Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius

Letní výprodej se na evropském PS Store rozjede koncem tohoto měsíce.

Zajimava bleskovka, dnes na Blogu pisou ze zacina Summer Festival dneškem...
    Aha, tak ono u nich je Summer Festival a Summer Sale neco jinyho, tak sorry...tady to vypada na par utrousených slev pricemz vetsina u nas ani nebude dostupna (filmy)
  • Spades

Sony společně s novým patentem odhalilo i nový design Playstation Move.

Huuuu dvojtej svetelnej mec? :D
    • Malleth
      Dafuq? Nechápu na co potřebujou dvě koule na přesnější snímání. Ten ovladač je dost přesnej sám o sobě. Nicméně nejvíc bizzare je ten fotbalista. Takový pózy taky běžně před telkou dělám.
  • Veskoslav

PS+ v lednu bude mít The Nathan Drake Collection a Goat Simulator.

• Mart9

Bohužel velké zklamání. Kolekci už mám a Goat simulator je parodie, která nemá v PS Plus co dělat.

• Veskoslav

Poslední dobou celé PS+ stojí za dvě věci...I když je Titanfall 2 skvělá hra, tak jsem si naivně myslel, že na 25. výročí hodí něco jiného.

• Cvicme_v_rytme

Titanfall 2 je fajn, ale předtím byl v akcích snad za 125,-, takže ho neměli fakt už jen ti, co ho nechtěli, nebo přehlídli.

Je děs, že tam dávají většinou takový srágory nebo multiplayerovky.

Jako jo, Drake Collection je parádní věc, všechny tři díly jsou dobrý a kdo nemá, pro toho parádní. Ale kdo na Playstationu tyhle hry nemá a nehrál?

• omiklon

Mám jak trojku tak i čtverec a o Uncharted jsem ještě nezavadil.. :P

• God-of-War

Kooperační střílečka z třetího pohledu s názvem Star Trek bude na PS3 podporovat stereoskopické...

Hmm.. nevypadalo to špatně
  • Uncharted: Drake's Fortune mělo být původně více fantasy, to Sony si nakonec protlačilo, že hra...

A to udelalo Sony hodne dobre!
  • Reklama

nikdy bych neřekl, že to řeknu, ale GAMES, díky za reklamu, která vám ten běží před videama... a to konkrétně na tu věc s názvem "spartan-race"... nikde jinde jsem na to rekalmu, ani žádnou ukázku zatím neviděl, takže nebejt vás, tak asi ani nevím že něco takovýho vůbec je... :-)
    • 17minutové video z Battlefield 4 má vyšší návštěvnost než jakýkoli trailer, který odhaloval předešlé...

ry kreklamy uz jsou lepsi uz to nevyskakuje kdyz to zavru
    • Ještě je za tu reklamu pochval...

Vykastrovat tě! Ať se takový lidi nemnoží.
      • Jako co... lidi co si stěžujou na reklamy asi žijou na měsíci... reklamy jsou všude, protože být musí, nějak prachy vydělávat musí... a když už ty rekaly být musí, tak sem rád, že poslední dobu tam mají aspon rozumný reklamy (God of war, tedkom ta na spartan-race), který mě nijak neotravujou a dokonce mi dali nějakou informaci(viz. ta na spartan-race)... jak jsem psal, bez tý rekalmy bych nevěděl že něco tkaovýho existuje a moc mě to zajímá...
        Takže ano, takovoudle rekalmu jim chválím... :-)
        • Tematicky shodné reklamy mi tolik nevadí , ale ještě jednou traktoristu a .... jdu vedle ;)
          • jj... traktorista, ten tady byl taky nějak čas, už ani nevím na co to byla reklama..:? nějaký chipsy, nebo tak něco...?!?
            reklamy se taky musí umět vybírat.... podle toho kdo je divákem a na koho je pořad cílenej...
            např. reklamy u pořadů typu Růžovka, Ulice atd... na co koukají, nejvíc lidi (především ženský) už usazený a v domácnosti, tak jim tam nebudu cpát reklamy počítačový sestavy, ale dám jim tam rekalmy na prací prášky a věci do domácnosti....
            Proto třeba tady na games by měli být reklamy právě na počítačový hry, nebo na obchody kde prodávají počítače a věci jako elektroniku k počítačům atd... nebo právě na věci, co by mohli zajímat mladý lidi, viz. jako např. ten spartan-race....
            • Petr: tak zrovna zelenej zmetek z Alzy je hroznej příkald no... ta reklama ně sere ze všech nejvíc...
              samozřejmě je lepší reklamy průběžně střídat a měnit a nedávat jednu a tu samou tejden furt dokola... je lepší je měnit aby se neokoukali...
            • Tak to ne. Pořád lepší traktorista než ten uřvanej zelenáč z Alzy. Reklamy na hry jsou samozřejmě lepší volba, ale když se opakovala stále reklama na God Of War, tak mě to štvalo stejně jako jiné reklamy. Ale i když mě reklamy štvou, tak chápu, že to je asi nutné zlo, s kterým je nutné se smířit. Pořád je to lepší než v televizi, kde je více reklamního obsahu než samotného programu.
  • Steam mi ukazuje v novinkách, že bude free weekend Saints Row 3 a pre-load už jede. Mě teda nejde a podle diskuzí na netu asi nikomu.
    • ucho
      hm, tak to bude pocitam zase za 7,5 eur
      • 4,99 prosím, THQ potřebuje prachy, né :)
        • ucho
          nevím no, na pět to podle mě nesleze. já koupil minulý týden za 240,- i s mission packy (season pass), tak maximálně když mě osloví nějaké DLC, ale moc jsem je nezkoumal.
          • Já bych bral 7,5€ za komplet. Všechna DLC. Očekávám, že do půl roku tady bude komplet edice za plných 30€
  • Shadow of Mordor Nemesis Forge

Ode dneška je možné v Shadow of Mordor připravit armádu svých Nemesis pro Shadow of War
    https://www.youtube.com/watch?v=n0wP-GdrSEk
  • Veskoslav

Heroes VII

Kdo si letos kupoval Might and Magic Bundle na Humble Bundle, tak jako poděkování dostává přístup do bety Heroes VII:) Beta je od 26.8 do 2.9.
    • epic, hlavne že hra vycházi o par dnu pozdeji.
  • Kdepak v sprnu, až na začátku září vyjde akční titul Warhammer 40,000: Space Marine. V Evropě...

To, že Space Marine vyjde 9.9. je ohlášeno již přes měsíc, ačkoli i například v nejnovějším čísle časopisu White Dwarf mají psán stále srpen ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit