-
Sony nenabizi vubec nic, nezmeni na tom nic ani fanbojovani, ani cenzura pravdy. Deal with it.
-
Tvoje baba urcuje trh.
-
Máme jednostraný pohled a jakýsi překladatelský tým, který se veřejně naváží do Larianu. Vyčítá jim dovolené, nazývá je komplet voly, a píše další rejpavé komentáře na jejich adresu. Tohle má k profesionálnímu přístupu hodně daleko.
Do přesného zákulisí tu nevidíme nikdo. Někde jim tam přistála nekompletní čeština plná chyb a nějkaý snaživec ji tam třeba přihodil, protože nečekal, že tam budou mít polotovar. Proč ale házet tolik špíny na to studio? Jen se snažím o to být objektivní. V takovýchto situacích je často chyba na obou stranách... -
Ve hře Wild se vžijete do kůže šamana, který dokáže ovládat zvířata (orla, zajíce) a jezdit na medvědovi.
Sony ukázala spousty a spousty originálních titulů, opravdu nechápu, že jste neměli nějaký speciál. Sony je číslo jedna v herním průmyslu a určuje trh a vy tu nedáte ani nějakou podrobnou zprávu? -
Tak Lariani to vedou tak, že pořád bankrotují, takže se nemůžeme divit ničemu *3*
-
Ja jerabem nikdy nenakladal. Radsi jsem si zajel k pile a nechal je to nalozit :D
Jerab je dobrej kdyz potrebujes prenest vahu na druhou stranu ve chvili kdy se prevracis ale ja s nim nejezdil protoze zase zvysuje teziste :D -
Bundle slušnej,
zrovna jsem strávil 35min snahou naložit jeřábem kládu na náklaďák - bez úspěchu.
Nějak nevím co si o tý hře a trávení svýho volnýho času tímhle způsobem vlastně myslet *1* -
Měl by sis přečíst, jak to tam funguje, než začneš kritizovat. Respektive moc nefunguje, protože Lariani se chovají jak banda amatérů. Jestli se dá teda věřit tomu, co překladatelé prohlašují.
Edit: Beru zpět, účastnil ses i té diskuze, kde odkaz na tohle prohlášení překladatelů byl, takže jsi to určitě četl. V takovém případě už ti ke zkvalitnění úsudku už asi nepomůže nic. :-) -
K tematu neco nemas, ty lofasu *1*
-
GGG detected
-
roumen
hrajte hry, mozu zachranit zivot vam aj rodine
http://archiv.roumen.cz/a/world_of_warcraft_skills.jpg -
tak to je náhoda. Někdy se zadaří. Insurgency je v knihovně a mnohokrát děkuji :)
-
Insurgency: GGWLY-I22PB-9R7TE
Abyss Odyssey: CMDIZ-FQ8XD-W5QVE -
Humble bundle
Tentokrat bych rekl ze dobrej humble bundle
https://www.humblebundle.com/?utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=97cfcf9413-Humble_Jumbo_Bundle_5&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-97cfcf9413-92830437&mc_cid=97cfcf9413&mc_eid=e051856c77 -
a proč jim dodávají nějaký neotestovaný polotovar? řekl bych, že ty party budou stejně kvalitní, nebo je někde chyba v komunikaci...
-
Pardon za chyby. Pisu z mobilu a jsem rozrusen z toho, jake zajimave lidi jsem zde potkal.
-
Aha, ty jo, diky, ze si mi oterel oci. Jdu PS4 prodat (jak uz pisu nize), prejimam tvuj nazor a nazor tveho kolegy Keyze. I ty pusobis nesmirne chytre. A rekl bych, ze musis byt i velice odvazny muz. Necces si pak neco se mnou zahrat na PC v multiplayeru? Udelal bych svestkove knedliky, jestli ti chutnaj.
-
Ach, diky. Zrovna jdu prodat svou PS4, koupit highend PC. Kolik chces za naprogramovani emulatoru te stare prachpidne konzole? Staci mi, kdyz to udelas na miru Detroitu. Programjes, ne? Tvuj prispevek napovida, ze jsi velice chytry a schopny clovek.
-
Děkuji, ale raději knihu.
-
Contagion
Steam klíče - LKLQR-5ARMZ-0MB0Z - Z5K84-NQKE2-66AIF