Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

V Japonsku se minulý týden prodalo více konzolí WiiU než PS4, a to i přes aktuální vydání inFamous: Second Son na tamním trhu.

zajímavá čísla. ono je teda i zajímavé to, že se prodal stejný počet PS3 a PS4.
  • Mart9
    Vydejte už tu recenzi na UFC 2 *1*
    http://games.tiscali.cz/ea-sports-ufc-2-17571
  • MickeyMutant

Podle vydavatelů si hráči rádi připlatí za speciální edici hry, když jim zajistí dřívější přístup.

Dřívější přístup určitě ocení i crackeři, kteří získají časový náskok, a stihnou hru bez DRM vypustit třeba už před oficiálním vydáním. Jak se přesně z těchhle důvodů stalo třeba v případě nového Hitmana. Aneb ať nám to Denuvo prolomí co nejdřív, jen když si přivyděláme na Deluxe edicích!
    • madPav3L

Todle naprosto nechápu, u mě je to přesně naopak. Schválně kupuji hry po cca 1/4 roce po vydání, když jsou opravené a levnější...

• Mart9

Prostě záleží na tom, jak se dokážeš kontrolovat. Taky nerozumim tomu, že si to lidi koupí za plnou cenu a pak třeba ještě nadávají, že je to najednou ve slevě, viz Tomb Raider.

• Veskoslav

Ryse

Tam jsem tu hru dohrál. A říkám to furt. Nejlepší techdemo na CryEngine, co jsem kdy hrál:-D Jako scenérie atd. pecka, o tom žádná. Do nejmenších detailů. Ale hra? No jako rubačka pěkná, jako QTE event perfektní, ale jinak žádná sláva. Ale bylo to v Humble, nebyla to vyloženě tragédie, spousta nápadů tam je dobře zpracovaná, skvělé prostředí a krvavé QTE orgie. Za mě v poho v akci za 5 euro nebo v Hubmle. A na klávesnici nehratelné. Xbox ovladač to jistí už jenom kvůli QTE eventům, co jsou barevně jako tlačítka na něm:)
    • Jack1947
      Až na ten poslední úsek jsem to dopařil před x lety na klávesnici, takže nebrat šveskoslava vážně *4*
      • Veskoslav
        Bych se zeptal, kdy jsi to dohrál, ale to si nejspíš nevzpomínáš a vsadil bych se, že jsi to hrál ještě v době, kdy to na pc ani nebylo. A je fakt humorné, jak komolíš mou přezdívku. Až se naučíš psát a budeš mít nějaké povědomí o hrách větší než máš teď, můžeme se pobavit. Ta hra je dělaná na ovladač, nejlépe ten od MS, takže není jediný důvod to hrát na něčem jiném, když je to na tom nejlepší.
        • Jack1947
          Je to pc hra, a pravda moc si už nepamatuji ale na klávesnici jsem hrál. Jen ta poslední QTE blbost na konci byla fakt o nervy a na nervy. ( dokud jsem nepřišel i dle videa na yt a komentů že se to musí projít tak debilně že bych na to snad nikdy sám nepřišel).

Nojo to bys musel víc číst mé příspěvky. I kdyby nešlo o tebe ty máš přezdívku která se dá krásně komolit. To zas moc uživatelů tak nemá no
          • Veskoslav
            Opět jsi dokázal, že naprosto netušíš, která bije. Ryse byl původně exkluzivní startovní titul na Xbox One. Téměř po dvou letech se podíval na počítač, kdy obsahoval všechny předchozí stahovatelné "kraviny" a přidal podporu 4K. Takže se jedná o kvalitní konzolový port na pc......

Mimoto poslední QTE je naprosto jednoduchý. A proč? Protože kdyby jsi měl Xbox 360/One ovladač u pc, tak by jsi přesně věděl, co máš dělat. Každá barva vojáka, co jsi cestou zabíjel, odpovídá barvě na ovladači. 4 barvy, 4 tlačítka.....Jednoduchý QTE event. Nic víc, nic míň.
            • Jack1947
              No vidíš to dokazuje že jsem to hrál na klávesnici *1* , prostě zkaženej co se týče ovladatelnosti port. Tímto bych to uzavřel já vím že to mělo bejt exkluzivní ale nakonec se z toho stal špatnej port. Kterej byl graficky zajímavej hratelnost už šla hodně dolů ale to se dalo čekat protože to tak i mělo bejt -High tech benchmark je furt Crysis tohle s pár předskriptama bylo možná tak demo.
  • Naughty Dog: Naše přípravovaná PS4 hra vás zanechá v úžasu.

no to jsem uz ted a to jsem nic nevidel
    • Ronox
      Já se taky těšim. Naughty Dog je jedno z mála studií který posouvá hranice jak v zpracování, tak v samotných detailech. Snad nevybočí a neudělají nějakou cartoon style hru ikdyž za Crashe bych ruce trhal.
      • Osobně po TLoU od nich chci už jenom dospělý hry.
    • To je docela smutne tedy. Chapu, ze je to schopne studio, co ma na konte hodne povedene kousky, ale chce to trochu chladnou hlavu.
  • Dan Vávra a Uncharted 4

Je nějaká možnost,že se dočkáme pozvání Dana Vávry do Fight Clubu na nějakou větší diskuzi o Uncharted 4 než jeho dva řádky na Twitteru?Vzhledem k tomu jak tahle hra přes nespočet kvalit tlačí hlavně na každý malý,místy až neviditelný detail by bylo zajímavé slyšet jak to co Naughty Dog dokázali vytřískat z mašinky za 8000 hodnotí Dan,když on taky přistupuje podobně ke každému detailu.
    • ringmancz
      to jo, ale u předchozích tří dílů nějak zapomněli tam vložit i zábavnou hru
    • ucho
      Ty detaily jsou brutální. V nějakým levelu jsem šel v podzemí chodbou, úsek z herního hlediska tak na 10 sekund, a říkal jsem si, kolik drbačky s tou chodbou museli mít, protože tam byly sochy, šutry, prostě nic jednoduchýho.
      A ta grafika je taky parádní, podle mě jsou v Naughty Dog machři na optimalizace, aby ošálili lidský oko, jinak to nedává smysl :)
  • Ataker

Sony najímá nové zaměstnance, kteří budou mít za úkol posílit síťovou bezpečnost.

To brzo :)
  • Kozy

Nová W40k hra

http://youtu.be/vGNRXbpCjQU

Sakra jo!
    • nekromant33
      battle chess s postavičkama z W40k? :D
  • Jack1947

Bungie 17. září přenese všechny uživatelské účty Destiny 2 z Battle.netu na Steam.

Á dostanou první dvě DLC zadáčo protože hra bude frytuplej to se vyplatí 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit