-
šibeniční deadliny? tak to holt ve světě překladů chodí, když chtějí jít oficiální cestou. nebo si snad myslíš, že by kvůli zdržení překladu do češtiny odložili vydání hry? jasně že budou mít nějaký termíny a nikdo nebude řešit, kolik na překladu maká lidí. to, aby se plnily termíny, je v rukou organizátora překladu.
zmatky s přeloženými texty jsou nemilé, ale k chybám dochází běžně.
i kdyby se nenašel nikdo, kdo by texty prošel přímo ve hře, většina textů by mohla být v pořádku a překlad by v tomto stádiu měl vykazovat jen ojedinělé nepřesnosti. jasně, pro překlad se hodí znát podrobný kontext, ale u většiny textů ho víceméně máš (jako u překladu knihy). takže popravdě nechápu ty reakce organizátora překladu, že to jakože bude špatný, protože to nikdo pořádně nezkorektil... to prostě taky beru jen jako zbavení se odpovědnosti za to, v jakém stavu překlad je.
na zkontrolování správnosti vložení textů nepotřebuješ nikoho, kdo umí česky. potřebuješ jen normální lokalizační systém, u kterého minimalizuješ to, že to někdo dodrbe. tady popravdě taky netuším, co tam s tím provádí a proč řeší nějaké "vložení textů"...
jo, chyby se stávají, ale tohle zavání amatérským přístupem na obou stranách. a když si vezmu, že to herní studio má na kontě už několik her, nechce se mi moc věřit, že jsou v tomhle směru takový břídilové, jak se tady někdo snaží prezentovat... pokud se někde něco nevyvedlo dle očekávání, předpokládám, že pro to existuje nějaké normální vysvětlení. -
Píše to Smutný, tak co bys od toho čekal?
-
I kdyby jo tak by to beztak bylo jedno, anonymové nejsou hloupý proxy mění každých 10 nicků...
-
jak víš že nepodporuje
-
Tomu nevěřím, permaban dostat nemůžeš (systém to nepodporuje) ... nicméně delší možná i jo.
-
ja mel i vic myslím že i 36 dnu, jednou jsem dostal dokonce i permaban
-
Psal *15* , ale jako anonym ale tomu nikdo nebude beztak věžit hehe.
-
Jsem si toho ani nevšiml, že bys tu 10 dní nepsal.
-
Hrajeme s Alim jde (bohužel) do 2é sezony
V sobotu premiéra... aha tak nakonec se jim tio asi vyplatilo. *7*
Mimochodem pochybuji že mně někdo dokáže trumfnout ale měl jsem ban celkem 10dní!!! ( skončil mi jeden a pak jsem rázem dostal, druhý heh. ( chápu že tehdy nebyl velký bratr v náladě). -
Bohužel běžný hovadismus.
-
k čemu ti je demo? podivej se na Youtube
-
lol *1* ted jsi trefil hrebik
-
Fascinuje mě, že si někdo aktivuje klíč a nenapíše sem ani děkuju tomu, kdo klíč dal a info pro ostatní, aby to zbytečně nezkoušeli... že se ještě divím.
-
Je to můj názor. Ty nemáš svůj názor?
-
Demoverze Fallout 4 není v plánu - hra se prý nedá to krátké ukázky zmenšit.
Neda, kdyz se nechce. -
Nevypadá to. *4*
-
Já už jsem se z čísel a hodnocení v recenzích vymanil, takže nevím proč jsou tím všichni tak posedlí, kde jaká hra kolik dostane.
-
Ban?
-
jj, noty maj davno rozdany od ubisoftu *5*
-
Teď ještě napsat recenzi, která by tomu hodnocení odpovídala. *4*