Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Artbook Collector edition SC II

Kdyby se někdo rozhodoval nad touto edicí, tak doporučuji. Ten artbook za to rozhodně stojí.
    http://imgur.com/a/DLiZT
  • Chim
    2 z 5 tedy pro mě rozhodně neznamená, že "mají koule"
  • Fremencz
    No ty herci nehráli ani v těch reklamách
  • a ty hraješ na konzoli že tě ta dohlednost tak štve ? *7*
  • Osviceny
    Já za to byl rád..
  • jakubc
    No ona už vyšla v Japonsku dávno a poměrně dost se povedla.
  • Draken69CZ
    Tak i kdyby to mělo být 15-18 hodin tak dost dobrý.
  • braveman

Jedna bonusová ;)

Nový patch (v1.06) pro hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain přidává možnost získat zpět do týmu Quiet, která doposud po jedné z misí nenávratně zmizela v poušti

zdroj:
    http://www.metalgearinformer.com/?p=23176

• Rise of the Tomb Raider dohrajete na 100% zhruba za 40 hodin.

Už to vidím 40% za kampaň, 20% za zajímavé prídavky (jako v rebootu - různé skryté lokace) a zbylých 40% blbosti jako najděte 50 pochodní, zničtě 30 hliněných hrnců, atd.
  • Veskoslav

F4 a SC II

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12234903_916586408426616_5572922653190960346_n.png?oh=9ab09491911526e44d6fa947e6702a9b&oe=56F82F1C
  • Lukyz

Fallout 4 joke

Nechci tady vyvolávat flame, ale tohle mě v diskusi fakt pobavilo:

Why did the console peasant cross the road?
    To render the buildings on the other side

*1*
  • homeles8

Logic

Nebo si to kup, a napiš negativní recenzi na steam a zachráníš nějakého random člověka tobě podobnýmu od zbytečnýho nákupu.
  • Veskoslav
    Tak Steam je na nějakých 81% pro:)
  • Veskoslav
    Ale tuning je tam udělaný fakt skvěle. Škoda jenom, že tak trochu zapomněli, že by to měla být závodní hra a ne městská hra, která závody má jako doplněk pro budování hustokrutopřísného "Déčkového" děje s herci, co hráli v reklamách na vložky, vločky a kdo ví jaké chujoviny.
  • Lukass
    No kamo v recenzich se o skutecnech kvalitach hry nedoctes, tady to dostane 9/10 a vsude jinde pod 8 nepudou.
    Cti recenze na Steamu, nejlepsi zpusob udelat si nazor na hru je od skutecnech hracu.
  • Počkám si na podrobný popis v recenzích a jestli to bude tak, jak to zatím z reakcí vypadá, tak dám F4 na dlouho k ledu. Dohraju v klidu Dead state, který je proti F4 RPG skvost, stáhnu pár módů, budou-li a tak kolem vánoc tomu dám možná šanci.
  • Tak je to pravda + jakékoliv RPG prvky osekány kost

Viz ohlasy hráčů na metacritic se shodují - je to spíš postapo FarCry. Fuj. Nečekal jsem od Bethesdy zázraky, ale pád z už jednoduchého RPG systému ala Skyrim ještě mnohem níž, to je pro mě nepříjemné překvapení..
  • 2/5 je ještě hodně pro tuto hru. To možná tak ve slevě za pětikilo tohle hodnocení.
  • Jack1947
    Tam zas hodnotily až moc nízko ale chápu nejsou koupené ***** *7*
    i když vlastně nechápu... vůbec ale to je jedno. Jinak to jak je ta recenze psaná v tak úzký nudle je teda z zblití. *11* *12*
  • A na games? Hlavně neurazit hodnocením :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit