-
Activision si zaregistrovalo ochrannou známku "The Blast Furnace".
Call of Duty The Blast Furnace! -
-
modern blastfurnace!
-
-
Omrkněte koncept art mohawského brnění z Assassin’s Creed III.
Módní styl typ vypelichaná slepice. V tom každopádně bude ve městě ještě nenápadnější. http://www.youtube.com/watch?v=KzVWrOmFWpU *15* -
S T E A M – N E W S
Uz jste videli novou revizi Steam gamepadu? -
-
Nechápu, proč když už dali klasické tlačítka, nedali tam i klasický D-Pad. Tohle vypadá hůř jak D-Pad na x360...
-
Myslím, že xbox gamepad bude neporažen a zůstane králem i nadále a to se DualShock hodně zlepšil...
-
-
Ja mam Dual Shock radsi. Myslel jsem si ze na velky ruce bude pohodlnejsi ten od xboxu ale nevim proc ten playstationovej je proste proste lepsi. Snad teda az na ty spouste ktery jsou u toho xboxovyho lepsi. Jak jsou na tom ty novy ovladace ale nevim. Ten Playstationovej jsem videl jenom v obchode na predvadecce s uplne olamanejma gumama na packach.
-
-
Trošku mě mrzí že přišel o ten touchpad.
-
Nuž nevím. Bumbery na chňapkách, místo D-padu čudly a ty šoupátka místo klacíků... Stále doufám, že to vyjde a bude to funkční, ale jsem lehce skeptický.
Aby to nakonec nedopadlo tak, že budu mít doma ty gamepady 3 a to jsem ani ne před rokem neměl ani jeden *1* -
Dokud neosahám jsem hodně skeptický. Navíc z původního plánu se to docela osekalo na funkcích.
-
Chtěli se odlišit a nakonec to je podobné jako klasický gamepad. Jen to nemá páčky a něco je přehozeného.
Prostě někdo vymyslel jeden vzor který je skvěle použitelný a náhrada která by přinesla zásadní změnu není. -
-
Az na to, ze tohle nema packy, tudiz se standardum tak trochu vymyka. Rozhodne je tu videt snaha a odvaha delat veci jinak a v idealnim pripade i lip. Ja jsem zvedavej ;)
-
-
stejne nechapu ty madla, vypadaj, ze jsou vys nez ty plosky a tlacitka
-
-
Já bych se toho nebál - spíš myslím, že je to funkční prvek než výmysl ulítlého estéta. Plocha, kterou „oblsluhuje“ palec na klasické páčce je vyboulená směrem nahoru (teď nemyslím tvar samotné páčky), zatímco tyhle dotykové plochy jsou vyboulené směrem dolů. Proto mi přijde přirozenější přistupovat k takové ploše směrem shora, aby se palec nedotýkal kraje dotykové plochy.
-
-
no prave, ja bych to cekal presne inverzne, madla dolu, plosky trochu vybouleny nahoru nebo plochy, kdyz uz jsou to ty plosky
kdyz tam bude clovek smrdlat takhle shora do dulku, to bude presnost jak na paralympiade... *6* -
-
A jak by lidi s malýma rukama dosáhli na vzdálenější okraj plošky, aniž by se jinou částí palce dotkli jejího vrcholu?
Vyboulené dolů je to z důvodu kladení odporu. U klasických analogových páček klade odpor pružinka (nebo co to je) v mechanismu páčky. U dotykové plošky nic takového není, ale při pohybu působí člověk silou ve směru pohybu + proti plošce a tady zakřivení zvyšuje tlak, kterým při pohybu ze středu působí palec na plošku (a obráceně), čímž se zvyšuje i tření a tření je odpor.
Neříkám, že tenhle ovladač bude nějaká bomba, ale zatím mi jejich úpravy přijdou smysluplné (nebo alespoň účelové).
-
-
-
Nevypadaj, jsou :)
-
-
Pořád platí to, že dokud si to sám nevyzkouším, tak nevěřím, že to posunování prstu může být pohodlnější nebo výrazně přínosnější než klasická analogová páčka. O přesnosti myši radši ani nemluvit. Ale CHCI to vyzkoušet.
-
-
Pokud jsi naučený hrát na páčkách, tak při prvním vyzkoušení určitě nebude. Mě zase zajímá, jestli to bude lehčí na naučení než analogový páčky.
Nedávno jsem zkoušel poprvé v životě ovládat FPS pomocí páček a motal jsem se tam jak e-e v míse...
-
-
-
Konami připravuje pachinko (japonská obdoba hracích automatů) do herní série Silent Hill.
Zabít. Uškrtit, zastřelit, upálit, utopit, vykastrovat, otrávit, umučit, ubodat, rozčtvrtit, zpopelnit a poslat na druhý konec galaxie. -
finanční úspěch Star Citizen
díky lidem, jako je tenhle borec, co si koupil lodě za 30 tisíc dolarů, jsou na 94 milionech
http://www.pcgamer.com/meet-a-fan-who-has-spent-30000-on-star-citizen-ships -
-
Díky němu to ale neustále vylepšují a nemají nutnost to vydat. Prachů dost..
-
za ty prachy si mohl koupit opravdovou vesmírnou loď. je to blázen.
-
-
Kde se prodávají vesmírné lodě za 30 táců? Že bych si jednu objednal....Jenom pitomá letenka do vesmíru stojí několik miliónů dollarů:) A pokud myslíš modely lodí atd. tak to je stejně na jedno použití, tak v čem je rozdíl. A pokud člověk vydělává nad sto táců ročně, tak nevidím problém utratit 30 za loď. Někdo koupí loď, jiný auto a jiný to prochlastá a profetuje.
-
-
A u tebe platí možnost poslední ? A ne, i pokud by vydělával milion měsíčně, tak je nesmysl vyhodit tolik peněz za něco takového...
-
-
Video: Sony vydala reklamu nazvanou "Báječný život PS4 hráče".
Z toho rozhovoru na mě jako blázen nepůsobí. Spíš jako schopnej člověk co si umí hodně vydělat, má prakticky všechno co chce, a jako milovník vesmíru a Wing Commandera se rozhodl razantně podpořit vývoj nejambicióznější vesmírné hry od tvůrce jeho oblíbené série.
-
-
Drží ho okolo ramen a přitom sí říká "bože ty jsi kr3tén"
-
-
Mafia III | Oficiální trailer pro Gamescom 2016 | Loupež
https://www.youtube.com/watch?v=w5O0kOQTx70 -
-
Vypadá to dost dobře, ale ten úsměv v 0:50 mi připomněl Deadly Premonition. http://orig04.deviantart.net/1aca/f/2012/122/a/1/smiling_demotivational_by_outbreakgirl-d4ya87m.jpg
-
-
DLC ke Gran Turismo 5 vyjde s týdenním zpožděním, tedy 25. října.
To se nas netyka chlapci. Jen v americe. U nas uz se prodava od vcerejska :) -
Thief upustil od XP systému (zkušenostních bodů).
keď čítam reakcie autorov mám pocit, že iba teraz spoznávajú o čom thief vlastne je *1* *7* -
Hawken
Na Štýmu se objevil Early Access na Hawken. http://store.steampowered.com/app/271290/ Paří už to někdo, případně jaké jsou první dojmy? :) -
-
Díky moc za reakce, tuž spíše počkám, ale nechávám v merku. Každopádně to vypadá dost hezky :)
-
-
Ja bych to zkusil. Na par veceru to docela zabava je ale ja radsi trochu taktictejsi hrani kdyz jde o mechy.
-
-
Hlavně to udělali fikaně, na steamu si to zahraješ jen když si koupíš ten balíček. Hotová verze má vyjít do dvou měsíců.
Jinak je to dobrá hra, bavilo mě to víc než MechWarrior Online, i když jsem slyšel že poslední patch udělal některý zbraně lehce op. Určitě to ale zkus, ten pohled z kokpitu je fakt prima, neřikám že se to dá hrát dlouhodobě ale s přestávkama to hraju už od alfy a pořád se u toho bavim. -
-
Nebo když si to hrál předtím a dostal giftík.
-
-
Aha, tak to bude to co mi visí v mailu, dík za upozornění. Tak to jdu nainstalovat. Ale i tak to vypadá že se prodává slušně.
-
-
-
Ja jsem to hral ale dlouho mi to nevydrzelo. MW online me bavil vic.
-
Hral a bavilo (viz. ty tri mechove v garazi na maximalnim levelu), byt uz je to nekolik velkych updatu zpatky. Vizual na jednicku, motivace ve forme zlepsovani mecha funguje, dynamika a pestrost, jak souboju, tak i map rozhodne pomaha a paklize nejsi zrovna v tymu naprostejch nymandu, tak je zabava zarucena. Nemuzu nedoporucit :)
Jinak beta se dala a snad i porad hrat da – jen se nedavno celej HAWKEN presunul na steam. -
no hrál jsem to ještě před Steamem, moc mě to nenadchlo, je to prostě cod s robotama
-
-
Klasická Matrixovská scéna vytvořená v Source Filmmakeru je prostě k sežrání.
Filmmaker je prostě k sežrání :) -
-
Súhlas *3* http://www.youtube.com/watch?v=LDU1G5GhBfM
-