Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak na vyhazov to postačí.
  • To je ale bzunda!
  • Veskoslav

Omluvenka od šéfa marketingu Bethesdy

https://twitter.com/DCDeacon/status/663430608090226688/photo/1
  • proč si to nekoupíš digitalne
  • Veskoslav
    No docela výhoda občas žít ve větším městě. I když mě pošta zatím nezklamala. To spíše DHL a spol. No tento rok akorát Ježíšek na nové Star Wars, jinak až pak nový datadisk. Došly peníze určení na hry pro tento rok:) Nějak jsem si nespočítal, kolik kvalitních titulů vyjde. Navíc jsem si řekl, že kupovat nové hry pokaždé jak vyjdou, je nesmysl. Spíše čekám, co Doom přinese jako nějakou collectorku. Takový démon na poličku se hodí vždycky.
  • MrSanta
    Vy se máte, že máte kšeft s hrama ve městě. Já se budu celou noční modlit, aby zase Česká Pošta neposlala můj Fallout 4 na okružní výlet po ČR a hra mi nedorazila místo v úterý v pátek. Jako se jí to povedlo u Halo 5.
    Jestli se nic nepokaká, tak si vyzvednu po noční, vychrápu a začne se pařit :D
    Brutální je tohle období - Halo 5, Fallout 4, Gears of War, za 'chvilku' Deus Ex následován Doomem. Do toho ještě zpětná kompatabilita a konečně Mass Effect na velké obrazovce, Shadow Complex.... Je to děs *1*
  • Veskoslav

Overwatch gameplay trailer 2

https://www.youtube.com/watch?v=UEYp1RTvllM
  • Veskoslav
    Já nerozuměla, co Vy šikat pán Mamlas.
  • Příběh Mass Effect: Andromeda je moc lidský na to, abyste jím mohli projít za protagonistu nelidské rasy. (+ nové koncept arty)

To je rasismus a resismus je zločin. Zločin je pro cikány.
  • Veskoslav
    No tak to jsem asi narazil na jiné. Kromě Candylandu, kde mi připadalo PS4 nejméně "herzká" a Xko zase osekaná v detailech, jsem našel další dvě, kde srovnávali právě PS4 a Xbox. A máš pravdu, že propady občas byly u Xka brutální, ale přišlo mi, že PS4 je měla mnohem častěji. Až budu doma, tak to sem samozřejmě nahodím:)
  • Jack1947
    Jn, je jich tolik že člověk neví/nemá co hrát dřív *7*

Co ti je co potom, beztak ty konzole jsou pro tebe jen poovl ...
  • solomon.short
    hlavni je, ze levou je to jako od ciziho :D
  • solomon.short
    ja tedy nevim, ale podle srovnavacich videi mi prislo, ze vetsi problemy ma XOne verze (propady na 2 FPS)
  • MX72

Příběh Mass Effect: Andromeda je moc lidský na to, abyste jím mohli projít za protagonistu nelidské rasy. (+ nové koncept arty)

Dyk, rasizmus! *15*
  • Veskoslav

Fallout 4

Je zvláštní, že největší problém má papírově silnější PS4 než XOne. A podle videí a dvou recenzi (více nebudu číst, abych si nějak nekazil zážitek), tak dostanu to, co si představuji:) Zítra sice vyzvedávám, ale také jdu pro SC II a ta má přednost:) Tento rok je vážně brutální, co se týče her. Jeden z nejlepších za posledních X let.
  • Jack1947

Příběh Mass Effect: Andromeda je moc lidský na to, abyste jím mohli projít za protagonistu nelidské rasy. (+ nové koncept arty)

Což je zklámání, všude se hraje za lidi... ale za nějakého toho emzáka by to hned mělo něco víc do sebe...Beztak budete hrát za nějakého toho potomka, následovníka šeprda ( i když vám nebudou přesně říkat že to má s ním společné).
  • owny
    tak vysoké hodnocení u áčkových her je důvod k ostražitosti *3*
  • Jack1947
    Tenhle týden mi asi zrychlí net no, "ukradnu" to ještě se starým *3* Není kam spěchat, kámoš ze školy (ten co vyvíjel tu hru která prošla obměnou názvu na Multiversum, řekl že to koupí asi až v budnle *1* , protože to ted neřeší... :-D)
  • Že současné konzole mají mizerný hw ví každý, zarážející spíš je, že to padá i u takto graficky přinejlepším průměrně, spíš podprůměrně vypadající hry.
  • Draken69CZ
    Těch levých je víc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit