-
Údajně se chystá remaster Call of Duty: Modern Warfare 2 - ale jenom kampaň, nikoliv multiplayer.
To si dám líbit, druhej nejlepší moderní díl🙂
No Russian FTW 😎
-
Screenshoty ze hry
Offtopic dotaz: Může mi prosím pěkně někdo poradit jednoduchou aplikaci na PCčko, nějaký úplně jednoduchý prográmek na snímnutí obrazovky ve hře? Co používáte? Český SaveSnap pod Win7/64 nejde ani spustit. Díky za info. -
-
Shadowplay od nvidie
-
PicPick
-
Já bych doporučil MSI Afterburner (funguje i na jiných GK) je free a umí to samé co FRAPS + máš kompletní přehled o GK.
-
Dlho som pouzival Fraps, ale Steam to krasne nahradil.
-
PrintScreen
-
Steam
-
-
Používat dmr ochranu na focení je opravdu zajímavé *15*
Navíc fraps ukazuje fps a umí i další skvělé věci. -
-
Zajímavé? Proč používat jinou aplikaci když to steam umí. Leda by to byla hra mimo něj, to pak chápu.
-
-
Asi jak psal. Umí to více věcí.
Já to tam zapnuté snad pořád. Pak vidím jak je hra dobře / blbě technicky udělána, podle různých propadů výkonu atd. A na nahrání kvalitního videa není nic lepšího. -
-
Jack: Opravdu bude něco špatně u tebe, steam mi nepřesáhne 2% využití procesoru a 65 MB paměti.
-
Aha, Steam overlay takže všem to jezdí co mě to akorát vytěžovalo CPU chvílema tolik že se nedalo hrát, no on sám Steam mi vytěžuje CPU - nevím čím asi že se v hodně skupinách nebo hazí ty své akce každopádně po chvíly mívám 90+% aa už jsme to řešily tady a došli jste k závěru který je nesmysl že mám pc zasekané... Což je nesmysl... ale to je fuk.
-
Divím se, že tě tam ten FPS counter neruší, osobně bych s ním hrát nemohl. S nahráváním videí souhlasím, ale na to se původní diskutér neptal... Jak psal Kozy: na obyčejný típání screenů bohatě stačí Steam. Většina her má steam overlay integrovanej, tak proč zapínat další aplikaci.
-
Ptal se na obyčejnej screenshot, jestli to umí víc věcí je irelevantní.
-
-
-
-
-
Fraps ;)
-
-
Jinak do Civilizace VI dorazil steam workshop, takze uz ted je na tom hra mnohem lepe
-
Další hrou zdarma na Epic Games Store je skutečně Civilization VI.
Gta 5 se mi nepodařilo dostat ani na dvou ruznejch účtech. Zkoušel jsem i tor a vpn. Psalo to že už nemůžu aktivovat víc her i přes to že na jednom účtu je jedna hra a druhej jsem založil čistě kvůli tomu. Resetovat router taky nepomohlo a podpora mě od začátku té gta akce ignoruje. Takže to je prosím jejich služba.
Btw: zkoušel jsem to každej den.
-
-
Já to claimnul předposlední den, přestože stále nemám nastavené to dvoufázové ověření.. 😐
-
-
WT
Je mi lito ze dneska tak strasne zatezuju novinkovou diskuzi a slibuju ze se to do budoucna pokusim velice omezit ale chtel jsem se zeptat jestli nekdo nehraje War Thunder tanky 3-4 rank a nema chut si zahrat v tymu? Diky -
-
Zrovna se hrabu do ranku 3. Pridej me na steamu: michlafek
-
-
Michlafka ani Michalfeka mi to vubec nenachazi. Zkus si pridat me. Jsem tam jako Drasta nebo Drasta_CZ mam i stejnyho avatara.
Nasel jsem te alespon ve War Thunder... doufam...
-
-
-
Od roku 1986 do roku 2011 se celosvětově prodalo 31 100 000 kopií her ze série Metal Gear.
Kvalitní dílo se pozná až s odstupem času -
baldurs gate enhanced vyjde 18.9.2012, teraz je za 17,99$, konecna cena bude 19,99$
-
HalfLife vs. Black Mesa
Moc pěkné srovnání prvního HL s fanouškovským remakem Black Mesa, jen kdyby už vydali i Xen...
https://www.youtube.com/watch?v=VDL138ZXFIA -
-
Hned mám chuť si to znovu zahrát.
-
-
No vidíš, já se sekl v Black mesa hned u té ventilace - prostě se mi to nepodařilo přeskákat. *7*
-
-
Tobě dělá problém i pochopení tetrisu, takže nic překvapivého.
-
-
Nebo sem třeba jen dostal bug... tot vše. *7*
-
-
-
-
-
Přijde mi to nebo si v Humblu na bundly vzali dovolenou?
-
-
Teď je tam super ebook bundle od Nostarch pressu :) A zrovna Automate the Boring Stuff with Python je jedna z nejlepších knih o programování pro začátečníky, kterou jsem kdy četl. Perfektně napsaná a člověk se naučí praktické věci, které užije při každodenní práci s počítačem.
Takže doporučuji dát 1 babku a mrknout na to, třeba ti to změní život ;)
-
Snad se na herní bundly nevykašlou úplně.
-
-
http://www.kickstarter.com/projects/1307515311/night-in-the-woods
Co tenhle kickstarter? Přispěli jste? Já ještě ne, ale líbí se mi to zpracování.