Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

www.xzone.cz

Kupon na slevu 100,-Kč

VYR3XC73CD2CT

Sleva jde uplatnit jen na eshopu při posílání poštou, ne na prodejnách. Platí jen na nové objednávky.

Sleva platí jen do 2015-08-27 08:53:03
  • michelangelocz

Otazka dlouhodobym clenum PS+

Jak dlouho PS+ predplacite a ktere hry jste v ramci PS+ nabidek hrali, pripadne dohrali?

Ptam se protoze jsem se clenem PS+ stal na par mesicu (byt spise omylem) a dosel jsem k zaveru, ze me osobne vubec nesedi.
    • ja som teraz v akcii na amazone kupil PS+ na 1 rok za 29 USD a tak mam predplatené do 2015 :) Hral som Infamous 2, Hitman absolution, Dragon Dogma a teraz prisiel Borderland 2 + som si poťahoval kopec hier na PSvita
      • michelangelocz
        Uprimne ja mit Vitu, tak mi PS+ prijde daleko vyhodnejsi. Vzhledem k tomu jak velky mnozstvi nabizenych PS3 titulu me miji.
    • Miserius
      Mam to cleou dobu takže mam všechno z tohodle seznamu pro EU http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_Game_Collection
      • michelangelocz
        Tak to jestli sis vsechno i zahral, nebo snad cirou nahodou i dohral... Kazdopadne z tech 128 jsem si koupil jen 10 (Burnout, Trine 2, Deus Ex, Limbo a Machinarium – na PC a BioShock, Ōkami, Demon's Souls, Ico & Shadow of the Colossus na PS3) a muzu je hrat znovu, kdykoli se mi zachce. Nestalo se ti napriklad, ze sis nektery ty hry normalne koupil, protozes je zkratka chtel hrat a na PS+ se objevili az pozdeji?
        • Miserius
          Vetsinu jsem hral, ale rozhodne jsem vsechny nedohral... Z všech těch her tam bylo tak 10 který jsem fakt chtěl a třeba jsem na ně zrovna šetřil a velký množství to byly hry který jsem si řikal že bych si je rád zahrál ale nechtělo se mi je kupovat a přesně takový hry od tý služby očekávám a chci... Teď mě zase potěšili Borderlands 2 a DMC, oboje jsem si chtěl zahrát (Borderlands 2 znova a DMC zkusit)
          A jak rikas, stalo se to ze jsem mel hru doma a byla v PS+, tak jsem krabicovku prodal a většinou mi to zaplatilo další 3 měsíce *4*
          • michelangelocz
            Hrajes evidentne daleko vic nez ja – jak casove, tak i kvantitativne – a to pak je PS+ sitej presne Tobe na miru. Ja tolik casu hrani nevenuju, byt o sobe s klidnym svedomim muzu rict, ze o tom co trh nabizi mam dobrej prehled. A na zaklade toho si pak porizuju jen nektery hry, kterejm o to vic na nejakou dobu propadnu :)
            • Miserius
              Možná vypadá 120 her hodně, ale jeto během 2-3 let a jak řikám, nedohrál jsem všechny, dohrál jsem tak třetinu, zbytek to byly hry ze me zajimalo jak se hrajou/vypadaj a v pulce mě to pustilo...
    • ringmancz
      předplaceno mám dva měsíce, ještě jeden mi zbývá a plánuju prodloužit. dohrál jsem 2x Spec Ops, NFS MW a Catherine. kupoval jsem si to kvůli Dragon's Dogma, kde jsem pár desítek hodin strávil a ještě hodlám strávit a teď hraju GRID 2. chvíli jsem hrál i AC3, ale to mě nebavilo. teď mě jenom mrzí, že jsem nestihl Okami a Amalur.

je to jak s předplatným na MMO, pokud na to nemáš čas a chceš raději občas hrát krabicovky, tak se ti to moc nevyplatí.
    • Ronox
      Remember Me, Hitman, Metal Gear Revengance, Red Dead Redemption, který jsem sice dohrál na x360, ale pak znova na ps atd. Je toho docela dost.
    • to ti taky nema sedet, to te ma vycvicit pravidelne odvadet sony desatky *6*
      • michelangelocz
        Videt ja v tom zajimavou protihodnotu, tak odvadim ;)
      • Jack1947
        Zeptal se a ty nepises k tematu... styd se, hate neni patricny. *10* Nemistny.
  • Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.

prý hledaj novou uklízečku *1*
  • Keyz

GTA 5 PC graphics options in full

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-graphics-options-in-full/
  • Divinity: Original Sin 2

Zdravím dokončuji teď jedničku a většinou si to užívám, ale už vážně začínám ztrácet nervy u enviromentálních puzzlů (vstup do chrámu Pramene), jak je na tom s nima dvojka?
    • Morraw
      Jop. Jednička mi taky dala zabrat, ale nakonec jsem to všechno dal i bez návodu. U druhého dílu jsem zhruba v polovině a zatím tam byly jen dva puzzly a k tomu ještě jednoduché.

Myslím, že na internetu i někde byl článek, jak je to s puzzly ve dvojce.
    • Řekl bych, že líp, respektive mi subjektivně nepřijde, že je jich tolik a když už, tak opravdu bývá kousek vedle knížka nebo pergamen s řešením, takže se to všechno dá rozlousknout bez větších problémů a není už tady ten důraz třeba na rozdělení party na jednotlivé členy, kdy každý musí udělat něco a překlikávat mezi nima. Věci jako pokládání předmětů s určitou váhou na určené spínače apod. jsem zatím nepotkal (přes 60 hodin nahráno), jedinou výjimkou je Gargoylův labyrint v první oblasti, kde to na řešení puzzlů logicky dost stojí, ale mimo něj zatím pohoda bez frustrace.
      • Díky, teď jsem to dojel, tak se časem pustím do tý dvojky *4*
  • GTA Live

:D

http://www.novinky.cz/koktejl/330228-honicku-jako-z-akcniho-filmu-nataceli-z-vrtulniku-prchajici-vystridal-tri-auta.html
  • Raketometem sestřelit dvě stíhačky v Battlefield 3 a ještě přitom stíhat pilotovat vrtulník,...

pěkná práce *4*
    • DangerousDave
      takže to je dnes považované za umenie v MP boji ? *9*
      • Yves Guillemot (šéf francouzského Ubisoft): Velká prodleva mezi novými konzolemi je špatná pro...

Tohle se prece v BF3 deje bezne protoze je to je hrozne jednoduchy...
        • DangerousDave
          áno, už som to videl robiť mnohých... preto sa pýtam, čo je na tom umenie, môžno len to nevidím, poraď.
          • Ja v tom taky zadny velky umeni nevidim. Spis mi to prijde jako takova raritka. Asi neco jako sestreleni stihacky raketometem po vyskoceni ze sve stihacky. Proste takova ta vec kterou zkusis 50x a nepovede se a pak jednou jo a tak to muzes dat na youtube.
  • ringmancz

Podle nepotvrzených zpráv bude v prosinci odhaleno redesignované Nintendo Wii s názvem Wii Mini.

Zase v tom máte binec. Článek o tom je tu už od rána
  • Varování: Instalace nového patche pro GTA: San Andreas na STEAMu odebere 17 skladeb, kterým skončila licence.

Varování je asi zbytečné, protože pokud vím, tak Steam si ten patch stejně vynutí. Takže varovat asi smysl nemá, protože se na to nedá moc reagovat :(
    • To je teda pěkný svinstvo. Zlatá krabicovka. A stejně jsou na tom zase nejlíp piráti...
    • Já vůbec nechápu, proč si to ti lidi na Steamu kupují. Stejně se to nedá modifikovat a nejde SA:MP.

A dokonce, co se týče série, tak steamovská verze GTA III má ještě nějaké bugy navíc.
      • Jde to, ale musis si najit jak *3*
    • skoda, ze je to prd platne kedze steam uz par mesiacov neumoznuje ponechat hru neopatchovanu
  • Pc pirátství

Tak jsem z nudy nahlédl na nejvíce seedované torrenty na jedné z větších torrentových platforem a hle - v tuto chvíli naprostá drtivá většina Wii her. A když jsem koukal na pirátěné PC hry, tak tam bylo samé GTA a Counter Strike. Napadlo mě to sem dát jen tak, třeba to rozvíří diskuzi.
    • Miserius
      Záver? Wii uzivatele jsou pirati? Pirati se stare hry? Neznas zadny opravdu "velky" torrent web (to je kladne :) )? Ja tam treba vidim BY FAR Crysis 2 jako top, ale taky nevim ktery torrenty se pouzivaj jako primary
      • Co nás čeká a nemine v brzké době na XBLM? Podívejte se!

Jo, Crysis 2 je "součaný top", ale je to jedna z mála PC her v horních příčkách. Nevím, jestli by se dalo označovat Wii hráče za piráty, to je moc obecné. Ale poukazuje to na to, že hromadně se pirátí nejen na pc, což někteří lidé stále nedokáží přijmout.
        • To nevis,ze na konzolich hrajou sami poctivci,zatimco na PC to je banda tech nejhorsich a bezpaternich zlodeju? *1*
        • Miserius
          S tim souhlasim. PC cast je samozrejme nejvetsi, ale take nemalou cast zabira Xbox360 (az prekvapive mnozstvi lidi hry na xbox pirati), ocividne i Wii a nejaky ždibek i PS3.
          Ale jakmile se rekne pirát jakozto z herniho prumyslu, kazdeho napadne PC... A to je dobre, sijeme si na sebe sami bič. Ja drive taky nebyl zrovna obraz ctnosti, ale spolu s PS3 jsem si tak nějak zvyknul pockat, nasetrit a nakoupit...mam z toho pote i vetsi radost a uz roky hry jenom kupuju. Na ps3(potazmo konzolich) je obrovska vyhoda ze si hru koupim a mesic si hraju a pak to prodam treba s 10% ztratou (az na vyjimky -Battlefield 3 napr- vyuzivajici online pass)
          • Co nás čeká a nemine v brzké době na XBLM? Podívejte se!

Což o to, ale přece jen hry se prodávají mnohem lépe na konzole. I přesto se jich dost zpirátí. Kdyby si lidi zjistili, jak to bylo dříve, tak by neremcali. Vždyť konzole měli většinový trh téměř celou herní éru. Když nebudu počítat staré počítače jako Atari a Amiga, tak to byly konzole, které způsobily herní boom v domácnostech. Myslím, že od Nintendo Entertainment System je už převaha konzolí na trhu téměř stálá, to však nemění na tom, že nelze prodat hru na PC, jen to nesmí být zničený port, jak špatnými nápady, tak konverzí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit