-
Jako představa je to jistě fajnová. Ale co ta hra na konzolích udělá s pár mody, když už teď padá pod 30FPS? Nedejbože s nějakou větší předělávkou. Nějak si to neumím představit.
-
Módy do konzolové verze Fallout 4 se do hry nainstalují jedním kliknutím.
Chválím jistou kreativitu... pak že mody jsou jen výhradou pc verzí her...
Ad Fallout4 jsem sám omu se zdá že ta grafika je taková jak to říct... malovaná? nebo se mi to jen zdá je zo hoodně divné jakoby se tam vznášela všude nějaká barevná mlhavá aura či co... -
kdyby ta klabosnice aspon za neco stala...
-
mám Turbo-Xwing KB-3001 R+ a mohu jedině doporučit. ale už asi nebude k dostání, šla na dračku a rozprodali ji.
-
@jirka: Pokud někdo hrabe do nastavení, kterému nerozumí, je to sice nešťastné, ale od toho koneckonců míváme tlačítka "Reset to default".
-
Díky dobré vědět, takové COD BO3 jen žere ramu ale to je to jediné jinak nikomu nejede ani na titánu. Prostě kvalitka. Hlavně že všichni měli předobjednáno a a nejlépe sběratelskou šak oni to vychytají... kdy že se začli hry tak nesmírně k-rvit??
-
Fallout 4 - dodělej si sám díl x
Unlock Frame Rate, Change FOV, Skip Intro Video, Unlock Console, 21:9 Support and Remove Mouse Acceleration + Other Fixes
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=551069501&tscn=1447077828 -
To je super, mít další HW který umí jen něco.
k+m to plně nenahradí. Nemá na to prostor a parametry. Jestli to je náhrada xbox / ps gamepadu, tak jedině to....Jako borci znovu vynalézají kolo. To co zde již je, jen to nějak upraví. -
Počkej, nejen maxíček ale klikací elitní komando...
Zrovna když píšeš docela rozumně, to je tedy srandy...
Oh sry že jsem je zmínil. Jionak si myslím že to bude nějaký člověk co pracuji ted je většinou dobu +- po noční pro někoho hehe. -
Jasně. Další maxíček dorazil. Kde se berete? Pučením nebo nějakým jiným nepohlavním množením? Chápu, že 13 puberťák má v kalhotech pořád fičák, ale takto svět nefunguje;)
-
nn, postupně - nejprve pořídím disk, to je důležitější + GTAV.
Posléze někdy jindy kklávesnici... to si mám koupit za pár šupů provizorní či co? ale asiu bych šel do G ( pokud je podobná za přijatelnou cenu prosím, myš mi taky hodně vyhovuje viz olůvka na zatížení... ). -
SLintá? no pokud se počítá že mi tam občas se ulilo něco s pití tak to jo... jinak Veskoslave jediné co mi vadí a né moc že se mi občas sekne w a jdi furt dopředu nebo přeskaakoval shift jinak v pohho ukažte mi klávesy co se po 5letech nezačnou sekat... jinak je to necelé 9 let tak jakejch 10...
-
Ta hra nebude F2P...
-
Chicony kámo, chicony!
-
Tak já jsem před pár dny pořídil Cherry MX Board 6.0 a a v životě už nechci jinou klávesnici. Cenovka je teda velká, ale oproti Razeru za 2400 co jsem měl 4 roky předtím, jsou to nebe a dudy.
-
To si trošku zabil Honzo *1*
-
Az vyrostes, zjistis ze se v loznici daji delat zajimavejsi veci
-
https://www.alza.sk/trust-classicline-keyboard-cz-d328655.htm?catid=18842899
spokojenost, zaklínač na tom jede 2560x1440 v 60fps -
Jasně Maxíčku, ty jsi na to 100% kápl. Nevěděl jsem, jak to říct, že mám tak krásnou a drahou klávesnici, tak jsem si koupil drahou collectorku, která má artbook, jenom proto, abych mohl nahodit téma klávesnice. Tebe měla trolí matka sníst, ne tě poslat do světa.
-
Kratky levy shift = zprasenina nejvetsiho kalibru