Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Průměrné a zabugované hry nehraješ a pak napíšeš, že se těšíš na CoD.
    Strategie jako Age of Wonders 3, Endless Legend... AAA tituly jsou poslední roky jednotvárné. Variabilita je v nezávislých hrách. Tam neexistuje nic jako mrtvý žánr.
  • Sice to mam, ale momentalne jedu RO2 a brzo asi novy fallout. Ale mas pravdu, je to vyborne.
  • get a life
  • chaos reborn

zajimava hra a tri prispevky v diskuzi. zato když se jedna o nejakej vyblitek je tam hned nablito
  • Já jsem si v pokročilém věku koupil PS3 kvůli Ratchetovi a Jakovi a Daxterovi a můžu říct, že to neuvěřitelně nakoplo uvadající zájem o hry. Přirovnal bych to k devadesátým létům a vydyndání prvního "velkého" počítače.
  • sony akce

tak teda nuda hry ktery me stale nemaji sanci aspon touzit koupit si konzoli.. exkluzivky vesmes co ukazali bez napadu. bloodborne vypadal lakave, ale ukazka z dreams byla fakt suprova. zbytek opravdova nuda. star wars, codko, mlaticky, vesmes stejna herni ukazka z horziontu a tak dal. zajimave vypadala a animovane stylizovana zero gravity. moba narsat a motorky taky zadny vzruso a ps4 minecraft uz vubec. ratchet and clank by nemusel byt spatnej. uncharted multak sem nikdy nemel zajem hrat a nic natom nezmenili ani tou fantasy ukazkou. robinson vs. rex netusim co bude, ale napad by tam mohl byt. jenze pak predstavili gran turismo sport a to je i pro nezavodniky velkej duvod k zajmu. wild ukazal kozatou verzi hada takze ok a detroit asi taky
  • Rozdíl tam je opravdu veliký a vždy když někdo řekne, že to nevidí, tak má nějaký divný důvod ke vší smůle pro něj. Dokone i na hloupé konzoli s gamepadem to jde vidět. Na PC (např, střílečky s myší) je to naprosto brutální rozdíl. A to jak vizuelně, tak v citlivosti ovládání. Vydělávat víc peněz, tak mám mašinu, že mi to pod 100fps nejde :) Ale nestěžuju si *1* Měl jsem možnost si zahrát pár hodin GTA 5 ve 4k cca 80fps na PC v ceně slušného ojetého auta a byl to nekompromisní zážitek, doteď vzpomínám, my normální smrtelníci si holt budeme muset ještě chvíli počkat na takové paření :)
  • Draken69CZ
    Popravdě když to jede 30 a víc tak já už to nevidím možná věk možná vada, ale pro mě dobře.

/Možná kdybych byl zvyklej na pc hrál na 144Hz tak by mě to pak trhalo oči
  • kennyB
    Určitě si zahraj MGS V. Já se zase těším na SW: Battlefront...
  • Forza je ok, ano. 60fps je u mě minimum, trhané hry nehraju.
  • Draken69CZ
    Nenutím chápu, taky se mi nelíbí limity konzolí, ale překousnu to (ne že musím) a ty hry co si jinde nezahraješ si i přes to užiji. Třeba taková Forza v 60 jede *3*
  • Na vanoce snad bude v nejake akci a pudu do neho :-) Nehral sem ho pac hraju na piratske platforme kde se nic neprodava, a kazde je pirat :-D
  • Baví, sem tam zapojím volant a zajezdím. Hitman je super, ale toho jsem hrál už někdy před 2 lety, Arma 3 jde mimo mě. Vidíš na GTA 5 jsem zapomněl, to byla naprosto skvělá hra, letos asi nejlepší, to jsem si vážně užil, jestli jsi ještě nehrál, doporučuju všechno ostatní zahodit a koupit GTA V ! :)
  • Soused má dvě jako doplněk k PC a upřímně, jen se mu na to práší. Můžu si ji kdykoliv půjčit (PS4 i Xone), ale ani mě nehne, nejsou na to pořádné hry a když už se jedna za dlouhý čas objeví (Last of Us), tak je tragická technická stránka ve smyslu 30fps atd., čili z mé strany naprostý nezájem. Naposled jsme se málem unudili a pozvraceli u "vyhlášeného" Order1866... děkuji nechci.
  • A Project Cars uz te nebavi? Ja 300 hodin a furt me hra neskutecne bavi. Hraju skoro kazde den.
    Ale mas pravdu braky jako DL a tuna genrickyho AAA odpadu u me taky nema sanci.
    Max se me nelibil ale po shlidnuti hodky a pul gameplay do toho za par mesicu pudu.
    Jinak letos sem koupil 4 hry, Zaklinace, Project Cars, Hitman Absolutions, Arma 3.
    Jeste planuju GTA 5 a Just Cause 3 pokud dopadne dobre.
  • Draken69CZ
    Kup si nějakou konzoli a nebudeš vědět co dřív.
  • Tak já průběžně hraju všechno jak to vychází, PC si udržuju neustále na špici a hraju hned, ovšem pokud ta hra za to stojí. Průměrné nebo zabugované hry nehraju, hodně si vybírám. Takže nějaký Hardline nebo Dying light u mě nemá šanci. A bavím se o větších hrách, hodně mi chybí pořádné střílečky a dobré strategie. Proto se relativně těším na Black Ops. Kraviny typu Asasín jdou mimo mě. Thiefa jsem hrál loni, datáč k Wolfovi už má taky nějaký ten pátek, Mad Maxe hraju teď .. a dál? Letos vlastně kromě Zaklínače a pCARS skoro nic nebylo a co mělo být bylo odloženo.
  • Morraw
    Něco jak ženské, které nemají co na sebe a přitom mají plný šatník. Upřímně jsem rád, že je letošní rok slabší a díky i za ty odklady.
    Mám desítky restů. Dokonce jsem si to musel rozdělit na hry, které chci opravdu dohrát a které bude čas jen vyzkoušet.
    Letos jsem měl fakt slabší rok, ale jen pro představu: Dying Ligth, KoToR1+2, Murdered, Deadpool, Thief 2014, Sniper Elite3, AC Rogue, Tormentum, Far Cry 2, Witcher2, Pillars of Eternity, AC Chronicles China, XCOM Declassified, XCOM Enemy Unknown, Wolfenstein Old Blood, BF Hardline, Mad Max, Masochisia. Pořád je co hrát..
  • To uz mas vsechny hry, ktery jsou rok a vic starsi dohrane ? Slusny parmen : )
  • Není jaksi co hrát :( Docela bídný rok mi přijde, nebýt aspoň toho Maxe, lehce nadprůměrné hry, tak nemám co hrát tyjo. Nejbližší hra Black Ops 3 ... ehmn...........................

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit