-
"Líbí se mi, že se dá změnitu barva HUD, ta zelená se mi nelíbila."
Vzhledem k tomu, že to šlo už v předchozích dílech, tak bych to pokládal za samozřejmost. -
On hlavně obrovský svět je naprosto k ničemu, když je mrtvý. Takových slibů už bylo spousta, nakonec u většiny her tu velikost světa museli zmenšit, protože nebyl čas a peníze na to ho zaplnit obsahem.
-
Fallout 4
Paráda, baví mě to, je to takovej vylepšenej Skyrim s pistolema, resp. střelnýma zbraněma. Pejsek nakonec nijak nepřekáží, občas o něm ani nevím. Líbí se mi, že se dá změnitu barva HUD, ta zelená se mi nelíbila. A jinak zatím paráda, připlet jse se do přepadení obchodu, a moh jsem si vybrat jestli obráním prodavačku, nebo jestli jim pomůžu s přepadením za pár peněz. No je to krásný. A nebe barevný je, ale že by to bylo pohádkový, to ne, je to pochmurný i s těma barvama. -
lidi s konzolemi dostali FOV, ktery lidem vyhovuje u televize nejvice... vyvojari nejsou hlupaci a moc dobre si uvedomuji, co tam nastavuji.
-
Ale notak, co je na tunelu přirozeného? Nehledě na to, že každý má jinak velkou TV a rozdíl mezi vzdálenostma od ní je mnohem vyšší. Jsou lidi co čumí na 50" z metru a lidi co čumí na 32" ze tří.
-
60stupňový úhel je na konzolích vzhledem ke vzdálenosti od obrazovky celkem přirozený, v tom problém není. Horší je, když to beze změny převedou na PC, u kterého má člověk k monitoru mnohem blíž.
-
Xenoblade Chronicles X nabídne větší herní svět než The Elder Scrolls: Skyrim, Fallout 4 a Zaklínač 3 dohromady.
Hra vychází s podtitulem "ta, kterou jsem nikdy neměl čas dohrát" -
Fakt pěkný artbook, bytelny v pevné vazbě, kvalitní papír 176 stran. DVD+BLUERAY o tvorbě, soundtrack a všechno, co obsahuje digitální kopie s bonusy (všechny hry kromě Owerwatch). Jinak pak kód na 3 balíčky karet do hearthstone. Guest Starcraft II WoL, který je časově neomezený a obsahuje kampaň a můžeš hrát MP.
Tady máš foto pro představu: http://i.imgur.com/SryeEGO.jpg -
fov si muzes zvysit v nastaveni launcheru
-
Tak krabice je SC je fakt slušná. Co to všechno obsahuje?
-
btw, schvalne, som zvedavy ci okolo 24.11.2015 tu bude novinka, ze AMD vymenilo kompletne driver management, a zvysuje tym vykon vo VACSINE hier (nie v dvoch)o 10-15%
(ani by som to tu v novinkach nechcel mat,ale uvidime) -
tiez by som to komentoval, nepotrebujem take "novinky"
pretoze ak catalysty zvladaju poslat upozornenie, ze je dostupny novy driver(a textak, ake optimalizacie obsahuje), predpokladam ze aj gspoty to zvladnu.. -
http://i.imgur.com/lcfWyWF.jpg
Jak Fallout, tak Sc mají jedny z nejhezčích artworků, které jsem viděl. Teď poslouchám v práci soundtrack k Sc a pěkně udělaný. Tak přeji všem hezký den a uvidíme se tak za týden :) -
Ty jsi případ :D Kdyby tu bylo napsáno "stáhněte si nové AMD drivery" (pokud by amd něco takového dělala taky při každé větší hře, tak se vsadím, že by jsi tu kydal uplně jinak :)
Už toho nech, je to zbytečné a trapné. -
Už ti někdo řekl, že tímto přístupem se tvé argumentační schopnosti nezlepší ?
-
F4
Co jsem zatím měl čest vidět, tak Fallout 4 vypadá jako mod na Skyrim, technický pokrok za 4 roky nulový, optimalizace špatná. Leda by to zachránil kvalitní příběh, ale vzhledem k tomu, že to dělá Bethesda, tak si moc naděje nedělám. -
No nic, já si taky nikoho jako ty nepamatuji otamtad a nemám s tím nic. Jen tak klábosím...
Jinak jsem psal jestli si tam nebyl dříve ne ted ted už se tam nedá ani psát *1* protože to začal mít nějakej idi1t. Byla tam sranda když jsem měl banán tak jsem tam psal jinejma nickama a trollil lidi... docela topho lituji že už to nejede jak dřív hmm.. poznal jsem tam i nějaký fajn lidi.
Jn sweet old times no nic no tady to taky není zlý. -
Pokaždé jiné jméno, stále stejne zvratky.
-
Pokud jste si objednali Fallout 4 či Star Wars Battlefront a vlastníte grafickou kartou od nVidia, doporučujeme stáhnout nové ovladače (v358.91) pro Win10 a Win 7/8.1.
to je novinka *1* (odkedy je tiscali hovorca nvidie?)
nedavajte ine drivery, pretoze len drivery v358.91 obsahuju nvidia magic™
na co to je dobre? ved vsetci nvidia g-spot experience, ktore vie lepsie ako pouzivatel, co je pre cloveka najlepsie *7*