-
Fallout 4
Tak teď jsem "vyzkoušel" cca hodinku z novýho Fallouta a intro nenamluvil Perlman? *9*
Navíc tam jako obvykle (zřejmě aby ukázali jak si na PC portech dávají záležet) chybí nastavení FOV *7*
EDIT: Já bych jen za sebe doplnil, že pokud po mě někdo chce 40-60€ tak bych očekával, že základní nastavení u PC verze bude obsahovat věci jako FOV, odemknutí framerate, možnost vypnout mouse acceleration, podporu rozlišeních 21:9 a to OBZVLÁŠŤ když všechny tyhle funkce jdou měnit editací INI souboru ve hře, jen bych se někdo musel za ty prachy obtěžovat a přidat to do nastavení ve hře... BTW ovládání na K+M na mě taky působí dost humpolácky, jak kdyby nad tím nikdo neuvažoval ani 5min a jen namapoval klávesy 1:1 na tlačítka z gamepadu. -
Black Ops III
Každoroční hraní nového dílu CoD je pro mě už takový menší rituál. Bohužel poslední 4 roky to tíhne spíše k masochismu. Letošní Black Ops ale překoná vše, co jste dosud viděli. Nebo ne?
Příběh je šílený, konec natahový a traumatický a ráno už si stejně nebudete nic pamatovat. Hratelnost a grafika...ale však to znáte.
Jsou tam i světlé chvilky, ale CoD se propadlo úplně po všech stránkách a stále padá. Fakt jsem zvědav, kolik to zde dostane.
K technickému stavu - musel jsem upravit config soubor, abych si vůbec zahrál (dropy k 0 FPS). -
Jo dělal tam.
-
Take-Two Interactive se po neúspěšném vývoji Borderlands Online rozhodl zavřít studio 2K China.
tam dělal Čočík, ne? -
https://twitter.com/bethesda/status/613008088824741888
-
njn 60 fps je trochu retro
-
Fallout 4 má fps LOCK na 60. Jakmile to odstraníte, tak hra se podělá a podělá se také fyzika *15*
Kvalitní engine -
Tak jestli dám 1050 Kč včetně Artbooku, soutracku a ještě nějakých legrací a 950 za digitál, tak raději vezmu tu krabičku, kde mám i lepší možnost ji vrátit či reklamovat. U nových her se podle mě digitál prostě neoplatí. Nevěřím, že rozdíl je jenom 50 Kč (protože krabičky jsem viděl za 999 Kč).
-
Na kinguinu byla ještě minulý týden předobjednávka asi za 35 Eur
-
No co jsem četl, tak kampaň dosáhla nové úrovně debility nemluvně, že prvky z Titanfall jsou tam jak pěst na oko a nefungují, fps dropy od 5 do 60. Jsem si říkal, že konzole na tom budou lépe, ale tam to taky slušně lítá nahoru a dolů. Takže odfláklý port, mizerná optimalizace, katastrofální kampaň a to, že hra má na Steamu hodnocení jaké má.
-
nj, už dlouho jsem nekupoval hru hned po vydani tak jsem zapomel že vypalne gabenovi je 15€. I když existují kamenne obchody kde ti pošlou klíč predem a krabicovka ti muže dojít až pak
-
Palec nahoru pro německý Gamestar, který se, světe div se, odvážil zrecenzovat Call of Duty: Black OPs III na PC už teď a upozornit spotřebitele na otřesné technické zpracování. Jinak situace po víkendu zůstává stejná, velké herní weby vesele PC verzi ignorují, protože proč by "klukům" házeli klacky pod nohy, však oni to nakonec zalepí tak, aby to na tu osmičku nebo devítku šlo zhodnotit.
-
No na pc jsem levněji jak za 45 euro digitál neviděl.
-
Mám rád krabičky, navíc kupuju na Xbox One a tam digitálka vyjde dráž než krabicovka s poštovným.
-
No já Doom, Deux Ex, Torment: Tides of Numenera a datadisk k Zaklínači. Jinak asi nic, co by mě teď napadlo nevychází.
-
Já s ČP taky bez problémů, až do Halo 5. Hra se dostala do Prahy, ale tam to nějaký truhlík poslal místo na mojí adresu zpátky na adresu odesílatele. Pak do toho vlezl st. svátek, takže se to protáhlo.
Letos jsem to trochu přehnal, na příští rok je v plánu se krotit, Deus Ex, Doom, Re-Core, Mass Effect: Andromeda. A pak možná nějaké drobnosti pro zpětnou kompatabilitu. Hlavně Red Dead Redemption, Mass Effecty a Lost Odyssey. Ale tam není kam spěchat, asi si spíš počkám až jak co spadne do slev nebo bude free na Goldu. -
Děkujeme. Když už zde chybí recenze je fajn že alespon bleskar nespí *3*
-
Kostlivci z poznámek
Ahoj,
poslední týden by se z hlediska novinek zdaleka nedal označit za suchý. V tom časovém presu se mi tu nahromadilo několik zpráv, které již nejsou úplně nejaktuálnější, ale bylo by mi líto je poslat do věčných lovišť klávesou delete - objeví se tedy v bleskovkách v průběhu zítřejšího dne, prokládané bleskovkami aktuálními *3* -
tohle by mi v práci asi neprošlo protože nehraju fallout *13*