku. Co používáte?
  • Nejaky fotky z kancelari Bethesdy

http://fi2.eu.apcdn.com/full/137129.jpg
  • Draken69CZ
    To já si to raději přetáhnu.
  • Vánoce jsou letos o měsíc dříve!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit