-
No urcite sou tlaky od Sony a Microsoftu aby hry na PC zamerne nevypadali lip.
Pisu to po ste ale na PC se neproda kazda hovadina jako na konzoe.
Prodeje treba Order by na PC byli mizerny, pac PC hraci nekoupi kazde brak jenom kvuli hypu a vono taky na PC je asi 10krat vic her.
Kvalitni hry maji na PC stejny prodeje jako na Konzolich, viz Zaklinac.
a tahle generace je smesna coz dokazuje i osekane a prave vydane Syndicate ktere ani tak nedrzi ubohech 30 FPS. -
Demoverze Fallout 4 není v plánu - hra se prý nedá to krátké ukázky zmenšit.
https://www.youtube.com/watch?v=kS5YRxGBupU Vážně tahe scénka nemá lepší zdroj? -
"Když máš PC, tak nemáš umělou hranici kterou někdo určil."
Páni, tak to už utíkám do obchodu si hurá koupit grafku a procák, co bude top v roce 2030. *7* -
Já ti to vysvětlím, doufám, že to budeš stíhat. Konzole není možné upgradovat, tudíž přijde jedna konzole pak další a takhle pořád dokola. Tyto jednotlivé konzole se dělí na generace - PS4, XO a WIIU spadají do 8. generace. PS3, X360 a WII do 7. generace. To magické slovíčko "next-gen" znamená v překladu "další generace" a nevím, jaký jiný význam v tom lidi vidí.
Navíc by mě zajímalo, kdo začal s tím, že kvůli konzolím nemůžou být ty graficky a hratelnostně "lepší" hry. Nebyl to zas TotalBiscuit? Ten má potřebu si vymýšlet kdejaký nesmysly. Pokud se zamyslíš, ani PS4, ani XO, ani WiiU nebrání žádnému vývojářskému týmu udělat ty úžasně "lepší" hry. Vždyť tu máme PC krabičky, kde tedy vývojáři mohou cílit na top HW. Pokud se zamyslíš, proč to nedělají, dojde ti, že si za to můžou PC hráči sami - málo lidí má pořádný HW + nižší prodeje než u konzolí tomu moc nepomáhá - řešení: více nakupovat hry, protože počty uživatelů na Steamu jsou cca. 4x větší, než má PS4 a XO dohromady (což je ještě smutnější).
Pokud ale chceš zemi, kde nebyl trh "zničen" konzolema, odstěhuj se do Číny. Tam na konzolích hreje minimum lidí a prioritu zde mají mobily a PC. Jsem si jistej, že zde člověk najde takový tuny her, který jsou hratelnostně a graficky napřed.
Samozřejmě, pokud patříš mezi mustardy, bezproblémů ignoruj tento logický příspěvek a opakuj si to svoje nelogické pořád dokola. -
jo, to byly casy, kdyz jsme se hatovali s komodoristama, ale pc vyhralo i tuhle bitvu *5*
-
Jsem si vzpomněl na Wericha. Nějak takto to bylo: "středověk se posouvá, i z dneška bude jednou středověk". Čili podobně jak píšeš, když už používat slovo NEXT-GEN, tak to platí v každé době kdy je highend železo či konzole zrovna... Prostě vždy nějaký skok procesoru, grafárny apod. je vlastně nextgen v TÉ DOBĚ - když už to slovo používat...
-
Nekonečný Labůžo #13 Amiga Rulez!
https://www.youtube.com/watch?v=tX56v_-lXCs -
Proč někdo řeší nějaký next-gen? Co to jako je? Koho to zajímá?
Když máš PC, tak nemáš umělou hranici kterou někdo určil. Plynule to navazuje podle vývoje. A zde se prostě řeší nějaký next-gen. To je tak trapné. Prostě od daného data to je next-gen. Anebo není? *15*
A co to navíc jako jako je? 30fps střední nastavení?
Jako, tohle je prostě vtipné jak to někdo řeší. Borec z PR řekne "next-gen" a bere se to jako něco extra. Přitom se to = pouze další generace konzolí. Nic více. -
Larian vydali neotestovanou CZ jako oficiální
https://prekladyher.eu/tema/divinity-original-sin-enhanced-edition.201/page-3#post-2393
*15* deb*lové
Prostě: Borec co vede překlad CZ píše, že to není otestováno atd a stejně to tam dají *1* To je kvalitní parta. *7* -
To slovo je směšné už ve svém podstatě. Jak může být takto nazýváno něco, co má hardware několik let starého průměrného PC? Nic revolučního se neudálo, protože z houna bič neupleteš jak se říká. Dokud tady bude současná příšerná generace konzolí, nikam se nic nepohne, to se vsaď.
-
Teprve teď přichází next-gen
Jsem sám, kdo má pocit, že teprve s výstavou Paris Games Week přišly první ryze next-genové tituly?
Již dříve odhalený – a na výstavě blíže představený – nový Sherlock Holmes, dále nové Gran Turismo, nový David Cage.
Proboha, proč ta PGW nemá speciální záložku zde na Games? Za poslední roky se v herním businessu neudálo z mého pohledu nic tak revolučního (vzhledem k výše zmíněným hrám). Nechápu to...
Poznámka: Je fascinující, že dva natolik zásadní tituly míří právě jen na PS4. -
Demo si stejne udela kazdej sam, i kdyz moralfagove budou kvicet.
-
Chlape mluvíš mi z duše , Mad max dávno dopařenej a ted čekám na Just cause3, Fallout4 a bohužel i to BO3.Nehrál jsem moc Crysis3 to jsem ted zase instnul a nestačím se divit hra z roku 2013 a engine 2007 a hry nikam se neposunuly od té doby. O inteligenci nepřátel ani nemluvě.
Je to bída no ted ještě ten Rise of the Tomb raider má ( starou generaci Xboxu) jinak nic můžem hrát starší hry nebo nějaké F2p/P2w hry ale ty mne nezabaví na dostatečně dlouho aby to zato vůbec stálo... rok od roku horší. -
Jojo a rovnou Pip-Boy edici :))
-
Kdybys zjistil, o čem to bylo, dej vědět.
-
Demoverze Fallout 4 není v plánu - hra se prý nedá to krátké ukázky zmenšit.
A tomu se říká věřit své hře :D Takové žvásty, pouze se bojí, že by si lidi řekli "to je blbost" a nekoupili to. Kdepak demo, kupujte zajíce v pytli a předobjednávejte ... :/ -
Jak jsem psal, největší pecky hraju po vydání, když to hraje nejvíc lidí, mluví se o tom, zkrátka taková ta aura novinky, navíc třeba Crysis 3 vypadá dnes pořád dobře, ale hrát to v té době, když to byla technická špička, je trošku jiný zážitek, než po letech, kdy to nikoho už tak neohromí.
Zkrátka nejlepší je to vždycky ve své době, když je to novinka, než pak někdy po letech, to už ta hra přeci jen něco ztratí. MetroLL bylo super :) -
Já jsem si teď koupil Metro Last Light a v plánu mám Crysis 3. Pak možná Borderlands Pre Sequel. Dying Light mě vyloženě bavil.
Pak už jen spousta nezávislých MP stříleček. -
A ty už jsi BO3 hrál, že tu prohlašuješ, že je zabugované? Loňské Advanced warfare, či jak se to jmenovalo, bylo sice průměrné, ale zabugované určitě ne.
-
Ano těším se na single Black Ops, protože to je střílečka, které miluju od dob prvního Wolfa a Dooma. A těším se, byť opatrně, protože od loňského Wolfa tu žádná jiná nebyla, pokud se pletu tak mě oprav. A pokud existuje nějaká vynikající hra tohoto žánru v nezávislých vodách, rád se nechám poučit. S rozpixelovanýma kravinama, co mají budget svačiny školáka, na mě nechoď.