Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to spíš takové emo rpg
  • hry se samozřejmě modují, jsou to sice především grafické mody, ale na nexusu je modů dost. Rubačkou to můžeme nazvat jen za předpokladu, že rubačkou nazveme všechny akční RPG, čili Witchera 3 atd, ale i tak je to směšné, Dark Souls obsahuje značné množství role-playingu, rád si poslechnu, proč to není RPG.
  • tak můžeme. The Edge zvolil Dark Souls nejlepší hrou historie. Spousty odborníku a vývojářů souhlasí, každý se snaží aspoň trochu napodobit Dark Souls.

Dark Souls obsahuje značné množství role-playingu. Tvůj původ ovlivňuje průchod hrou, můžeš role-playingovat za ty dobré, či za ty špatné - takzvaně přidávat se do covenantu. Role-playing v DS je snad nejhlubší ze současných moderních 3D RPG, máš absolutní svobodu, kam jít, v jedničce se můžeš vydat kamkoli a hrát to jakkoli, nic tě neomezuje.

Hra využívá hru vjem a čili využívá možnosti her maximálně, když hovoříme o hrách, hovoříme o Dark Souls, protože Dark Souls definuje pojem her.
  • Draken69CZ
    O některých hrách se debatuje jiné se hrají *3* Souls hry nejsou zcela pro každého a roky démonizování jejich obtížnosti taky moc hráčů nepřiláká.
  • Tak debatuj co ti brání *1* . Pak Bloodborne je jen na PS4 a PC bude rozšířenější. A Dark Souls je "jen" akční rubačka, obě hry se nemódují, tak co bys chtěl za dlouhé letité rozpravy o těch hrách? *1*
  • To je sranda, o Zaklínačovi a Skyrimu se debatuje pořád, a kde jsou ty úžasné hry jako dark souls a bloodborn? Ty už měsíc po vydání nikoho nezajímají a zřejmě ani místní sonyboys, protože furt jen brečí nad Z3 a TES *1*
  • Jack1947
    Kéž by to tak dělali všichni, pak se teprve ukáže kdo opravdu o hru stojí a kdo jen sbírá hry co beztak nehraje. *4*
  • Proto jsem sem nedával klíč rovnou, věděl jsem že tu slídíš ;-)

Kdyžtak mi napiš na qwer@tiscali.cz a pošlu ti ho.
  • Draken69CZ
    Já bych to bral, ale hru jsem zkoušel rozehrát asi už 4x a pokaždé jsem to po 30 min vypnul a smazal.
  • Má zájem nějáký GoGař o klíč na System Shock 2? For Free
  • omylena neplati
  • Proč je Zaklínač hovadina?

(já vím slabší joke)
  • Jack1947
    Když bych to hrál převážně na Heist... tak mi nějací hackeři až tolik nehrozí ne?
  • Jack1947
    Ne-e.

Protože jsou tady fanoušci COD. Pod 7 se nepůjde. Optimilizace se tohlední ale to jen aby se neřeklo.
  • MickeyMutant
    "Omýlat"? Fuj, Veskoslave! Teď už to naklikávání chápu. Zřejmě nějakej češtinář.
  • Osviceny
    A u tebe platí možnost poslední ? A ne, i pokud by vydělával milion měsíčně, tak je nesmysl vyhodit tolik peněz za něco takového...
  • Veskoslav

Diablo III PATCH 2.4.0 PTR PREVIEW

http://us.battle.net/d3/en/blog/19941044
  • Veskoslav
    Podívej se proboha na ostatní média například PC Gamer atd. Všichni informují v takové míře. Chápu, že lidé jako ty, GGG a spol se z toho můžete s prominutím pos*at. Ale jestli sis nevšiml, tak je víkend a o víkendu se tady málokdy něco píše, takže je to naopak zpestření. A komentář haha nemá ani cenu rozebírat, ten jeho mindrák z něj přímo stříká. Kdyby nebyl Zaklínač, tak si najde jinou hovadinu, co bude omýlat stále dokola.
  • Pořád lepší než něco o Witcherovi 3. To bylo dva roky v kuse PR o každém prd, takhle máš jeden víkend v roce. Kde je problém? Tak to nečti a čekám, že na mě zareaguješ kurzívou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit