Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    Skyrim v jiném kabátě! Přesně, jelikož sem u skyrim proseděl asi 150 hodin tak to je dobrá informace :-P
  • Jack1947

Fallout 4

Power armor a rotačák *14* *5* , vím že by to pro někoho byla nuda ale já bych v tom mohl bejt navlečenej celej Fallout... a rozsévat smrt ratatatata!

Co se mi naopak nelíbí slabá účinnost zbraní na kratší a delší vzdálenosti, ( ten zásah opravdu je špatně vidět) jinak ty nepřátele to je docela tragické tam není žádná fyzika zásahu? a kde je vats? Když někoho bouchnu, tak by se měl někam prohnout/skácet reagovat atp ne on jen stojí, zdá se mi že destrukční zona se projevuje až těsně po zásahu. Ta krev je docela vtipné, pomalu svítí barvami tedy světlě červenou

Pes je zase celkem dobrý společník akorát se obávám aby si poradil s nepřáteli vůbec sám. Protože už psali že měl trable lol.

Jinak je to plné chyb a o tom by se dali asi napsat slohy, zasekávání o vše možné a pomůže jen restart, docela se mi zdálo že vypadl zvuk u střelby nevím.

Proč někdo psal že se už nemusí jíst když to není pravda a i spát se dá.
    Příběh nemohl být průhlednější alá pomsta. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál... hraju na HARD a je to znát nepřátele jsou silnější a váš blboun naopak čajíčkový.
  • Johnny
    Ono hlavně neni dneska duvod aby jakakoli hra měla víc jak 60fps at si každej prská jak chce :-P
  • Jack1947
    Musí to nejdříve sladit mimochodem na pc to taky není nic moc asi ten FOV si budu muset zmenit... to je docela nepřijemné pak to zasekávání - restart hry... atp... brr to taky nic moc.

Jinak to s tou grafikou jsem myslel vážně nicméně jsem venku a tam je to trochu lepší...
  • hehe, doktore už jsme se ti vysmál na steamu.:D
  • Keyz
    Ten článek o divný a špatných věcech ohledně Skyrimu, jak to napsal Vávra na games. Asi bude sedět i na F4. To je ale také umění. Udělat to samé znova, kde máš stejně divné a problematické věci.

Ke grafice již bylo řečeno mnoho, ale ten příběh...to je stejně hloupé a reakce npc také. To ani neřeším, že ten svět vypadá (ta startovní lokace) celkem ok. Domy stojí atd. Po atomové válce. Ovládání je opět zajímavé. Kecání lze řešit šipkami ale ne w,s,a,d. Nebo klikneš na něco a poté to řešíš čudlíky. Tedy musíš používat obouruč atd.

Ale určitě se tam poté vyblbneš v tom módu kde si rozšiřuješ a staráš se o nějakou základu. Když to člověk vyhledává.
  • No vida, jak ten postapo svět Bethesda vystihla. *1* *1*
  • Tak tohle je jasna mutace :D

http://steamcommunity.com/profiles/76561198076255211/screenshots/
  • *1* Možná to není chyba, ale vlastnost. Víš jak - radiace, mutace - to všechno se na chudákovi čoklovi podepsalo.
  • mě se libi... problém je v technicky stránce, nenačítaji se mi textury prostředí a pes vypadá jak kdyby ho stáhli z kůže
  • snorgrind
    Ja mam corsair k95 RGB a nemuzu si zatim stezovat, ma vsechno co potrebuju.
    Ale nakupovat klavesnici tady v EU to je horor teda. Vypacit z podpory obchodu layouty pripadne fotky aby si byl clovek jistej co kupuje je naprosto nemozny. Stalo se me i ze me ujistili ze je to US layout a jak sem to dotahl dom tak to byl samozrejme US international(coz je vlastne EU verze) a mohl sem to jit rovnou vratit omlatit jim to o hlavu.
    Protoze cokoli jinyho nez klasickej NA layout je pro me naprosto nepouzitelnej, na kratkej enter malickem pri psani nedosahnu a to tlacitko navic u levyho shiftu se akorat pri hrani plete do cesty. A samozrejme ze to hodne shopu ma uplne cely spatne popsany. A clovek to musi primo hledat podle part numberu.
  • ringmancz
    to je zbytečný něco psát
  • homeles8
    jo
  • Hlásím se
  • Tak co je tu nekdo kdo nema Bethesda komplex a libi se mu Fallout?
  • To je slušný dělo, v čem vidíš její největší výhodu?
  • LV, dožadujeme se fotografického důkazu.
  • Vzhledem k tomu ze mam hotase i volant ktery taky umi jen neco tak mi to az tak nevadi.
  • Já málem obrečel svou minulou, ani nevím, co ot bylo zač, mechanickou, ještě s PS2kou. Měl jsem ji asi 12 let, krásný tužší chod. příjemně se na tom psalo.

Nejvíc ale vzpomínám na první 286 s IBM M, to byla super klávesnice a na ničem lepším jsem do teď nepsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit