Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    taková klasika 8/10 pro AC díly....
  • jakubc
    No vzhledem k tomu, jak tam popisuje způsob, jakým si Larian o texty říká (šibeniční deadliny, zmatky s již přeloženými texty), tak se zdá, že nad finální podobou nemají překladatelé vůbec kontrolu. To znamená, že potom, co Lariani texty hodí do hry, nemůže bez další korektury od překladatelů vlastně k žádné opravdové korektuře vůbec dojít, protože se u Larianů asi nenajde jen tak někdo, kdo by ty texty prošel přímo ve hře. V tom případě jde nutně o polotovar - chyby se stávají a navíc potřebuješ na zkontrolování správnosti vložení textů někoho, kdo umí česky.
  • Ja uz je nectu nikde.
  • Ještě, že tu recenze nečtu :)
  • Draken69CZ
    *12* *11* *16* *10* *13* *9*
  • Mart9
    Nové AC dostalo na games 8/10 http://games.tiscali.cz/assassin-s-creed-syndicate-16848
  • To jsou zase zvasty, uz snad i tady byl pred nedavnem clanek na report, kde bylo jasne ukazano ze PC trh je vetsi nez obe konzole dohromady. Proste je ale velky vyber a tak se kazdy brak tak dobre neprodava. Navic je na PC celkem velka komunita online hracu, kteri sice porad utraceji (a to casto docela dost), ale jde to vsechno jednomu vydavateli.
  • Keyz
    Tam to je 18+ *15* Bez data tě to nepustí!
  • Lepší by bylo hodit link, kde jsou všechny vidět a ne si je muset překlikávat... http://bit.ly/1PUnvF7
  • Keyz

Fallout 4 art works

http://pastebin.com/BsjJPVF7
  • Tak Veskoslav je taky prudce neinteligentní a pořád brečí kvůli nějakým čisílkům, takže proto mi ho připomínáš, možná že jsi to ty.

Uncharted je úplně jiný žánr než původní TR, to jen nový TR obšlehl Uncharted.

Samozřejmě těch revolučních her pod záštitou Sony jsou mraky. ICO, Shadow of the Colossus, Gran Turismo, Journey, Okami, Heavy Rain, Vagrant Story a spousty dalších........
  • Každý je Veskoslav. Já si pro změnu myslím, že svou tuposti jsi Stopar 3. A pravda zapomněl jsem o pohlceni ND v roce 2001. Ty jsi mlel něco o tom, ze Sony určuje trendy. Tak mi vyjmenuj hry Sony, co přinesly revoluci a Sony má na tom zásluhu. A rovnou nepiš nic o Uncharted. Čistá kopírka, co vznikla díky TR sérii.
  • co to meleš? Sony má vlastní studia a ty samozřjmě dotuje. To se bavím s Veskoslavem? Naughty Don je studio Sony, takže vývoj Uncharted samozřejmě dotuje Sony. To se fakt bavím s Veskoslavem nebo inteligence pc rasy upadla na minimum. Proč sem taháš Blizzard? Co má Sony společného s firmou, která vykrádá 20 let a ma tři hry? *15*
  • :-D Prosím tě, kdo dotuje Activision, Ubisoft, Squash Enix, Blizzard, Naughty Dog, From software atd.? Sony? Nenech se vysmat. Sony může být maximálně investor. Ale hry nedotuje.
  • Super, zrovna jsem si před pár dny říkal, jestlipak se na to Červ už nevykašlal. Díky! *4*
  • a kdo ty studia jako dlouhodobě dotuje? Kdo jim dává absolutní volnost? Ha. Sony!
  • Sony klikac v plne kráse. Sony nic neurcuje jako vývojář. Pleteš si pojmy a dojmy. Sony představilo hry pro svou platformu. Nic víc. Jinak pověz, jak mohla být dle tebe jednička na trhu několik let dotované ze ziskovych divizi Sony, protože byla neustále ve ztrátě? Sony naprosto nic neurcuje a už vůbec ne ve hrách. To dělají vývojáři jako Activision, Ubisoft atd. Sony jako vývojář dávno propadl a skončil. Takže přestaň mlit z cesty a urovnej si pojmy. Jo a 3 minuty a 19 plusu? Ty něco mel o změně IP.
  • dobře nezvládáš, nachystej si novou ip, než dostaneš další ban a pak zase můžeš reagovat nějak podobně na " úrovni"
  • Ucho a jeho jedina spravna objektivni pravda. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit