Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jsem v práci a čekám až se dorenderují objekty v projektu. Mimochodem ty jsi maxi mlel, že jsem už nikdy nepřilezeš.
  • nerikal si ze tu tyden nebudeš?
  • Veskoslav
    Rozdrbat? Takže reálnější barevná paleta, vylepšené oči, lepší rozlišení ikonek atd. je rozdrbání? Povídej mi o tom;)
  • Johnny
    v ničem, Jde na tom psát a mačkat tlačítka
  • Jack1947
    Šak jo, vždyt vlastně to je fuk dokavad to nepraktikuje online a to se Falloutu naštěstí netýká. Nikdy týkat nebude.

"Soutěž v Hardcore přístupu pobavilo"
  • Veskoslav
    To pak jo:) Já jsem to vzal jenom počet, co mi to ukazuje a moc jsem to nesledoval, co tam je. Ale vím, že minimálně na oči a grafickou paletu hned nahodím.
  • MickeyMutant
    Nepočítám uložené pozice.
  • MickeyMutant
    Není to můj případ, ale když si to někdo chce hrát podle svého třeba s číty a baví ho to, tak to automaticky neznamená, že jeho hraní je nějak méněcennější. Je to hra, ne soutěž v hardcore přístupu.
  • Proč by vubec někdo nemohl hru dohrat klidně z Godmodem a vším na max? Jsou to přece jeho peníze, čas, věc, atd...
  • ringmancz
    ty všechno dokážeš překroutit tak, aby ti to vyhovovalo...
  • homeles8
    přesně tak, napoprvý to dohraju bez módů. Stejně jako Skyrim a jak mě to bavilo i bez módů. Když jsem to hrál s módama, zjistil jsem, že je stejně nepotřebuju.
  • Veskoslav
    Už 91.
  • Jack1947
    AHa, tak jo no, a někdo tak dojede celou hru třeba... jinak jestli je to tvůj případ že jen zkoušíš... tak ok. Jestli k tomu patří Unlock all perks a Maxed Special a dá se to i vypnout ok ok. Jinak je taky dobré že většina modu pomalu řeší technický stav...
  • Jack1947
    To jo dříve jsem taky cheatoval a pak cheaty z her zmizeli a zpoplatnily se, hry se zjednodušily takže nejsou potřeba ale chápu někdo rád GODMODE a GIVEAALL a jede se *16*

Kdyby měl aspon ten dotyčný admin trochu koule a psal v diakritice... ale né.

Proč by nemohli být blázni co vše hned kupují zoufalci? co ani hry nedohrávají a musí tam mít mody...
  • MickeyMutant
    Někdo si třeba chce jenom vyzkoušet věci a schopnosti, ke kterým se jinak během hraní nedostane. Jacku, neexistuje jen jediný správný způsob, jak si hrát.
  • porat to ale bude mensi zoufalec nez corka
  • Jack1947
    Který zoufalec tam potřebuje God mod a cheaty lol? *8* *7*
  • MickeyMutant

Pomalu, ale jistě se začínají objevovat první módy do Fallout 4.

Spíš jistě než pomalu. Jenom na Nexu jich je už kolem sedmdesáti.
  • Pomalu, ale jistě se začínají objevovat první módy do Fallout 4.

Tohle nikdy nepochopím, vyjde nová hra a hlavní starost některých lidí je rozdrbat ji celou nějakými módy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit