Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V některých obchodech už si můžete koupit silnější Switch, vydrží hrát Zeldu pět a půl hodiny.

Stává se z vás bulvár? Nejprve hardwarové specifikace Switch Lite a článek, ve kterém není vůbec nic nového, a teď "silnější" Switch. Je to jen Switch s trochu větší výdrží baterie, nic víc, nic míň. Pokud vím, tak "silnější" se používá pro vyšší výkon.

• 0011
      Nemá lepší akumulátor když už, ten je stejný jako u originálního modelu, má lepší SoC který efektivněji pracuje s energií=má menší spotřebu. Pro lidi co o switchi uvažují je to důležité protože původní model výdrží hrát Zeldu 2,5 hodiny. To že tenhle to zvládne víc než 2x nepovazuju za bulvární informaci.
      • Já jsem někde napsal, že má lepší akumulátor? Nauč se číst a pak někoho poučuj.

• 0011
          Dobře omlouvám se nenapsal, nicméně i když ještě nejsou venku benchmarky nového soc měl by být nepatrně "silnější" jestli tím autor bleskovky myslel výkon, alespoň to tvrdí preview od Digital Foundry.
    • Inquisitor

Ne to by napsali výkonější.

• príšernost

naprosta prišernost
    • ale abych byl vecny, tak prispevky zabirají prilis mnoho místa, com se diskuze stava neprehlednou
  • bobsh

Modely misí v Dishonored se nechaly inspirovat hrami jako Thief či Deus Ex.

Vážně? Já čekal, že to bude spíš podobný Call of Duty a Need for Speed *7*
  • Jack1947

Studio Xaviant se rozhodlo zrušit The Culling 2 a navrátit se k původní verzi prvního dílu, která přejde pod free-to-play model.

Zas tak stará zpráva to Mickey není, nicméně to je dobré udělat druhý díl hry která evidentně nebaví ani těch 120 hráčů 😀, 😬 Freetoplay model možná bude to nejlepší, takhle můžu zkusit a zjistit že to stojí zaprd holt kopírovat se musí umět ne jen bezhlavě tlačit do další Battlerojál hry.

• ucho

Shank (Steam)

https://www.humblebundle.com/gift?key=tGVzzVmmetW44T8v
  • Joshua

Hoard Complete Pack

......................................X45GC-IY90T-4REE2
    • A ještě jednou *3*
  • rancor1223

Takřka jakákoliv akce, kterou se rozhodnete v The Elder Scrolls V: Skyrim vykonat, vytvoří i odpovídající...

Slepice vrací úder? *1*
    • Foxtrot_cz

Takřka jakákoliv akce, kterou se rozhodnete v The Elder Scrolls V: Skyrim vykonat, vytvoří i odpovídající...

aneb http://www.youtube.com/watch?v=cyDqd42-FKg
      *1*
  • Smazat prosím

Double post.
  • Keyz

Witcher 3 - úprava HUD pro 16:10 a změna kláves které nejdou změnit

http://i.imgur.com/06eIpDY.jpg
    http://i.imgur.com/5Ql6bRV.jpg

Změníte v souborech user.settings, input.settings. \Documents\The Witcher 3
    Aneb opět někdo jiný, zdarma a ve svém volné čase musel přijít na to, jak to změnit. Protože odborníci ve firmě tohle prostě neumí anebo nechtějí. Lajdácká práce. 16:10 je normální poměr a to samé nemožnost měnit čudlíky. To je něco....
    • je to evidentne hra ktora bola vydana 1-2 mesiace skor
  • Na Nuuvem je Dead Space 2 za v přepočtu asi 87 Kč, což je bezkonkurenční. Neví někdo, jestli tam není region lock?
    • Kdybys náhodou chtěl Binary Domain, tak ten mi šel aktivovat v pohodě...
    • Hm, tak je...
      • ucho
        určitě? a jaký konkrétně? na té stránce o žádném region locku nepíšou a většinou o nich informují.
        • No, klikl sem jako že to chci koupit, ale napsalo mi to, že to pro náš region není dostupný a nepustilo mě to dál do košíku...
          • ucho
            aha, ok. já už se bál, že to nemají ošetřené a že ti dovolí koupit něco, co si pak neaktivuješ. tohle je riziko u pár her na amazonu. jinak si to ty obchody celkem hlídají.
            dead space 2 má teď origin za 5 eur. to už není takový rozdíl.
            edit: tak jsem poprvý něco koupil na originu a počítám, že i naposledy. od platby uběhlo už 40 minut a hru mi do seznamu stále nepřidali. zvláštní přístup.
            We've billed you for your order but some items may not have been delivered yet. - ať jdou s tímhle přístupem u digitální distribuce k šípku... koupeno přímo na jejich shopu.
            • Pilgrim66
              Já kupoval 2x BF Bad company 2 (pro mě a kamaráda) a taky žádnej problém.

Sh*t happens, I guess.
            • ucho
              po 50 minutách už se mi hra objevila v seznamu her. ale tento přístup za normální nepovažuji. co jsem googlil, tak nejsem první, komu se to stalo.
            • Já tam něco kupoval před pár dny a v pohodě, ani v minulosti si nevybavuji, že by byl nějaký problém. Snad jen s přístupem na stránku v případě nějakých akcí, ale to je skoro všude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit