-
K čemu využíváš ten displej? -
jakubc jj sorry, se mi trošku domotaly reakce :)
-
Fakt? :) Já si na X4 hrozně zvykl, chtěl jsem si nedávno koupit ještě jednu do zásoby, kdyby se vysypala, ale už se neprodává :(
Jinak vidím, že se tu pár (a určitě mnohem víc) lidí se slušnýma kouskama najde, mně teda litr nebo dva za dobrou klávesnici (která odslouží tisíce hodin) vůbec nepřijde moc, nevím, někteří by furt chtěli všechno zadarmo a nejlíp v top kvalitě :) -
To nevim ale z tebe ma radost urcite jenom tvoje maminka...
-
Taky mám X4 a spokojenost, ta Tesoro mi přijde teda dost přehnaná *1* <- myšleno v dobrym *3*
Každopádně Jackovu klávesnici na kterou 10let slintá bych fakt vidět nechtěl *1* -
To víš no ale už to nejde tak dobře jako dříve...
-
Mechanický kousek za příjemnou cenu bych uvítal ale o tom si asi můžeme zatím nechat zdát... navíc by byl bez displaye a já už si na displej zvykl...
( I když predátor bude tvrdit opak). *3* Lol a to TESORO stojí teda taky pěknej peníz a to jsem si myslel že tehdy byla moje snad předražená lol. *1* -
Tak každej přece máme jinej vkus. Nic na světě nezaujme všechny. Mně se líbí, oceňuju strohost a ostrý hrany (oblý tvary u techniky nemám rád obecně, těm dávám přednost v úplně jiným případě). A to mě obyčejně tyhle věci moc neosloví, vystačím si s úplně obyčejnou klávesnicí a často se mi ty suprčupr klávesnice ani vzhledově nelíbí, tohle je právě jedna z výjimek. Užívej ve zdraví. *5*
-
Steelseries 7G, minimalistická mechanická klávesnice s odnímatelnou podložkou pro ruce a dvěma USBčky.
-
Mimochodem Jacku, mít klávesnici skoro 10 let, to musíš mít šíleně zaneseny bakteriema :) Asi budu litovat, že se ptám, ale čistíš ji aspoň někdy?
-
Klávesnice
Viz ty komenty dole, tohle je Veskoslavova klávesnice - Tesoro Durandal Ultimate, namátkou :USB Full N-Key Rollover, Cherry MX spínače, 12kb paměť, 50000000 stisků, 5 profilů, 50 maker, protiskluzová, 4 úrovně led podsvícení a stmívání... atd.
Já mám teda pár let jen obyč Sidewinder X4, ale oproti těm šmejdům za 3 kila co jsem v minulosti měl je to sto a jedna, antighosting, zdvih, programovatelné klávesy atd., to jsou naprosto skvělé věci, na které si člověk zvykne a už nechce jinak.
Má tu někdo nějaký zajímavý, třeba "mechanický" kousek? :) -
Z tebe má Gaben a STEAM radost *14* *5*
-
Píšeš že máš rád klasiku a jeho vypadá futuristicky přitom G15 vypadá jak nepovedená kopie ovládání ze Star Treku, já mám MS SW X4 nad mechanickou jsem taky uvažoval, ale asi není úplně vhodná na psaní a jelikož mám vedlejšák kde se dost píše a nevím jak bych si zvykl na to cvakání mám tuhle, a jak bylo řečeno "lepší jsem neměl" *15*
-
Tak to je slušný :D
-
Já mám ale model z roku 2007 a tam mi moc futuristická tedy nepříjde máš na mysli tu samou? *7*
Veskoslave a predátore, chytáme se slovíčka tak sem se přepsal.. no boože.
Hmm ok... ze startreku možná trochu vypadá a má poněkud větší cenu ( i když měla a to samé ta myš) Dsiplay byl nápomocný i u nějakých her.
Jak se řiká at si hraje každý na co má rád uzná za vhodné- tedy do jaké levnější (pokud možno) keyz bych měl dneska jít a display bych uvítal... ? té tvojí Drakene... asi ne co? -
We hold our rifles in missing hands...
https://uk-blog.konami-europe.com/2015/11/10/amputee-gamer-gets-real-mgsvtpp-bionic-arm/ -
Další takový co měl přinejlepším klávesnici za pár stovek, tady přeci nejde o to jak to vypadá, ale jak to funguje, říká ti vůbec něco Tesoro ?
-
Ty meleš Jacku něco o futuristickém vzhledu a přitom máš Logitech G15, která patří rozhodně mezi nejhnusnější a plastový vzhled přímo bije do očí? Navíc obyčejná memránovka, kde sis připlatil za ten legrační display a bez odnímatelné předložky? Ta samá bez displaye je obyčejná "Tesco" klávesnice, která neurazí, ale není to nic, co by se dalo považovat za herní klávesnici. Mimochodem toto je Tesoro, žádný plastový šupák.
Jo a není magnetická/megnetická, jak ty píšeš, ale mechanická. Magnety a mechanika není to samé. I když kdo ví, třeba si pleteš auto a vlak. -
Co máš ty Drakene se pochlub navícv jí mám od roku 2007... ty poutovko *7*
Ve své době mně zaujala nejvíce, a chtěl bych podobnou nebo stejnou... hlavně že má klasické mezery mezi čudlíky jinak ty multimediální nesmysli tam jsou docela zbytečné pravda no...
Jinak k Veskoslavovy má opěrka se zlomila už dáávno takže asi tak jen ta na té tvé se mi zdá poněkud předdimenzovaná ale jak se řiká no offense když ti vyhovuje. -
Jako sorry, ale G15 je proti tomu Tesoru naopak dost netradiční a rádoby futuristická klávesnice. Ne že by byla asi špatná, ale nemůžeš s takovou kritizovat tu jeho. :-)