-
300 GB hudby v MP3 = minimálně 93 dní (kdyby všechno mělo 320 kb/s). Tohle zavání úchylkou...
-
Pokud ta sitovka nefungovala jak ma tak mozna...
-
Jj flac je nejlepší, ale musíš na to mít trošku hardware .)
-
Jo je, kvalitnější síťovku poznáš. Poznáš i větší drobnosti, já nedávno vyměnil GB za MSI (B85 za B85 ve stejné ceně) a nechápal jsem o kolik vteřin se zrychlil start PC.
-
Rozumím ti, je to důležitý, velmi důležitý. Je otázkou, jestli kreativitu, s jakou je možno zhosit se úkolu, nehodnotí spíš zvláštní cena Nejvíc sadistická hra. V takovém ohledu budou jistě The Sims jedním z favoritů, už pro explicitní zobrazení šikanované a terorizované oběti, avšak asi preferuju staré dobré Lemmings, kde je též možno připravit mnoho chutných způsobů popravy a pak nahnat celý poslušný zástup obětí na poslední cestu. (Nehledě na nadčasovost, Lemmings bude vážně jednou z mála her, kde se jednotky můžou sebevražedně odpalovat. To je pravá hra pro zabíječské, vykořeněné děti plné frustrací.) *5*
-
Lucius 1, 2 :P akorát někdy je k tomu třeba nadpřirozených schopností, což by mohl být problém :( ale při troše modifikace se to dá jistě zvládnout i bez toho *16*
-
Všichni řešíte akorát počty nešťastných obětí, přitom zabíječská hra je určitě mnohem víc než to. Nejde o cíl, jde o cestu. Tu jsem si osobně vždy nejvíc užila v The Sims. Postal stranou, kde jinde můžete být tak kreativní? Třeba nechat pokojně plavat člověka v bazénu. Bez schodů. Obklopeném zdmi. Několik desítek hodin, než se utopí. Ale aspoň s rádiem na stěně, aby mu to nebylo tak líto *1*
-
Halík je pánbíčkář, takže tenhle jeho pohled na věc nepřekvapí. Další podobný mentor v USA to zase vztáhnul na to, že se v Bataclanu hrála rocková hudba. Jedna z kapel měla v názvu Death Metal, od toho je kousek k satanovi a tak že si o to vlastně koledovali...
Co jsou někteří schopní vyfabulovat je opravdu zarážejicí *1* -
Tak jo, tady je to celý: Včera tady byla vynikající debata o psychologických kořenech a byly tam filmy, dokumenty, které ukazovaly zejména lidi, kteří z Evropy přišli, aby podpořili Al-Kaidu, lidi kteří vyrostli zejména na počítačových zabíječských hrách - tak jsou u nás také bohatě rozšířené a užívané - a tito lidé si to chtěli někdy vyzkoušet. A když k tomu přišla nějaká osobní frustrace nebo potom nějaká sociální frustrace, tak tito vykořenění lidé hledají prostě možnost vybití.
Fakt ti připadá, že nikde nepadlo, že lidé páchají násilí kvůli hraní her? Bohužel se obávám, že přesně to Halík řekl a bohužel vyznívá to tak, že tomu co v těch filmech viděl důvěřuje a prezentuje i jako svůj pohled, později neříká nic o tom, že by ty filmy přeháněly nebo cokoliv v tom smyslu. -
v globalnim meritku plague inc: evolved
-
Mike: logika hadr :) tady právě vůbec nepadlo, že lidé páchají násilí právě kvůli hraní her. zcela ignoruješ kontext a následné implikace (a to ani neřeším, že to byla jen jedna z proměnných). proto už to tebou zmiňované údajně ironické patro o hraní her v Sýrii je nesmyslné.
-
Hmmm, já to od Tilwaen pochopil tak, že jestliže lidi v Evropě páchaj násilí po hraní videoher, tak jak asi musej pařit někde, kde je válka. Ne že překrucovala Halíkova slova, jenom nad tou absurditou (snad nešťastně vyřčenou) postavila další patro, tentokrát ironický.
-
tak ono je celkem jedno, jak se podari cloveku aspon ty zakladni normy vstipit, pokud to neni vymejvanim mozku a zbyde mu pak misto i pro kriticke mysleni, aby se v dospelosti dokazal zodpovedne rozhodnout, jestli jsou spravny nebo ne...
ale vetsina lidi, a proto nekdo tenkrat dostal ten spasnej napad, se dal nez za osvojeny normy nedostane, tam porad nabozenstvi ma svoji roli -
Ale sakra, teď si vzpomínám, že v Master of Orion jsem anihiloval celý planety. *13*
-
Jsi trochu mimo, reagoval jsem na Tilwaen, která nesmyslně mluví o hraní her v Sýrii. To je překrucování toho, co řekl...
-
Nevím zda to překrucoval anebo si děla srandu obecně...Ale je to kravina jako kravina to co tam řekl pan filosof. Vím, že se bavilo o Evropě když téma bylo zejména o těch útocích v Paříži.
Ale vykecal tam teda perlu. Prý v Americe jsou debaty a pak vyklopí tohle. Jo, v USA jsou debaty a naprosté magorsté. To má pravdu. -
U mě to bude AoE II, tam to půjde do statisíců.
-
Hele jo, jak o tom mluvíme, asi to tak bude. Spíš to opravdu není jeho dlouhodobý postoj. Ani si nevzpomínám, jestli jsem ho na téma her někdy předtím slyšel mluvit. Snad mu to prostě ulítlo, tomu by právě i odpovídalo to "zabíječské". Že je to vtipnej patvar mu muselo potom dojít taky. *1* Kdyby chtěl hry hanět, nejspíš by si sesumíroval dopředu slovo od slova, jak to řekne.
Ok, užij si. Pokud možno vynech metro, ráno bych ještě nadejchal, budu ho potřebovat. *1* -
To souhlasím. Ty základní normy chování byly a jsou stále důležité. Problém je, že to lidé dělají protože věří v něco poté. Tedy asi tam je strach apod. To je blbě oproti morálce a etice, kde se chování učíš, protože je praktické pro tvůj život anebo je to slušné atd.... Prostě nemáš tam tu hůl, že když to uděláš blbě, tak bude špatně anebo když dobře, tak bude dobře. Někdy po smrti....To je hovadina do doby, než se to prokáže.
Navíc každé náboženství to má jinak. Tedy co je jinde dobrá norma pro chování, je jinde divné. Ale drží to dost lidí pohromadě a to je dobře. Mají řád a jestliže to je v základu dobré a mírumilovné, tak to je ok. Dost lidí by bez víry bylo ztraceno anebo by dělali bordel. Tedy jestli věří v něco co není a jsou v klidu...Super.
Pak si budou trhat vlasy lidi kteří nevěřili (sranda bude to, který bůh a která víra bude teda ta pravá). Anebo když se ukáže, že to bylo kravina, tak opět. Budou si trhat vlasy věřící (to bude masakr). -
SW Battlefront porovnání platforem
https://www.youtube.com/watch?v=jMRxh4OZ1FM