-
Jacku, nechcu ti brát tvé iluze, ale v tvém případě by každý, kdo zdejší diskuse navštěvuje alespoň chvíli, by celkem rychle poznal, že jsi to ty.
Tvůj styl vyjadřování a chorobná nutkavost se vyjadřovat ke všemu ( i když mnohdy víš o tématu kulové) jsou prostě nezaměnitelné.
*3* -
Slevy steam
http://store.steampowered.com/search/?salepage=steamhalloweensale -
Cože? Steam snad celý ten boom 75% (a mnohdy i více) slev sám před moha lety začal, ne? *2*
-
5 měsíců dovývoje PC verzi Batman: Arkham Knight moc nepomohlo a potýká se snad s ještě více problémy než předtím. Aby toho nebylo málo, Warner Bros pro hraní doporučuje uživatelům Win10 vlastnit stroj s alespoň 12 GB RAM.
Přitom stačilo změnit jediné konfigy... až takhle silně se na pc hráče ve finále vykvákli. Druhá část zprávy tedy stroj Win10 s 12gb je už jen čisté - "Kryjeme si vlastní záda". -
Tyvlee, jsem rád že aspn někomu jsem chyběl *4*
hned má -5 a jinak po dobu co jsem zde nebyl jsem si ověřil jednu úplně známou věc že mínusy nemají naprostou váhu protože se vážou k popularitě nicku. Kdybych se přejmenoval a změnil obrázek nebo založil x ůčtů a psal bych z nich bylo by to jedno nikdo by neveděl že jsem to já. Až takhle povrchní to je prostě si někdo na někom schlazuje žáhu... tedy kdyby to toho dotyčného nějak výrazně požkozovalo *7* -
Pak že Steam zlo není že? když se snaží vše hrnout za jeho jediné ceny a slevy se snaží blokovat všemi možnými způsoby.
-
Nápodobně. Odemne to má samozřejmě větší váhu než od tebe
-
?mě nejvíce šokovalo až ke konci odhalení Arkham knighta
Jason Todd jistě byla to trochu nastavená kaše ale bylo tam furt co dělat dokonce jsem po cestě plnil a splnil některé nepoviné úkoly ale když si vezmu konec ten byl zase celkem přitažený za vlasy. Halušky s Jokerem neměli chybu. -
Ani se nedivím co post to většinou agresivivní blábol proti konzolím. Pak se diví že mu mažou post a dávají ban není to dokonalý web ale aspon se tu jakž takž psát dá.
-
Docela dost podstatný hehe.
-
detail.. *7*
-
Konečně jste se po dvou letech dočkali *1* chápu ten důvod k oslavám...
-
A v mém oblíbeném plátku to dostane lepší hodnocení, než Zaklínač 3 *1* (recenzovaná verze byla PS4, přičemž byla mezi PC recenzemi, toto jsem opravdu nepobral..)
-
EA Origin nabízí až 70% slevu na vybrané tituly. V akci naleznete např. Dragon Age Inquisition (20$), Battlefield Hardline (20$), Crysis Trilogy (25$) či Mass Effect Trilogy (15$).
Cenovky jsou v eurech. Ne v dolarech jako zde uvádíte. -
ale i tak je to pořád lepší a atmosferičtější hra než Witcher 3...
-
hh.. od tý doby, co steam změnil region lock politiku, se změnila i "praktika" prodejů těchto "obchodů"... sry za tolik uvozovek, ale vy to určitě chápete, jak je to myšleno *3*
-
třeba po tom průšvihu vyházeli všechny původní vývojáře, a ti noví zase už nevěděli, jak se k těm bugům dostat :D
-
Hulk mod do GTA V
https://youtu.be/80LFJFBULe8
dost povedený -
No propady až k 5 fps dají znát, že za 4 měsíce vyřešili jenom to, jak to vrátit zpátky na Steam za přepálenou cenu.
-
LV podle neoficiálních zdrojů dostal na 11 dní