Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8
    Paráda, už mám předběžně staženo a v mobilu už mám nainstalovanej pipboy. Tak ještě 7 (snad) hodin počkat *14*
  • Lukyz

Recenze Fallout 4

Gamespot – 9
    Polygon – 9.5
    IGN – 9.5
    PCGamesN – 8
    PC Gamer – 88%
    GamesRadar – 5/5
    Videogamer – 9
    Digital Spy – 5/5
  • Nejaka optimalizacia este prebehne. Uz aj kvoli modom na konzolach.
  • Mart9
    Neviděl někdo v nějakém obchodě PS4 v bundlu s NHL 16? Kdybych se s tím balíčkem vešel do 9500, tak bych koupil, bundle FIFA 16 jsem našel, ale NHL nikde není *10*
  • Jenže víš jak, ze tří metrů ti to v té mazanici nepřijde, kdežto na PC vnímáš všechno jinak, protože tam máš čistý ostrý obraz kousek před očima, proto se tyhle videa taky musí brát hodně orientačně. Je něco jiného se dívat na TV (s určitým ppi a vzdáleností) a je něco jiného mít třeba monitor v ceně konzole, žejo.
  • Naopak na tom nic zvláštního není, ten výkon odpovídá, pokud upravíš vizuální kvalitu. ta i3 +750Ti odpovídá +- hw v konzoli, tady se to jen krásně ukazuje jak to vypadá, když se měří za stejných podmínek, není 1080p jako 1080p a konzolové detaily se často rovnají detailům low/medium z PC a to jsou tam ještě ořezány ty nejnáročnější věci, podívej se jak je odrbané třeba to stínování na konzoli, to je hrůza.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-fallout-4-performance-analysis
  • Škoda, že chybí údaj o jaké rozlišení jde na PC... Co když jde o 1024x768? :-D. Na 1920x1080 a více to možná bude chtít lepší grafárnu na HIGH či ULTRA detaily...
    Každopádně ta hra má výhodu že jde o postapo, kde polovina baráků není, lidé nejsou, barvy nejsou - vše ideál pro lowned *1*
  • Lukyz
    Taky mi to přijde dost zvláštní, ale klasickej argument bývá, že pokud platforma nedosáhne na stabilních 60 FPS, tak to raději zamknou na 30 snímků i kdyby to při odemčení běhalo nakrásně 50 FPS. Tohle rozhodnutí mi přišlo vždycky zvláštní, ale F4 se tuším jako první chlubí modifikacema naskrz všechny platformy, takže jsem zvědavej, co z těch konzolí ve finále vymáčknou a hlavně, co všechno jim (ne)dovolí upravit.
  • solomon.short
    ty sekance v XOne verzi jsou vazne luxusni... *7*
  • Nechápu proč ultra není opravdové ultra pro silnější stroje, vždyť tu hru rozjede každá šunka, to ten engine víc neumí nebo nemůže umět?
  • Takže na dvoujádru s lowendovou kartou to místy jede až o 50 procent líp jo? No to je teda.....
  • Fallout 4: PS4/Xbox One vs Budget PC (Core i3 4130/GTX 750 Ti) Frame-Rate Test

Fallout 4: PS4/Xbox One vs Budget PC (Core i3 4130/GTX 750 Ti) Frame-Rate Test
    https://www.youtube.com/watch?v=iipDWbd6HNg
  • Lukyz

Fallout 4

Srovnání mezi platformami.
    Porovnání nastavení low / medium / ultra na PC.
  • Uz davno
  • já to sabotuju. I kdyby to byl technický zdar, tak mě nic nepřesvědčí, že se z té série nestalo druhé Call of Duty.
  • Morraw
    Sranda *1* Já stahuju 100x pomaleji a žiju.
  • Já vím trapný. Jen mě to udělalo radost. Tak sorry... Kaju se...
  • Fallout.4-CODEX je venku...

*11*
  • Morraw
    http://www.reactiongifs.com/r/but-why.gif

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit