Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • counter strike: condition zero *5*
  • elwiscomeback
    Wargame série, Woeld in Conflict
  • Jack1947
    Tak potom i v ARMě ne?
  • Jack1947
    Hmm, Predátor je celkem v poho jen občas si kazí dost image "věcmi na které si jednou vzpomeneme a zasmějeme se jim prý" no ale když nikdo neudělá prntscren a zálohu tak jak je uvidíme *9*
  • V puvodni Operaci flashpoint
  • Jestli by ses neměl zamyslet především nad sebou, proč se ti to bezpráví pořád děje.
  • Jack1947
    Buka tuším měla takovou béčkovku SPETSNAZ bohužel si nepamatuj název. Nebylo to nic moc...
  • Vojta_Ilavsky
    Znáte hru kde se vyskytuje SPETSNAZ? Krom Rainbow Six: Siege a CoDéček(pokud se tam vyskytuje).
    Díky za Operaci Flashpoint, rozhodně mrknu. Na Wargame jsem koukal v jiný souvislosti, ale nějak jsem se k tomu nedokopal ani za ty dva dolary na GoGu.
    Dávám si na GoGu do wishlistu World in Conflict. Díky všem. :)
  • Jack1947
    Přesně, neduh dnešní doby ví o hře atp tak h00vno ale hlavní je na sebe upozornit at negativně/pozitivně. max je trollík lol a má z vás dobrej den každým dnem, to je zas holý fakt.

Jen tak mimochodem, před cenzurou ( banování) vymyslel někdo chytrý cenzuru nevhodných slov. Takže tu mají 2 (minimálně) lidi a beztak to funguje přesně opačně. Kdy jeden člověk schopný by dokázal víc.

Ještě že nečtu, Twitter protože tohle je klasický k zblití a nablití. *7* *11* *12*
  • Kozy
    Ale jo, já proti ní vůbec nic nemám, jenom je celej ten rozhovor legrační, hodnota nulová. Kecy o reálnym životě si můžeš nechat.
  • no a? proste nehraje hry a ma i realny život a chtela se jit zabavit na party... tohle lidi obvykle delaji
  • Mně v poslední době byl smazán jeden příspěvek, co jsem zaregistroval. A to ten, kdy jsem si pod recenzí k Halo 5 dovolill napsat, že je škoda, že v ní není zmíněno, že hra má dynamické rozlišení, které padá až někam na 1100x800p z udávaného "Halo 5 běží 1080p".
    Tímto se ještě jednou omlouvám za strašně agresivní, sprostý a lživý OT příspěvek, který porušuje všechny pravidla.
  • To tě nemusí vůbec trápit, ty tvoje naprosto v pořádku rozhodně nejsou.
  • Dark Souls funboy bajky

No odhliadnuc od toho, ze naozaj tam nemozes ist kamkolvek a nemas absolutnu slobodu, tak RPG naozaj nie je o tom , ze sa mozes vydat kamkolvek. Souls je player skill based akcna hra, RPG je o hrani role....ale tak asi bude zbytocne vysvetlovat rozdiel. RPG naozaj nie je o tom, ci sa rozhodnes vymydlit tych istych bossov rovnakym stylom v jednom covenante alebo v inom, alebo gankujes ine postavy v neperzistentnom svete.
  • Ok, jakkoliv to komentovat, i schovaný do spoileru, by bylo ruinování zážitku. To se prostě musí vidět, teda hlavně slyšet. *1*

Super, dík.
  • Kozy

Fallout 4 launch party

https://twitter.com/whenindoubtdo/status/663277913509404672

https://www.youtube.com/watch?v=d9O6sApVH3o

*1* *1* *1*
  • Spíš je smutné vidět, jak mizí příspěvky, které jsou naprosto v pořádku.
  • MrSanta
    Čističi nastoupili do šichty. Vypadá to, že byly povolány i posily. Je to až zábavné vidět jak mizí počty příspěvků u článků. GGG asi schytá banána.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit