Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacku :D Víš vůbec co to je mechanická klávesnice? Zase uplně mimo....
  • Jack1947
    Nestačí tam spíš klasickej páčkovač a ne nějaké monstrum co si na páčkovač jen hraje? *3*
  • Zkousel jsem na nem zatim jenom rocket league kterej je delanej na ovladace a carmagedon.
    Mam ho primarne jako ovladac a ne jako klavesnici a mys ale touchpad se da normalne pouzit jako mys a funguje prekvapive dobre - Starcraft bych s tim asi nehral ale na solichani po plose, tahovky nebo budovatelske strategie to bude parada.
    Hlavne se jim povedlo do obou touchpadu nacpat hmatovou odezvu takze kdyz pres ne prejizdis prstem tak citis takovy jemny vibrace. Je to trochu jako bys mel pod prstem takovej velmi jemne cvakajici trackball coz mi prijde uplne skvely protoze citis i kdyz ho "roztocis" rychlym prejetim pres ten touchpad.
    Ma asi nejlepsi triggery ktery jsem kdy mel v ruce u jakehokoliv ovladace a oba se daji namacknout a kdyz ho promacknes uplne tak citis jeste takovy tlacitko a navic maji u vseho udelany ty jemny vibrace jako u trackpadu coz dava dalsi hmatovou odezvu.
    Spodni tlacitka jsou podle mne skvely napad. Momentalne tam mam default nastaveni kdy tam mam namapovane A a X a je to super protoze pak jde mnohem lepe kombinovat kdyz musis rychle za sebou mackat sekvence tlacitek A X B Y (zasadne to zvysuje uzivatelsky komfort).
    Nejsem na to jeste porad uplne zvyklej protoze mam obecne s kontrolerama docela problemy ale jsem velmi mile prekvapen tim kolik dobrych napadu se jim do toho povedlo nacpat.

BTW. kamarad si to objednaval i s linkem a rika ze je s tim taky moc spokojenej. Streamovani do TV funguje skvele. Nema zadnej nebo prakticky zadnej input lag. Ja TV nemam tak to nepotrebuju :D
  • Draken69CZ
    Tak pro mě je všechno typu G15 hrozná pouťovka za neadekvátní peníze, ale každého věc.
  • Jack1947
    Oprav si to V, jinak aha tak už chápu tu Preorder mánii , F2P (jinak) hry... Prostě to bez figurky nějakého hrdiny nejde už máš preordnuto? nebo to jde a šlo mimo tebe... *7*
  • Tak jasně, furt je to páčkovač, do myši to má tisíc let daleko už z technického principu, ale na nějakou Fifu malinký posun to je.
  • jakubc
    No já taky nemám rád okatě herní klávesnice, mám rád klasiku, ale tohle mě nijak nepohoršuje, je to ještě poměrně dost konzervativní.

LV - to bylo doufám vedle. :-)
  • Veskoslav

Owerwatch Collector Edition

http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/
  • Jack1947
    Už jsem to psal G15 ve své době jeden z průkopníků multimediálních herních klávesnicí... ty Tesco ( ta tvoje právě vypadá jak nějakej plasták z dolní polní)

Prostě mám radši klasickej old school ? to je tak těžké pochopit ty jedna maličkosti. Bohužel na megnetické tak rychle nedojde (nejsou peníze a nestojí tolik) že asi taky budu muset sáhnout po plastáku ač nerac spíš zkusím pozdějc štěstí jestli nenajdu novější model té mé za nějakej ten slušnej peníz.

Myš je trochu horší G9 ( protože kolečko má problém s odlouplou gumou) nicméně stále slouží no. Klávesnici bych nechtěl jak už jsem psal kvůli displeji jinou. Např tam mám možnost sledovat teploty cpu jáder atp... ( někdy si přečíst rss správy a taky je dobré když se můžeš kouknout na čas¨.
  • Veskoslav
    Souhlasím s Drakenem. Já se k němu dostanu až příští týden, ale moje averze k touchpadům je docela mizérie.
  • Draken69CZ
    Jestli ho máš doma a už si na něm něco nahrál tak se rozepiš to mě celkem zajímá *4*
  • Ja jsem z neho nadsenej. To zpracovani je proste skvely a je v nem tolik dobrych napadu! Vcetne odezvy pri prejizdeni pres ty touchpady ktera funguje vyborne.
  • owny

F4

Možná by to pro příští hru chtělo nový engine a tentokrát ho udělat pořádně. *15*

https://www.youtube.com/watch?v=r4EHjFkVw-s
  • Veskoslav
    Kdyby jsi měl jinou klávesnici než z Tesca, tak by jsi věděl, že většina klávesnicí má odnímatelnou podpěrku. A futuristicko-nanicovaté? To jsem opět nepochopil, co tvá maličkost chtěla říct. Zeptám se. Co máš ty?
  • Veskoslav
    Četl jsem na PC Gamer, že slušné, ale myš to nenahradí, jak se Valve snažilo. Jako alternativa k PS/Xbox ovladačům je super.
  • Steam Controller

Jestli to jeste nevite tak je opravdu super!
  • Jack1947
    N o ffense ale design se mi moc nelíbí... + ta podpěrka taky nic moc. Je to takové futuristicko- nanicovaté ...
  • Všechno vedle... Rozlehlý pohled (ultrawide) není to samé jako rozhled trubko *1* . A další věc JO některá rozlišení nepodporuje menu hry, ALE mohl sis zjistit že jdou zadat jakákoliv rozlišení do Fallout4Prefs.ini - proto hraju 2560x1080, které v menu není. Tak nevím kdo čemu nerozumí rozumbrado *1* . Máš se ještě co učit...
  • Veskoslav
    Děkuji:) Asi nejlepší, co jsem kdy měl.
  • Draken69CZ
    Pěkná klávesnice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit