-
Steam remover
Neni to az tak dokonaly, ted chci smazat Alpha Protocol a soucasne bych prisel o dalsi 3 hry. Zda se ze je to vazane na klice... *16* -
-
jen ze zvedavosti... proc hned mazat? proc to jen neskryjes? a zrovna skvelej alpha protocol
-
Nevim jak ten Steam pracuje....ale chceš mi jako říct že ty si od nich kupuješ hry ale časem jí stejnak musíš vymazat aby si moch koupit nové...? takže ti nic nezůstane ani blbá krabička s CD jako vzpomínka....No tomu se řiká podnikání....jěště by mě zajímalo kolik si bere Steam a kolik Vývojáři jelikož pro Vývojáře je Steam asi tutovka radší méně než nic......tak to už chápu proč si kupuješ takové hry za 10eu jelikož víš že je to nachvilku :-D
-
-
Co to sakra meleš?
Steam remover je jenom pro lidi, co je ruší nějaká hra v inventáři, o kterou nemají žádný zájem. Joshua jenom upozornil na to, že když si koupíš klíš, kde je třeba 6 her na jednou a chceš se zbavit třeba jenom jedný hry, tak se ti smažou všechny, co byly v tom jednom klíči. -
-
Ale servery nejsou nafukovací.....Disky taky ne ale hele mých 300GB se může za noc rozmnožit na 350GB....a to ještě ty hry můžu pučovat nebo si je vzít na Chalupu :-D No prostě hrozný......slevu ti daj jen na svátky co?? nebo řeknou si hele tenhle nám dal už 20 tisíc dáme mu 100kč slevu na nějakou hru :-D
-
-
6 her najednou jo?? :-D Fallout 4,NFS,CoD,Assasin,NHL,Civilization.....ono když napíšeš 6 her tak to vypadá stejně ostře jako těhle 6 her :-D :-D
-
-
Jo prej se Mámě vypad rovnou na zem a hlavičkou na před :-D
-
Pane Bože to bude průser.....no tvl nic rychle zdrhám...bych nepřežil až se dozvíte že mi u těch 6. cybějí tečky ted nevíte jestli je to šest,šestý .....dáte chtytré hlavičky do hromady a uvidíte nic du mějte se tu strašne moc fajn at vás tady to povídání furt tak baví....at mužete být duležitý až se tu někdo bude ptát o rady....bacha abych si nedal jiný NICK........:-D :-D :-D To je prča a to se tu směju sám sobě :-D zdar....Brácha příde co nevidět :-)
-
Takhle r e t a r d ovanej jsi už od narození?
-
-
-
-
Jasne, servery prece nejsou nafukovaci, nemuzes tech her mit cim dal vic. Gaben si bere 30% na hamburgery. Zajimalo by me co beres ty.
-
-
Aha tak to je omlouvá...oni nejsou nafukovací a proto ty přídeš o věc kterou si jednou koupil a vlastnil.....Mi neříkej že když Steam je stránka pro profíky že nejde udělat to že by se ty hry instalovali do Tvého počítače když jsou TVOJE.....Počítač ti už snad nevemou ne?? Já mám externí disk hry rostou ale budu muset koupit nějaký Tera disk....ale furt se mi to vyplatí kdybych bral že hra stojí 1500kč a mám tam fakt hry ne Minecraft,Metin,Ray-man,Tetris či Poker.......:-D Hamburgery? já tady žeru Jahodové knendlíky :-D
-
-
-
-
Hrál jste někdo ten Godus?
-
-
TotalBiscuit
http://youtu.be/j0Y4OtDEfKA -
-
"You can click like this again... and again... and again..." *1*
-
-
-
Uz vyslo Spellforce 3 a recenze na steamu velmi pozitivni. Chvali se pribeh, charaktery, souboje, nekdo si stezuje na kameru, ale vesmes sou vsichni nadseni.
Pro me je Spellforce kultovka -
-
Taky tady na to koukám a přemýšlím, jestli si to nenadělit jako dárek. Jediné co mě odrazuje jsou zatím stížnosti na optimalizaci.
-
-
Next Car Game
http://nextcargame.com/
no nečekal jsem, že těch 10k předobjednávek poleze tak pomalu, když pak slibují hratelnou ukázku... čím to může být? je na PC malý zájem o takovouhle hru? nebo se o ní málo mluví a lidi to neznají? -
-
Určitě by to chtělo lepší prezentaci a reklamu. O hře nevím skoro nic z webů a musím to hledat sám.
Nevím co by měli přesně zlepšit ale málo se tom mluví. Většinou je tak jeden článek někde na okraji i když myslím, že RPS bylo několik článků a videí ale tam to je vždy na hlavní stránce. -
spíš mám pocit, že lidi už nebaví dávat peníze na vývoj hry, která může nebo nemusí vůbec vyjít nebo dopadnout dobře nebo špatně, místo aby ta hra nejdřív vyšla a teprve pak si ji člověk koupil... alespoň mně to už přijde trošku otravný, jako by se každej rozhodnul už hry nevydávat rovnou, ale nejdřív si je nechat zaplatit od hráčů...
-
-
to bych bral u nějakýho méně známého studia a méně známé hry. ale tady studio nějakou minulost má a podle videí je jasně vidět, že je to klasický nástupce Flatoutu, který se o moc víc lišit nebude. tedy je malá pravděpodobnost, že půjde o špatnou hru. a navíc tady jde o hru skoro za dveřmi, když má vyjít na jaře 2014. a cena 25 dolarů, tedy 500,- taky není extra moc...
-
-
právě, známý studio, známá značka, opravdu nejsou schopný sehnat normálního vydavatele? a pokud už to mají skoro hotové, tak taky moc nechápu, proč potřebujou tolik peněz dopředu...
-
-
-
Ja myslim oboje, to ze by nekdo taak predcasne zlomil hul nad "novymi Flatouty" se mi moc nezda. *7*
-
-
Terraria míří na XBLA a PSN včetně nového obsahu. Fanoušci PC verze se bouří, protože jejich...
No, dostali jsme víc obsahu zdarma než jsme kdy mohli doufat. A pak samozřejmě řekli, že hra je hotová, bez bugů k opravování, s veškerým obsahem. Nevidím důvod pro nějaké rozčilování se - pokud ale na konzolích bude obsah, který na PC nebude, také se mi to nelíbí, ale že bych se bouřil? Beztak tam toho tolik navíc nebude... -
-
Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...
Tak já jsem si terrarii užil takovou, jaká byla a jelikož jsem ji koupil ve slevě za pár šušňů a strávil u ní nějakých 50 hodin jsem plně spokojen.Hodil jsem si na ní i jeden mod který přidává spoustu nových příšer a předmětů, ale nějak už stejně není chuť dále kopat. :D -
Bohužel to tak dneska je Konzole dostanou obsah který není na PC a PC ještě k tomu osekanou hru která je někdy portovaná z konzolí.Ale jinak se na PS3 verzi těším. *3*
-
-
Do seznamu sběratelských Mass Effect 3 předmětů přibyla peněženka.
A nejsou náhodou v Mass Effect 3, potažmo v celé serii jako platidlo kredity? Tudíž samotný nápad na peněženku vypada tak trochu zoufale a... už mlčím, upalte mě. *13* -
-
Mezi náma .. já tam neviděl ani moc lidí co by měli n7 mikinu. *16*
-
Co si pamatuju tak když se snažil platit, tak něco pařil na tom omni-toolu, tak buhví jak kredity vypadaj a kde se schovávaj.
Ale co mi přišlo divný bylo to, že se statusem intergalaktickýho špiona člověk nedostal ani vindru. Loď musel víceméně ukrást bejvalýmu šéfovi a výbavu pozbírat po opuštěnejch planetách. To i bond dostal nějákej ten milion do kasína. *1* -
peněženka na kreditky... :)
-
-
Druhý díl Games TV, tentokrát o The Sims 4, sledujte na Stream.cz!
A tak jako jde to. I když nejsem evidentně cílovka tak (narozdíl od prvního dílu) po shlednutí druhého dílu nemám potřebu si vyškrábat oči a uřezat uši, což je pozitivum. -
-
Hlavně si kameraman došel na WC před natáčením a již byl záběr stabilní.
-
-
F4
Co jsem zatím měl čest vidět, tak Fallout 4 vypadá jako mod na Skyrim, technický pokrok za 4 roky nulový, optimalizace špatná. Leda by to zachránil kvalitní příběh, ale vzhledem k tomu, že to dělá Bethesda, tak si moc naděje nedělám. -
Fallout Shelter
Hraje nekdo? Potrebuji pomoct s 2 vecma -
1) Poslal jsem na pruzkum robota Mr.Handy, ale nevim jak ho zavolat zpet, protoze v prehledu obyvatel neni
2) Nevim jak zmenit zbran/outfit u obyvatele kdyz uz nejaky ma?
Diky -
-
1) klikni do Wastelandu (někam před vrata Vaultu) měl bys tam mít tabulku ve který uvidíš co celou dobu dělal a vpravo dole tuším Recall. Bude se ti vracet polovinu doby, jakou byl venku. Jestli už je tam dlouho, mohl umřít, ale dá se oživit za zátky.
2) kliknout na obyvetele a kliknout na tu zbroj nebo zbraň, vybereš z těch co máš na skladu -
-
Jojo diky, nenapadlo me, ze musim u jednoho nastavit pest a zbran se automaticky hodi do skladu *2*
-
-
Jak na Handyho nevím, prachy do toho neházím *1*
Ale equip měníš kliknutím na dwellera a pod jeho portrétem vidíš aktuální armor nebo zbraň a klepnutím na ně je změníš.
-
-
2K na steamu
Každý den víkendu se budou na steamu objevovat zlevněné hry od 2K, dnes Borderlands.