Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LV426?
  • jnsCZ
    C-TECH FK-01, hlavně se na tom skvěle píšou dlouhý texty
  • Veskoslav odfotil artbook a jako "mimochodem" taky svoji klavesnici kterou se chtel pochlubit, opravdu nenápadné
  • ta hra proste nebyla myšlena pro hraní na pc v 144 fps tak co...
  • Tilwaen :D njn, já měl místnost takto vymyšlenou už před lety, než se mladá nastěhovala, místnost s domácím kinem, která je zároveň ložnice, díváme se na filmy přímo z postele a zároveň tam mám svůj herní koutek, moja nejdřív mrčela, ale pak se jí to tak zalíbilo a už to tak zůstalo, ona si udělala svůj koutek s PC, klavírem atd. vedle v místnosti a je klid, každý má svůj prostor, oba chodíme celkem pozdě spát, takže většinou pohoda a jednou za čas když chce jít dřív spát přes týden třeba, tak se holt podřídím nebo jdu vedle na Warcrafta a pohoda... tady hezky sedí jaký si to uděláš, takový to máš :)
  • Tilwaen
    Co prsty, nebolí Tě po nějaké době hraní? V nějaké recenzi jsem četla, že po čase bolí hrany.
  • Veskoslav
    No jeden v ložnici, další pod televizí a další v pokoji pro "hosty". Chytře jsem si dal herní do ložnice, bo jsem si říkal, že z postele se budou dobře hrát náročnější hry *1*
  • Veskoslav
    No to jsem taky četl už na více, že to streamování potřebuje ještě hodně doladit, že to má své mouchy a v současné chvíli, že to doporučují pouze skalním fanouškům.
  • Tilwaen
    To máte všichni počítače v ložnici nebo co?
  • https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YkhM3-md2B8#t=64

Tohle jsem myslel tou řídící věží.

Veskoslav: jo to je pravda, vybrat klávesnici to není jen tak, zvykneš si na všecko, ale už jen to rozložení kláves aby co nejlíp vyhovovalo... proto mě štve, jestli budu muset měnit X4, protože ona má rozložení trochu posunuté a už jsem na to zvyklý poslepu za ty roky, ale člověk si zvykne na všecko za pár týdnů samozřejmě ať koupí cokoliv.
  • Keyz
    Chtít od Bethesdy aby udělala něco technicky pořádně? Jsi nějak moc náročný ne? *15*

Tohle je klasika. Něco jak to bylo u jednoho NFS, kde jsi odemkl FPS a pak se to podělalo. Namísto aby se napsalo, že to nesplňuje požadavky závodní hry a jede to max 30fps na PC , tak tam byl delší text a tuším 7/10. něco takového....Vtipný.
  • Veskoslav
    Není problém s klávesnicí jako takovou. Druhů je bambilion pomalu. Ale já jsem třeba chtěl, aby měla české znaky například a nemělo to zprasené QWERTZ, který se u nás používá. A to začíná sranda:)
  • :D

Jinak vidím, že to bude všude podobný, kolikrát už mi mladá nadávala, že jí to bouchání do klávesnice nebaví poslouchat, když chce spat :) a vyhnala mě na její PC vedle ať si tam jdu hrát třeba Warcrafta (protože nic jinýho to nerozjede) :D
  • Veskoslav
    Tak to je maso:-D To spíše hrozí, že mě vystěhuje na gauč *1*
  • Může mu to ukazovat třeba teploty, otáčky, fps a další věci, záleží jaký plugin si tam nastavíš mám pocit.

Já nic takovýho nikdy neměl, ale může to být skvělá věc, zvlášť u těch nových klávesnic, Razer má i dotykový display co jsem viděl a třeba tohle už je taková malá řídící věž :)

V jednom eshopu jsem teď dal klávesnice nad 4tis kč a vyjelo asi 40 různých modelů.... docela mazec, asi to nebude až tak okrajová záležitost tyhle dražší kousky, kdyby to nikdo nekupoval, tak se neprodávají, většina skladem.
  • Lukyz
    To jsi mi připomněl tohodle týpka *1*
  • Veskoslav
    Ježíšek přinesl:-) X4 jsem měl v práci a taky fajn. Mimochodem Razor je strašná mechanika:-D Tam člověk stejně jako u Apple platí za značku a kvalita tak nějak pokulhává. Nejhorší bylo zvyknout si na klapání a to jsou prakticky nejtišší přepínače u mechaniky. Ale teď mi to ani nepřijde a s porovnáním s těmi herními membránovkami to není taková hrůza. Jenom občas ta slečna přitelkyně pičuje, že se u toho nedá spát. Takže je asi levnější rohypnol a membránovka než mechanika:)

Já jsem si ze začátku chtěl pořídit něco obyčejného. Ale nakonec jsem šel do tohoto. Vydrží minimálně 5 let. Poměr cena/"výkon" nemá prakticky konkurenci a pokud jo, tak se mi naprosto nelíbí viz WASD či Logitech klávesnice. Razor už nikdy, ten se mi sesypal za dva měsíce.
  • ja mam chicony klavesnici 15 let, mne vyhovuje tuzsi stisk klaves a dneska ty klavesnice jsou jako pro lidi s gelovyma prstama

a horsi jak bakterie jsou drobky, to mi ver *1*
  • Veskoslav
    Kdyby ta tvoje neměla display, tak to normálně ve sprše umyješ. Navíc není problém to rozebrat. U mechaniky jdou vycvakat tlačítka, ale čistění je peklo. Ale pokud máš 10 let klávesnici, tak ji rovnou vyhoď i když máš sebevětší sentiment. Tam musí být zaprvé úplně sjetá reakční plocha, membránovky popraskané a kdo ví, jestli to vůbec membránovka je. Pořiď si i nějakou levnou (hlavně nic od IConnectu, neskutečné křápy a kašli proboha na ten s prominutím pitomý display), ale nějakou si pořiď.
  • Tak 81% na steamu je teda hodně velká bída...
    Jenom pro srovnání pár Bethesda her: Morrowind 95%, Oblivion 95%, Skyrim 91%, Fallout 3 GOTY 84%, Fallout 3 83%, Fallout New Vegas 96%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit